Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το banggood έχει αλλάξει την priority direct mail του, με αποτέλεσμα μερικά δέματα να περνάνε τελωνείο. Γνωρίζει κάποιος κάτι επ' αυτού;

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, andreasece είπε

Αν δεν κάνω λάθος το banggood έχει αλλάξει την priority direct mail του, με αποτέλεσμα μερικά δέματα να περνάνε τελωνείο

Από πού προκύπτει αυτό?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Από πού προκύπτει αυτό?

Προκύπτει από μαρτυρίες ανθρώπων που παρήγγειλαν και μετά τα δέματα μπήκαν τελωνείο.

Από εκεί και πέρα κι εγώ γι' αυτό ρωτάω, γιατί δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, andreasece είπε

Προκύπτει από μαρτυρίες ανθρώπων που παρήγγειλαν και μετά τα δέματα μπήκαν τελωνείο.

Από εκεί και πέρα κι εγώ γι' αυτό ρωτάω, γιατί δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες.

Εγώ παράγγειλα πριν 15 μέρες κάτι που έκανε 70€ με priority και έχει περάσει κανονικά ( δεν έχει σταματήσει τελωνείο) και περιμένω να παραλάβω σήμερα ή αύριο.

Ήρθε μέσω Ολλανδίας

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreasece είπε

Αν δεν κάνω λάθος το banggood έχει αλλάξει την priority direct mail του, με αποτέλεσμα μερικά δέματα να περνάνε τελωνείο. Γνωρίζει κάποιος κάτι επ' αυτού;

Σπασμένο τηλέφωνο κάνετε 😂

αυτό το είπαν για το geabest για το Belgium post.

Και πες ότι ήταν για το banggood και να έμπαινε τελωνείο σου δίνει τα λεφτά το Banggood οπότε τι σε νοιάζει και να ισχύει 😉

Έχεις default custom insurance με το priority.

• Like 3
Δημοσ.

Στο custom insurance άρχισε να κάνει νερά το banggood. Πληρώνει μόνο το επιπλέον ποσό (δασμό) και όχι το ΦΠΑ. Θέλει κυνήγι για το ΦΠΑ!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreasece είπε

Γραπτώς υπάρχει κάπου αυτό που αναφέρεις;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Το πρόβλημα είναι μάλλον αυτό που αναφέρει ο @Jeronymo, σε όσα προϊόντα δεν έχουν pdm. Αυτά που συζητάμε εδώ έχουν, οπότε μάλλον όλα καλά.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

πριν λιγο καιρό σε διπλανό φόρουμ είχαν αναφερθεί απο ορισμένους κάποια προβλήματα χωρίς να εχω παρατηρήσει οτι συνέχισαν.

δεν θυμάμαι λεπτομέρειες

παρεμπιπτόντως περιμένω μήνες απο banggood με απλό ταχυδρομείο και οταν δοκίμασα μεσα απο το app να δηλώσω το πρόβλημα μετα απο κάποια ώρα ήρθε εμαιλ ότι κάποιο σφάλμα προέκυψε και δεν "έφτασε".

θα μπω απο την σελίδα κάποια στιγμή.

Πάντως γενικότερα πολλές καθυστερήσεις απο όλους συχνα αυτους τους μηνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jeronymo είπε

Στο custom insurance άρχισε να κάνει νερά το banggood. Πληρώνει μόνο το επιπλέον ποσό (δασμό) και όχι το ΦΠΑ. Θέλει κυνήγι για το ΦΠΑ!

Αυτό έχει γίνει στο tariff insurance με ems shipping

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/3/2019 στις 3:37 ΜΜ, matrixxx είπε

Ακομα περιμενω απο banggood ενα αντικειμενο των 3-4 ευρω , παραγγελια 31-12-2018. Οπως και αλλες απο ebay βεβαια απο Νοεμβριο και Δεκεμβριο.

Ετσι καλως ή κακως προσπερνω αφου το θεωρω σημαντικο το θεμα της παραλαβης και πρωτευον και δεν μπαινω σε διαδικασια να δω αν ειναι κατι καλο ή οχι. 

Αυτη η επισημανση μονο για οσους δεν γνωριζουν τι συμβαινει και για να μην περασουμε στο στεναχωρο, σε 2-3-4 μηνες να διαβαζουμε σχολια περι μη παραλαβης κλπ.

Ομοίως αντικείμενα από αρχές Δεκέμβρη από ebay, ali, banggood δεν εφτασαν ποτε. Πρωτη φορα στα τοσα χρονια που ψωνιζω απο Κινα μερια που 6 αγορές δεν ηρθαν ποτέ. Και εχουν περασει 3,5 μηνες. Οποτε πλεον εχω αρχισει να ανησυχω για τις αγορες απο εκει. Ή κατι παιζει με το τελωνειο στο ΕλΒελ και τα εχουν κανει μουτι ή αρχισαν τα κολπα οι Chinese.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, termitiss είπε

Αυτό έχει γίνει στο tariff insurance με ems shipping

Σωστός, ακριβώς αυτο.

Εγώ επαναλαμβάνω παιδιά ότι αναπαράγονται πολλά fake news, χωρίς πηγές μην λέτε κάτι γιατί κάποιες φορές αλλα γράφουν κ αλλα  καταλαβαίνουμε. Οι αναφορές για το banggood ήταν για την EMS. Και πάλι σποραδικά.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sebu είπε

Ομοίως αντικείμενα από αρχές Δεκέμβρη από ebay, ali, banggood δεν εφτασαν ποτε. Πρωτη φορα στα τοσα χρονια που ψωνιζω απο Κινα μερια που 6 αγορές δεν ηρθαν ποτέ. Και εχουν περασει 3,5 μηνες. Οποτε πλεον εχω αρχισει να ανησυχω για τις αγορες απο εκει. Ή κατι παιζει με το τελωνειο στο ΕλΒελ και τα εχουν κανει μουτι ή αρχισαν τα κολπα οι Chinese.

Εγώ πάλι μόλις παρέλαβα από Banggood με απλό air parcel σε 16 μόνο μέρες

Screenshot_71.png

Επεξ/σία από termitiss
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Sebu είπε

Από Κίνα, Ελλάδα σε 4 μέρες και από τότε τίποτα κολλημένο , απλό δεματάκι αξίας 12€

Ελλάς το μεγαλείο σου.....

Screenshot_2019-03-19-02-30-33-862_com.android.chrome.png

Επεξ/σία από Nickokin
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 17/3/2019 στις 2:01 ΜΜ, Craven είπε

Το θερμομετράκι αυτό, δεν συνδέεται με το gateway αν θυμάμαι καλά, σωστά? (το στρογγυλό απ την άλλη θες bt gateway οπότε δεν μου κάνει μιας και θέλει την bedside lamp ή το φωτιστικό οροφής)

Το  λέω γιατί τα σπίρτα στο banggood στην περιγραφή γράφουν "Match the mijia multifunctional gateway to use" (προφανώς copy paste απ τον απλό σένσορα) και κόλλησα στην αρχή :)

Το Στρογγυλο του link συνδεεται με bluetooth δεν θελει gateway

Στις 17/3/2019 στις 10:47 ΠΜ, Billator είπε

Εγώ έχω κάπου 1 χρόνο την Oclean one , για μένα είναι ότι καλύτερο είχα σε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Δυνατή και πολύ καλό καθάρισμα. Είχα διάφορες oral-b αλλά δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος.

Τις smart λειτουργίες δεν τις χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ πω κάτι για αυτές, έφτιαξα μια φορά το δικό μου mode για να πλένω τα δόντια και πόση ώρα αυτό διαρκεί, με τι δύναμη θα βουρτσίζει και τέλος.

Στα αρνητικά είναι ότι είναι βαριά και μεγάλη. Στα θετικά ότι αντέχει 3+ μήνες χωρίς φόρτιση με 2-3 5λεπτες πλύσεις την ημέρα. Οπότε είναι σαν να ξεχνάς ότι είναι ηλεκτρική, εγώ την έχω φορτίσει από τότε που την πήρα 3 φορές χωρίς πάλι να είχε τελειώσει από μπαταρία τελείως.

1 ακομη αρνητικο ειναι οτι θελει στοκαρισμα σε ανταλλακτικα, γιατι σε κανενα χρονο μετα την κυκλοφορια της δεν ξερεις αν θα βρισκεις και σε τι τιμες ειναι..

Μιας και την εχεις και εσυ, το εχεις ψαξει καθολου να δεις αν κανει ζημια στο lvl 4 το cleaning στο σμαλτο? Εχω στειλει στην εταιρεια αλλα ουτε καν μπηκαν στον κοπο να απαντησουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...