kaktos77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Πελάτης της forthnet εδώ και 13 χρόνια, προχθές έληξε το 24 μήνο συμβόλαιο μου με vdsl, απεριόριστα αστικα υπεραστικά και 12 ώρες κινητά για το οποίο έδινα 32 ευρώ/μήνα. Πλέον, δεν με ενδιαφέρει το vdsl (παλαιότερα κατέβαζα αρκετά, έπαιζα παιχνίδια κλπ), οπότε κοιτάζω κάτι αποκλειστικά σε 24αρι. Ρώτησα λοιπόν στη nova, και μου κάνει την ανανέωση σε adsl με 23 ευρώ/ μήνα για 2 χρόνια. Όλα οκ μέχρι εδώ αλλά σκέφτομαι τα εξής: 1ον Σε άμεσα συγγενικό μου πρόσωπο, έβαλα πέρσι ακριβώς την ίδια προσφορά με 17 ευρώ/μήνα τελική τιμή, ύστερα από ενεργοποίηση της αίτησης υπαναχώρησης που έκανα (με ξανακάλεσαν και έκαναν αντιπροσφορά και τα λοιπά γνωστά). Μπορώ να ζητήσω άμεσα αυτή την τιμή ή πρέπει να αρχίσω τις αιτήσεις σε άλλες εταιρείες μέχρι τελικά να μου κάνουν αντιπρόταση; Μου φαίνονται πολλά τα 23/μήνα για 24άρι όταν άλλοι πετυχαίνουν με προσφορές vdsl με 25 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση ρωτάω πως μπορώ να προσεγγίσω μια καλύτερη προσφορά από τα 23/μηνα, με αιτήσεις σε άλλους παρόχους ή να πάρω τηλ να πω ότι έκανα αυτό το συμβόλαιο στον τάδε αριθμό και θέλω την ίδια προσφορά; 2ον Φοβάμαι λίγο την nova για 24μηνη ανανέωση με αυτά που ακούγονται τελευταία, ότι πάει για κλείσιμο, αλλά και πάλι οι εναλλακτικές (εφόσον απορρίπτω τον ΟΤΕ) είναι οι πάροχοι που αν τελικά γίνει κάτι θα την εξαγοράσουν, οπότε αυτό δεν μου είναι και τόσο μεγάλος αποτρεπτικός παράγοντας, απλώς το έχω ως σκέψη.
alkis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 το 1. μας τελειωσε, δεν μπορεις να κανεις-κανουμε τετοιες παγαποντιες. Εφοσον δεν σε ενδιαφερει η υποβαθμιση του internet, διαλεξε τον πιο φτηνο. 1
kaktos77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, alkis13 είπε το 1. μας τελειωσε, δεν μπορεις να κανεις-κανουμε τετοιες παγαποντιες. Εφοσον δεν σε ενδιαφερει η υποβαθμιση του internet, διαλεξε τον πιο φτηνο. Όταν εννοείς μας τελείωσε; Δεν υπάρχουν πια οι 14 μέρες υπαναχώρησης και δεν γίνονται αντιπροτάσεις από την εταιρεία που είσαι υφιστάμενος πελάτης;
alkis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Οχι, υπαρχουν πολλα topic στο forum να το δεις. Με το που ενημερωθει η εταιρια σου δεν μπορει να γινει υπαναχωρηση. Ουσιαστικα εχεις νομιζω 15-30 ημερες υπαναχωρησης (οπου το συμβολαιο ειναι σε αναμονη) και αυτες ειναι "κρυφες" στους αλλους παροχους, μολις περασουν αυτες γινεται η αλλαγη χωρις να μπορεις να κανεις τιποτα. Κομμένο και ραμμένο στα μετρα των εταιριων. Επισης η vodafone δινει τηλεφωνικα το πακετο αυτο με 20,5€ (ή τουλαχιστον εδινε). Πριν κανεις οτιδηποτε παρε ολες της εταιριες να ρωτησεις για προσφορα και αν υπαρχουν δωρεαν τα εξοδα μεταφορας και το ρουτερ. Γενικα αν παρατηρησεις μετα το τρικ της υπαναχωρησης οι τιμες ειναι στο θεο, και ενα πραγμα να ειναι ιδιες ολες. Καρτελ και τελος. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα