Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Ακομα περιμενω απο banggood ενα αντικειμενο των 3-4 ευρω , παραγγελια 31-12-2018. Οπως και αλλες απο ebay βεβαια απο Νοεμβριο και Δεκεμβριο. Ετσι καλως ή κακως προσπερνω αφου το θεωρω σημαντικο το θεμα της παραλαβης και πρωτευον και δεν μπαινω σε διαδικασια να δω αν ειναι κατι καλο ή οχι. Αυτη η επισημανση μονο για οσους δεν γνωριζουν τι συμβαινει και για να μην περασουμε στο στεναχωρο, σε 2-3-4 μηνες να διαβαζουμε σχολια περι μη παραλαβης κλπ. Πολλά δέματα που στάλθηκαν και στέλνονται με china post, Singapore post, Malaysia post etc έχουν πολλές φορές τεράστιες καθυστερήσεις στην Ελλάδα (μέχρι και 1.5 μήνα έχω 3 δέματα με tracking που περιμένουν ακόμα έλεγχο), το γιατί δεν γνωρίζω. Όποιος βιάζεται ή δεν θέλει να υπάρχει περίπτωση να περιμένει τόσο πολύ διαλέγει Priority mail από banggood φτάνει σε σε 10-15 εργάσιμες και αντίστοιχους χρόνους έχει το Sweden post (AliExpress shopping method για τα συστημένα μικροπραγματα) από το AliExpress. (Το τελευταίο δεν είναι customs free απλά είναι πολύ γρήγορο). Με αυτά σου έρχονται κατά 99% σε λιγότερο από μήνα. Σε πολλά προϊόντα μάλιστα το Banggood (η αν αγοράσεις 2-3 πράγματα) έχει δωρεάν επιλογή το priority ή έναντι 1-2$. Καλό να λέμε τα αρνητικά αλλά υπάρχουν και αντίστοιχες λύσεις. 2
kazampidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Billator είπε Εγώ έχω κάπου 1 χρόνο την Oclean one , για μένα είναι ότι καλύτερο είχα σε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Δυνατή και πολύ καλό καθάρισμα. Είχα διάφορες oral-b αλλά δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος. Τις smart λειτουργίες δεν τις χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ πω κάτι για αυτές, έφτιαξα μια φορά το δικό μου mode για να πλένω τα δόντια και πόση ώρα αυτό διαρκεί, με τι δύναμη θα βουρτσίζει και τέλος. Στα αρνητικά είναι ότι είναι βαριά και μεγάλη. Στα θετικά ότι αντέχει 3+ μήνες χωρίς φόρτιση με 2-3 5λεπτες πλύσεις την ημέρα. Οπότε είναι σαν να ξεχνάς ότι είναι ηλεκτρική, εγώ την έχω φορτίσει από τότε που την πήρα 3 φορές χωρίς πάλι να είχε τελειώσει από μπαταρία τελείως. Φιλε μου βουρτσιζεις 2 με 3 φορές τα δοντια σου την ημέρα?....και μάλιστα απο ενα 5 λεπτο? ...δεν βαριέσαι.?.εγω ενα λεπτό τα βουρτσιζω και σκυλοβαριέμαι..... 2
Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kazampidis είπε Φιλε μου βουρτσιζεις 2 με 3 φορές τα δοντια σου την ημέρα?....και μάλιστα απο ενα 5 λεπτο? ...δεν βαριέσαι.?.εγω ενα λεπτό τα βουρτσιζω και σκυλοβαριέμαι..... Πρωί, βράδυ πάντα. Στο ενδιάμεσο μόνο μετά από καφέ για 1-2 λεπτά. Τώρα άνοιξα την εφαρμογή και έχεις δίκαιο είναι 3.5 λεπτά το πρόγραμμα που έχω φτιάξει. edit: Για όποιον ενδιαφέρεται η τελευταία φόρτιση που είχα κάνει ήταν 15 Δεκεμβρίου και σήμερα είναι στο 24% μπαταρία, ίσως κρατάει παραπάνω αυτονομία σε μένα γιατί δεν την συνδέω ποτέ με το κινητό. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Billator 1
kamui Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπράβο ρε ts και βάζω αέριο τώρα και ήθελα κανα 2 ακόμη για να τα έχω ως θερμοστάτες. Ξανά λέω όπως και παλιότερα ειναι bluetooth και θέλουν "Bluetooth gateway" συσκευή για να είναι ορατά από το internet. (κάποια φωτιστικά της xiaomi, υπήρχε και μία κάμερα αλλα διάβασα πως είχε θεματα) Φυσικά υπάρχει και η λύση που άρχισα του openhab που άρχισα να χρησιμοποιώ τελευταία. Για πιο τολμηρούς φυσικά Edit ...φτου δεν είναι η bt έκδοση.Ατιμα κινητά με μικρές οθόνες, άτιμη ταχύτητα Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από kamui
Son^Goku Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Billator είπε Πρωί, βράδυ πάντα. Στο ενδιάμεσο μόνο μετά από καφέ για 1-2 λεπτά. Τώρα άνοιξα την εφαρμογή και έχεις δίκαιο είναι 3.5 λεπτά το πρόγραμμα που έχω φτιάξει. edit: Για όποιον ενδιαφέρεται η τελευταία φόρτιση που είχα κάνει ήταν 15 Δεκεμβρίου και σήμερα είναι στο 24% μπαταρία, ίσως κρατάει παραπάνω αυτονομία σε μένα γιατί δεν την συνδέω ποτέ με το κινητό. Ανταλλακτικά βουρτσακια που βρίσκουμε και κάθε πόσο θέλουν αλλαγή;
Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Ανταλλακτικά βουρτσακια που βρίσκουμε και κάθε πόσο θέλουν αλλαγή; Εγώ κάθε 3-4 μήνες αλλάζω, δεν ξέρω αν έχει συμβατά βουτσακια από άλλες μάρκες εγώ αγοράζω original oclean από AliExpress που είναι τα πιο φθηνα. 7.50$/2pcs αυτό που είναι λίγο πιο σκληρό με 2 διαφορετικές τρίχες πάνω (με αυτή την κεφαλή έρχεται κ όλας). 6.50$ /2pcs αυτό που σου είναι πιο μαλακό με ίδια τρίχα σε όλη την επίστρωση. Αν πετύχεις προσφορά βγαίνουν και πιο φθηνά. Οι xiaomi soocas έχουν αρκετά πιο φθηνά ανταλλακτικά πάντως για όποιον νοιάζει το κόστος.
kamui Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Σχετικά με soocas έχω πάρει και εγώ και φίλος. Του φίλου πέθανε σε 2 μήνες η δικιά μου σε 1 χρόνο. Γενικά έχει θέμα με κλασσικό περιστατικό ότι μια μέρα ξυπνάς και δεν φορτίζει ούτε δουλεύει. Την έλυσα τη δικιά μου, η μπαταρία δίνει κανονικα 4.2, 4.3 οπότε φοβάμαι την pcba
godjet Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 εκανα και μια μικρη ερευνα και επεσα πανω σε κατι 2-3 reviews gia thn oclean one που που τους χαλασε σε λιγους μηνες .. μηπως ειναι αναξιπιστες γενικα οι κινεζικες ? δεν ειναι και φθηνες
vrwmiaris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Την έχω από το καλοκαίρι κάθε μέρα βουρτσίζω. 1
Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 54 λεπτά πριν, godjet είπε εκανα και μια μικρη ερευνα και επεσα πανω σε κατι 2-3 reviews gia thn oclean one που που τους χαλασε σε λιγους μηνες .. μηπως ειναι αναξιπιστες γενικα οι κινεζικες ? δεν ειναι και φθηνες Αν βοηθάει η δικιά μου χτυπιέται εδώ και ένα χρόνο σε βαλίτσα και τσάντα λόγω συχνών ταξιδιών δουλεύει όπως η πρώτη μέρα. 1 ώρα πριν, kamui είπε Σχετικά με soocas έχω πάρει και εγώ και φίλος. Του φίλου πέθανε σε 2 μήνες η δικιά μου σε 1 χρόνο. Γενικά έχει θέμα με κλασσικό περιστατικό ότι μια μέρα ξυπνάς και δεν φορτίζει ούτε δουλεύει. Την έλυσα τη δικιά μου, η μπαταρία δίνει κανονικα 4.2, 4.3 οπότε φοβάμαι την pcba Δεν ήταν λογικό να έχει χαλάσει η μπαταρία. Με των αριθμό φορτίσεων που δέχονται κρατάνε αρκετά χρόνια οι μπαταρίες αυτές. Μήπως είναι dead λόγο κακού software; Μήπως γίνεται κάπως κάποιο Update
costacurta Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Πήρα ένα θερμόμετρο. 7.56 βγαίνει τελική τιμή. Όντως κσι γω είμαι με πσνω από 3 μήνες αναμονή σε μικροπσραγγελιες ebay. Αλλά από gearbest /ali/zappals έρχονται κανονικα
kamui Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billator είπε Αν βοηθάει η δικιά μου χτυπιέται εδώ και ένα χρόνο σε βαλίτσα και τσάντα λόγω συχνών ταξιδιών δουλεύει όπως η πρώτη μέρα. Δεν ήταν λογικό να έχει χαλάσει η μπαταρία. Με των αριθμό φορτίσεων που δέχονται κρατάνε αρκετά χρόνια οι μπαταρίες αυτές. Μήπως είναι dead λόγο κακού software; Μήπως γίνεται κάπως κάποιο Update όχι Bill είχα προ πολλού το latest update. Απλά μία μέρα πατάς τον διακόπτη και δεν κάνει τπτ. Να είμαι ειλικρινής τα LED ανάβουν (ποσοστό μπαταρίας + προγράμματα) αλλά καμμία κίνηση) Το vibrator δεν έχει πάρει νερά το είδα....αλλά και να κάηκε αντίστοιχο δεν νομίζω να βρώ. Άκυρο θυμήθηκα 2 τεστάκια που έκανα 1) Έδωσα απευθείας παροχή στο vibrator και χτυπιόταν κανονικά 2) Έβαλα άλλη 5V μπαταρία παράλληλα μήπως για κάποιο λόγο είχε θέμα η μπαταρία ακόμη και που δείχνε 4.2~4.3V γεμάτη Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από kamui 1
Billator Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, kamui είπε όχι Bill είχα προ πολλού το latest update. Απλά μία μέτα πατάς τον διακόπτη και δεν κάνει τπτ. Να είμαι ειλικρινής τα LED ανάβουν (ποσοστό μπαταρίας + προγράμματα) αλλά καμμία κίνηση) Το vibrator δεν έχει πάρει νερά το είδα....αλλά και να κάηκε αντίστοιχο δεν νομίζω να βρώ. Κρίμα πάντως, ψάξε μην υπάρχει κάποια λύση με κάποιο software downgrade ή patch αν έχεις χρόνο.
sils Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Απορω αυτες οι οδοντοβουρτσες ειναι καλυτερες απο τις Phillips ultra sonic σειρα 4 κ μετα ? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από sils
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, costacurta είπε Όντως κσι γω είμαι με πσνω από 3 μήνες αναμονή σε μικροπσραγγελιες ebay. Αλλά από gearbest /ali/zappals έρχονται κανονικα Απο banggood ομως οχι, τουλαχιστον οχι με απλα μεταφορικα. Απο τα μαγαζια που λες δεν εχω κανει παραγγελια εδω και πολυ καιρο για να εχω εικονα. Μιλησα συγκεκριμενα για το μαγαζι του θεματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα