Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το στρογγυλό bluetooth gateway θέλει για να το δεις απομακρυσμένα κατά τα αλλα μεσα στο σπιτι πχ στην βεραντα φαίνεται ανοίγοντας  bluetooth στο κινητό

Επεξ/σία από drdedus
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, termitiss είπε

Εγώ πάλι μόλις παρέλαβα από Banggood με απλό air parcel σε 16 μόνο μέρες

Screenshot_71.png

Το προβλημα υπάρχει σε παραγγελίες που εγιναν Νοέμβρη- Δεκέμβρη. εχω πολλες παραγγελίες και εγω και φιλος που σε αυτην την χρονικη περίοδο ειτε καθυστερησαν ειτε δεν ηρθαν ποτε. Για οσα εστειλα μήνυμα οτι δεν ηρθαν μου ειπαν περίμενε λιγο ακομα και μετα ξαναστελνουν(μικροπραγματα χωρις αριθμο).

Τωρα πρεπει να ειναι εντάξει.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει το παραμικρό που δεν έχω παραλάβει από bangood και gearbest και μιλάμε για πολλές παραγγελίες. Αλλά έχω και καλό ταχυδρόμο. Σε φάση αν δεν έχει κάτι tracking number θα περάσει την επόμενη για να βρει κάποιον να το δώσει στα χέρια παρόλο που μπορεί κάλλιστα να το πετάξει μέσα από τη μάντρα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να το κλέψει κάποιος. Ίσως τα προβλήματα που αναφέρεται να οφείλονται και σε άτομα στα ΕΛΤΑ και όχι σε λάθη των Κινέζων..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, manos7a4 είπε

Το προβλημα υπάρχει σε παραγγελίες που εγιναν Νοέμβρη- Δεκέμβρη. εχω πολλες παραγγελίες και εγω και φιλος που σε αυτην την χρονικη περίοδο ειτε καθυστερησαν ειτε δεν ηρθαν ποτε. Για οσα εστειλα μήνυμα οτι δεν ηρθαν μου ειπαν περίμενε λιγο ακομα και μετα ξαναστελνουν(μικροπραγματα χωρις αριθμο).

Τωρα πρεπει να ειναι εντάξει.

Φίλε μου και Νοέμβρη-Δεκέμβρη ότι παρήγγειλα το έχω παραλάβει σε καλούς χρόνους

Δημοσ.

Επειδή πηγαινοέρχομαι Γερμανία, παραγγέλνω μισά για Ελλάδα και μισά για Γερμανία (από ali, bg, gb)

Γερμανία όλα έρχονται σε 10-15 μέρες, ενώ Ελλάδα πριν μια βδομάδα έφτασε tempered glass από ali που είχα παραγγείλει 29 Νοέμβρη και προχτές μια yeelight από bg από 9 Ιανουαρίου. Έχω παραγγείλει κι άλλα πράγματα για Ελλάδα εδώ και 2 μήνες που δεν έχουν φτάσει.

Όλα αυτά με στάνταρ αποστολή, ενώ η priority δείχνει να δουλεύει πιο γρήγορα.

Συνεπώς το πρόβλημα βρίσκεται στην Ελλάδα, και εικάζω πως είναι στο αεροδρόμιο που φτάνουν τα δέματα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Dr4In είπε

Το Στρογγυλο του link συνδεεται με bluetooth δεν θελει gateway

Φυσικά και θέλει... το θέμα είναι το automation και το να βλέπεις τα δεδομένα όπου βρίσκεσαι, αν είναι απλά όταν είμαι μέσα στο σπίτι να βλέπω τι γίνεται δεν έχει κανένα νόημα. Θέλει λοιπόν την bedside lamp ή το ceiling light της yeelight και δεν ξέρω αν είναι και κάνα άλλο προίόν που το υποστηρίζει...

Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι ένα σαν αυτά με οθονίτσα αλλά με zigbee ώστε να συνδέεται στο gateway. Για την ώρα έχω 3 απ τα άλλα χωρίς οθόνη για αυτό τον λόγο για τα automation μου και την παρακολούθηση εκτός σπιτιού.

Επεξ/σία από Craven
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Craven είπε

Φυσικά και θέλει... το θέμα είναι το automation και το να βλέπεις τα δεδομένα όπου βρίσκεσαι, αν είναι απλά όταν είμαι μέσα στο σπίτι να βλέπω τι γίνεται δεν έχει κανένα νόημα. Θέλει λοιπόν την bedside lamp ή το ceiling light της yeelight και δεν ξέρω αν είναι και κάνα άλλο προίόν που το υποστηρίζει...

Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι ένα σαν αυτά με οθονίτσα αλλά με zigbee ώστε να συνδέεται στο gateway. Για την ώρα έχω 3 απ τα άλλα χωρίς οθόνη για αυτό τον λόγο για τα automation μου και την παρακολούθηση εκτός σπιτιού.

Γιατί θέλει αυτές τις δύο λάμπες; Αφού συνδέεται στο gateway.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Γιατί θέλει αυτές τις δύο λάμπες; Αφού συνδέεται στο gateway.

Το gateway δεν έχει bluetooth (τουλάχιστον αυτό που έχω.. δεν ξέρω αν έχει βγει άλλο μεταγενέστερη έκδοση)... αυτές οι 2 λάμπες λειτουργούν και σαν bt gateway ανάμεσα στους bt σένσορες και στον κανονικό gateway.. 

Έχουμε βγει εντελώς offtopic όμως :)

Για το θέμα των αποστολών.. όντως οι καθυστερήσεις είναι κυρίως Ελλάδα και τον τελευταίο καιρό το δίμηνο είναι στανταράκι πλέον...

Δημοσ.
Στις 17/3/2019 στις 9:18 ΠΜ, drdedus είπε

Βάζοντας το κουπόνι HHHHHOT κατεβαίνει η τιμή σε διάφορα προϊόντα.

Γυαλιά οδοντόβουρτσα κλπ.

Αυτο που ειδα ότι βγαίνει σε καλή τιμη (8$) ειναι το e-ink θερμόμετρο χώρου.

https://m.banggood.com/Xiaomi-Mijia-E-ink-Screen-Temperature-Humidity-Sensor-Digital-Hygrometer-Moisture-Meter-p-1251682.html

έχω πολλά απο αυτό και είναι αριστο.

ειναι απο τα λίγα που τα βάζεις δίπλα και οι αποκλίσεις ειναι αμελητέες.

Δεν νομίζω να υπάρχει φτηνότερα.

κάποτε αγορασα 4 σε χαμηλότερη τιμη απο το ali απο σπόντα γιατί ο πωλητής έκανε διαθέσιμα τα 4 με without box που βάζουν για να βγαίνουν με χαμηλότερη τιμή στις αναζητήσεις.

Αν βέβαια ψάχνει κάποιος θερμόμετρο χώρου στην κυριολεξία με ακαριαίο refresh τότε να ψάξει για το xiaomi bluetooth.. ενα στρογγυλό που παίρνει και ΑΑΑ μπαταρία χωρίς βέβαια την εύκολη ανάγνωση της οθόνης e-ink.

Στις οδοντόβουρτες αν μπορεί κάποιος να μας πει απο τις τόσες που εχει βγάλει η xiaomi ποιά ειναι η καλύτερη καλό θα ήταν.

να και κάποια αλλα προϊόντα χωρις να εχω τσεκάρει τιμές

https://m.banggood.com/Xiaomi-TS-UV400-Polarized-Lense-Sunglasses-Traveler-Custom-made-Grey-Nylon-Lens-Glasses-p-1272794.html

https://m.banggood.com/Xiaomi-Portable-Waterproof-Electric-Rechargeable-Shaver-German-Technology-Razor-Men-Use-Grooming-Kit-p-1284000.html

https://m.banggood.com/XIAOMI-Original-SOOCAS-X3-Waterproof-Electric-Toothbrush-Rechargeable-Sonic-Electrric-Toothbrush-Upgraded-Ultrasonic-Toothbrush-p-1423584.html

Ανέβηκε υπερβολικά η τιμή του θερμόμετρου με e-ink, ή είναι η ιδέα μου;

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Craven είπε

Να βλεπεις την υγρασια η την θερμοκρασια του σπιτιου οταν εισαι εκτος, εγω αυτο το θεωρω αχρειαστο. Μονο αν εχεις φουλ εξυπνο σπιτι και ανοιγουν aircondition αφυγραντηρες κλπ μονο τοτε θα ηταν χρησιμο αυτο, ειδαλλως το βλεπεις οταν εισαι στο σπιτι και κρινεις αν πρεπει να ρυθμισεις το κλιμα του σπιτιου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dr4In είπε

Να βλεπεις την υγρασια η την θερμοκρασια του σπιτιου οταν εισαι εκτος, εγω αυτο το θεωρω αχρειαστο. Μονο αν εχεις φουλ εξυπνο σπιτι και ανοιγουν aircondition αφυγραντηρες κλπ μονο τοτε θα ηταν χρησιμο αυτο, ειδαλλως το βλεπεις οταν εισαι στο σπιτι και κρινεις αν πρεπει να ρυθμισεις το κλιμα του σπιτιου.

Φυσικά και δεν είναι αχρείαστο.. ανεβαίνει η υγρασία στον χώρο πάνω απο ένα όριο, η εφαρμογή μέσω του gateway μου στέλνει ένα alert στο κινητό, ανοίγω τον wifi αφυγραντήρα, ρίχνω την υγρασία. Απλό.

Επίσης πέρα απ αυτό, θέλω να μπορώ να παρακολουθώ την υγρασία ειδικά του κάθε δωματίου, να έχω ιστορικά δεδομένα ανα μέρα ανα βδομάδα κτλ. Ο ένας αισθητήρας είναι στο μπαλκόνι και με ειδοποιεί όταν έχει καύσωνα ή ψοφόκρυο ή να πω στην γυναίκα μου όταν λείπω και η υγρασία έξω είναι νορμαλ "άνοιξε τις μπαλκονόπορτες" για να πέσει φυσικά η υγρασία. Γενικά είναι αμέτρητα αυτά που κάνεις αν έχεις ένα τέτοιο σύστημα

Άλλωστε εννοείται πως εφόσον αναφέρομαι για gateway είναι δεδομένο ότι μιλάω για έξυπνο σπίτι οπότε... 

Αν είναι να βλέπω απλά την υγρασία σε μια οθόνη στο σπίτι δεν χρειάζεται να σκάω λεφτά για ένα υπερτιμολογημένο μαραφέτι που απλά γράφει Xiaomi, έχει φτηνότερα τέτοια dummy μαραφέτια και στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι Oclean βγαινουν σε 4 εκδοσεις.Η διαφορα στις 2 "μεγαλες" ειναι στο ηχειο ,δινει περισσοτερες στροφες και φορτιζει γρηγοροτερα.

Εχω την Οne εδω και 1 χρονο.Για οσους αναρωτιουνται για το ηχειο σου λεει οτι ξεκινα το βουρτσισμα(αγγλικα) και μπορεις να βαλεις και μουσικη 10sec(ολα μπορουν να απενεργοποιηθουν).Λενε οτι θα αναβαθμισουν τη λειτουργια για περισσοτερο χρονο και με περισσοτερες δυνατοτητες(κινεζοι ,ημουν νιος και γερασα)

Βουρτσακια καλο ειναι να στοκαρετε να υπολογισετε  καθε 2 μηνο θελει αλλαγη με 2 φορες τη ημερα απο 2.30 λεπτα τη φορά (σε flash sale τα διχρωμα την καλη σειρα τα πετυχαινετε τα 2 στα 4 ευρω) .Το υπολογιζει στην εφαρμογη το ποτε θελει αλλαγη αλλα μπορεις να το δεις και χωρις αυτη.

Μπορεις να κανεις custom πλανα σχεδον απειρα μεσω της εφαρμογης.Αναλογα με τις συνηθειες σου...καπνιστη,αλκοολικου.......vegan(αστειευομαι)κλπ.και σου επιλεγει καποιο απο τα ετοιμα

Εχω παρατηρησει οτι η "βαθμολογια" στην εφαρμογη ανεβαινει οταν περνας αργα παρα γρηγορα τη βουρτσα πανω απο τα δοντια.Γενικα καθε 30sec σε ενημερωνει με ενα ανεπαισθητο παιξιμο για να αλλαξεις πλευρα.Οταν αλλαζει προγραμμα κατα τη διαρκεια του βουρτσισματος διαφοροποιουνται οι στροφες και σε αυτη με το ηχειο σε ενημερωνει.

Η εφαρμογη μετά απο πολλα updates λειτουργει(υπηρχαν θεματα με αποσυνδεσεις του BT σε παλιοτερες)

Διαρκεια μπαταριας;;;Ξεχνας να τη φορτισεις

Στα μειον....Το μοναδικο αρνητικο που εχει ειναι το grip.Θελει συνηθεια, ενω στην αρχη του βουρτσισματος ειναι καλα μετα που αρχιζει να τρεχει η οδοντοκρεμα απο το στομα στη λαβη γινεται γλυστερη.Βρισκεις τελικα τον τροπο με τον καιρο αλλα θα μπορουσε να ηταν πιο προσεγμενο

Υ.Γ.Υπαρχει και βαση που μπαινει η οδοντοβουρτσα(tip:Οποιος παρει τη βαση να τη βαλει αναποδα απο οτι δειχνει το βιντεο στο GB  για να μπαινει απο πανω ευκολα)

oclean.jpg

Επεξ/σία από kukukali
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kukukali είπε

Oι Oclean βγαινουν σε 4 εκδοσεις.Η διαφορα στις 2 "μεγαλες" ειναι στο ηχειο ,δινει περισσοτερες στροφες και φορτιζει γρηγοροτερα.

Εχω την Οne εδω και 1 χρονο.Για οσους αναρωτιουνται για το ηχειο σου λεει οτι ξεκινα το βουρτσισμα(αγγλικα) και μπορεις να βαλεις και μουσικη 10sec(ολα μπορουν να απενεργοποιηθουν).Λενε οτι θα αναβαθμισουν τη λειτουργια για περισσοτερο χρονο και με περισσοτερες δυνατοτητες(κινεζοι ,ημουν νιος και γερασα)

Βουρτσακια καλο ειναι να στοκαρετε να υπολογισετε  καθε 2 μηνο θελει αλλαγη με 2 φορες τη ημερα απο 2.30 λεπτα τη φορά (σε flash sale τα διχρωμα την καλη σειρα τα πετυχαινετε τα 2 στα 4 ευρω) .Το υπολογιζει στην εφαρμογη το ποτε θελει αλλαγη αλλα μπορεις να το δεις και χωρις αυτη.

Μπορεις να κανεις custom πλανα σχεδον απειρα μεσω της εφαρμογης.Αναλογα με τις συνηθειες σου...καπνιστη,αλκοολικου.......vegan(αστειευομαι)κλπ.και σου επιλεγει καποιο απο τα ετοιμα

Εχω παρατηρησει οτι η "βαθμολογια" στην εφαρμογη ανεβαινει οταν περνας αργα παρα γρηγορα τη βουρτσα πανω απο τα δοντια.Γενικα καθε 30sec σε ενημερωνει με ενα ανεπαισθητο παιξιμο για να αλλαξεις πλευρα.Οταν αλλαζει προγραμμα κατα τη διαρκεια του βουρτσισματος διαφοροποιουνται οι στροφες και σε αυτη με το ηχειο σε ενημερωνει.

Η εφαρμογη μετά απο πολλα updates λειτουργει(υπηρχαν θεματα με αποσυνδεσεις του BT σε παλιοτερες)

Διαρκεια μπαταριας;;;Ξεχνας να τη φορτισεις

Στα μειον....Το μοναδικο αρνητικο που εχει ειναι το grip.Θελει συνηθεια, ενω στην αρχη του βουρτσισματος ειναι καλα μετα που αρχιζει να τρεχει η οδοντοκρεμα απο το στομα στη λαβη γινεται γλυστερη.Βρισκεις τελικα τον τροπο με τον καιρο αλλα θα μπορουσε να ηταν πιο προσεγμενο

Υ.Γ.Υπαρχει και βαση που μπαινει η οδοντοβουρτσα(tip:Οποιος παρει τη βαση να τη βαλει αναποδα απο οτι δειχνει το βιντεο στο GB  για να μπαινει απο πανω ευκολα)

oclean.jpg

Ξερεις αν κανει ζημια στο σμαλτο γενικα αν το lvl το εχεις στο μαξιμουμ το οποιο ειναι το 4?

Δημοσ.

πηρα την oclean one χθες απο ευρωπαικη αποθηκη στα 53 δολλαρια μετα απο ενα κουπονι 10 $ , ελπιζω να βγει αξιοπιστη , ξερει κανεις τι εγγυηση (αν )εχει το gearbest?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...