Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια περιμενω κ εγω την τεταρτη να μου ερθει σε 55" φοβαμαι μηπως εχει θεματα με την συνδεση στο ιντερνετ αρυρματα γιατι την θελω κυριος για netflix εχετε προλαβει να την δοκιμασετε σαυτο το κομματι;

Δημοσ.

εντυπώσεις απο το ΣΚ (παρέλαβα Παρασκευη)

ειλικρινα...απιστευτη εικόνα

δεν ειμαι τηλεορασάκιας...βλεπω επιλεκτικά κάποιες σειρές κτλ κτλ..αλλά δεν κάθομαι κατα μέσο όρο πανω απο 45 λεπτά την ημέρα....συνεπως δεν ειμαι και ειδήμων

αλλά αυτο που βλέπω με ικανοποιεί πλήρως

φοβερό το ambilight..δεν το είχα δει ποτε Live και είναι εντυπωσιακό

συμφωνώ ως προς το χειριστήριο (υπάρχουν όμως και after market λύσεις)

συμφωνώ ως προς την αργή εναλλαγη στα κανάλια...(μικρή σημασία...βλέπω μεσω mag)

ήχος μια χαρα...γενικά σουπερ ικανοποιημένος

στην τιμή που πωλείται είναι τεράστιο value for money

Y.Γ.1  : εξαιρετικη απόδοση του μαυρου....

Υ.Γ.2 :  όλα καλά με τη σύνδεση μέσω wifi. Βλέπω μια χαρά..κανένα πρόβλημα απολυτως

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, MacPhisto είπε

εντυπώσεις απο το ΣΚ (παρέλαβα Παρασκευη)

ειλικρινα...απιστευτη εικόνα

Μηπως ειναι η πρωτη σου 4Κ τηλεοραση; Εχει σημασια να το αναφερεις και αυτο νομιζω.

Δημοσ.

όχι δεν είναι

έχω μια ,επισης Philips, 4K στην αναμονη στο γραφείο μου με την οποία επίσης είμαι ικανοποιημένος

Νομίζω οτι για τον μέσο χρήστη η τηλεόραση είναι μια χαρά

καλύτερη 55αρα στα 450 euro δεν ξέρω αν κάποιος εύκολα μπορεί να βρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, MacPhisto είπε

όχι δεν είναι

έχω μια ,επισης Philips, 4K στην αναμονη στο γραφείο μου με την οποία επίσης είμαι ικανοποιημένος

Φιλε και εγω εχω αλλαξει 3 μεχρι τωρα στα 4Κ,ειχα μαι σαμ 50αρα και την εδωσα,αυτην την πηρα για μεγαλυτερο μεγεθος και το απλιλαιτ,δεν περιμενα πολλα να πω την αληθεια.

Αλλα αυτηχως διαψευτικα χαιρομαι τα μολις 450 ευρο που εδωσα πραγματικα.......κελεπουρι η τιβι στην αποδοση χρωματων!!

Και το αμπιλαιτ ολα τα ευρο μαζεμενα θα ελεγα.........παρα πολυ γρηγορα στις εναλλαγες χρωματων στα λεντ.

Επεξ/σία από sakispap
Δημοσ.
7 ώρες πριν, MacPhisto είπε

όχι δεν είναι

Υπάρχει 55 άρα lg στην ίδια τιμή και φυσικα σαν ποιότητα εικόνας θα είναι καλύτερη! 

Δημοσ.
34 minutes ago, manthos_27 said:

Υπάρχει 55 άρα lg στην ίδια τιμή και φυσικα σαν ποιότητα εικόνας θα είναι καλύτερη! 

Πως ακριβώς προκύπτει αυτό το συμπέρασμα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε

Πως ακριβώς προκύπτει αυτό το συμπέρασμα?

Πρώτον ειχα παρει Philips 50αρα στα 369 σε προσφορά απο κωτσοβολο και η ποιοτητα εικονας δεν ηταν καλη και τα χρώματα σαν ξεπλυμενα επίσης καπου διάβασα οτι τηλεοράσεις Philips τις κατασκευάζει τουρκικη Vestel! 

• Confused 1
Δημοσ.

Την πήρα για να αντικαταστήσει μια samsung 10ετίας, θεώρισα και εγώ πως τα 450 euro ειναι αρκετα καλη τιμή για 55" TV.

Το panel εφόσον γινουν οι απαραίτητες ρυθμισεις αποδιδει αρκετά καλά (για τα λεφτά της πάντα), και στην αποδοση  χρώματος  ειναι καλύτερή απο LG  αντιστοιχης τιμής που αγόρασε πρόσφατα ο πεθερός μου .😁😁😀

• Για netflix και ταινίες HD ειναι super.
  • Για οσους βλέπουν περισσότερο τηλεόραση, η εναλλαγή καναλιών δεν ειναι τοσο γρήγορη και στα καναλια SD περιεχομένου η εικόνα δεν αποδίδεται καθόλου καλα (πολύ artifact και πολυ pixel) , ευτυχώς η εικόνα βελτιώθηκε αισθητά αφού πειράξα τις  ρυθμήσεις των φίλτρων mpeg .(Λάβετε υπόψη οτι και το πρόγραμμα των HD κανάλιων  εκτός μερικών εξαιρέσεων ειναι SD )

Το ambilight αδιαφορο για εμένα ,το εχω απενεργοποιήσει.

Αυτό που με χαλασε αρκετά ειναι το λειτουργικό της τηλεoρασης που το ονομάζει saphi και ειναι για τον Π@#$@#ο. ΑΛΛΑ η σειρά 7000 που εχει λειτουργικό android ειναι  250euro πιο ακριβή .... οπότε συμβιβαζόμαστε και σε αυτό.

Για οσους θέλουν σήμερα μια φθηνή 55" , η συγκεκριμένη ειναι μια καλή επιλογή, οι λοιποι που δεν καιγονται και τόσο ας περιμένουν να πεσουν οι τιμές στα πιό ακριβά μονδελα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τηλεοπτικό σήμα HD οι Philips αποδίδουν εξαιρετικά αφού όμως ασχοληθείς αρκετά με το καλιμπράρισμα-ρυθμίσεις της εικόνας...

Επεξ/σία από JIMBOAthens
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλιμπράρισμα εχετε καποια επιστημονικη ρυθμιση ή οτι σας αρεσει στο ματι;; (δεν αστειευομαι,σοβαρα το ρωταω).

ανεβαστε αν γινεται καμια φωτο με τις ρυθμισεις σας! 

Επεξ/σία από JeZus
Δημοσ.
4 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Πρώτον ειχα παρει Philips 50αρα στα 369 σε προσφορά απο κωτσοβολο και η ποιοτητα εικονας δεν ηταν καλη και τα χρώματα σαν ξεπλυμενα επίσης καπου διάβασα οτι τηλεοράσεις Philips τις κατασκευάζει τουρκικη Vestel! 

Οτι πιο ακυρο φιλε........ετσι βγαζεις συμπερασματα εσυ......ολα τα μηλα ιδιο μεγεθος εχουν............πανε σε ενα μαγαζι δεστην και ελα να μου πεις για ξεπλυμενα χρωματα κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος από την 50PUS6503 πιστεύω αξίζει τα λεφτά ταινίες 4Κ που έχω δει είναι τέλειες τώρα αν κάποιος είναι υπερβολικά ψείρας ας δώσει κανα 1000+ για OLED κλπ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sakispap είπε

Οτι πιο ακυρο φιλε........ετσι βγαζεις συμπερασματα εσυ......ολα τα μηλα ιδιο μεγεθος εχουν............πανε σε ενα μαγαζι δεστην και ελα να μου πεις για ξεπλυμενα χρωματα κτλ.

Φίλε μου καταρχήν δεν λέω για την συγκεκριμένη αλλα μια Philips που ειχα πάρει απο κωτσο κα την γυρισα πίσω, και δεν είναι τίποτα άκυρο σε αυτά πού λέω δεν είναι η παλιά Philips που ολοι γνωρίζαμε! 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Κάτοχος από την 50PUS6503 πιστεύω αξίζει τα λεφτά ταινίες 4Κ που έχω δει είναι τέλειες τώρα αν κάποιος είναι υπερβολικά ψείρας ας δώσει κανα 1000+ για OLED κλπ

Για πες μου την άποψη σου σε πμ για την συγκεκριμένη(50PUS6503) την κοιτάω καιρο τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...