Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εφαρμογές επικοινωνίας

rafinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα το πρωί προσπάθησα να κάνω skype μέσω του υπολογιστή μου, αλλά την ώρα που μου έκαναν κλήση, μόλις πατούσα απάντηση γινόταν disable η κάρτα ήχου μου. Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το viber και πάλι στον υπολογιστή. Και εκεί το ίδιο. Να πω ότι και στις δύο περιπτώσεις freezαραν και τα apps για κάποιο διάστημα. Τέλος, είπα δεν βαριέσαι, ας χρησιμοποιήσω το hangouts μέσω του chrome και εκεί freezare μέχρι που εμφάνιζε μήνυμα ότι πρέπει να δώσω άδεια για το μικρόφωνο, αλλά δεν με άφηνε για κανένα λόγο να χρησιμοποιήσω το γραναζάκι τέρμα πάνω δεξιά στο παράθυρο. 

Να πω ότι χρησιμοποιώ windows 10. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και εισαι σε 10, τσεκαρε οτι το akype μπορει να εχει προσβαση στο μικροφωνο (και στην καμερα) απο εδω
https://support.microsoft.com/en-us/help/4468232/windows-10-camera-microphone-and-privacy-microsoft-privacy

2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Δοκίμασε driver update.

Δεν βρίσκει νέους drivers και απλά με παραπέμπει στο windows update, αλλά ούτως ή άλλως αν ήταν θα έβρισκε μόνο του. 

1 ώρα πριν, jim_p είπε

Μιας και εισαι σε 10, τσεκαρε οτι το akype μπορει να εχει προσβαση στο μικροφωνο (και στην καμερα) απο εδω
 https://support.microsoft.com/en-us/help/4468232/windows-10-camera-microphone-and-privacy-microsoft-privacy

Το skype έχει πρόσβαση στην camera και στο mic. Μου βγάζει error στην κάρτα γραφικών βασικά δεν την κάνει disable. Και πρέπει να πατήσω πάνω στο ηχειάκι με το x τέρμα κάτω δεξιά και να πατήσω επίλυση προβλημάτων για να επανέλθει μέχρι να το ξανακάνει. 

2 ώρες πριν, rafinos είπε

Δεν βρίσκει νέους drivers και απλά με παραπέμπει στο windows update, αλλά ούτως ή άλλως αν ήταν θα έβρισκε μόνο του. 

Το skype έχει πρόσβαση στην camera και στο mic. Μου βγάζει error στην κάρτα γραφικών βασικά δεν την κάνει disable. Και πρέπει να πατήσω πάνω στο ηχειάκι με το x τέρμα κάτω δεξιά και να πατήσω επίλυση προβλημάτων για να επανέλθει μέχρι να το ξανακάνει. 

Κάρτα ήχου. Ναι ξηλωσε drivers και ξανά πέρασε τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...