Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, efo355 είπε

Πραγματικά απορώ. Πληρώνεστε μερικοί ή απλά φανατιλα του στιλ ότι πάρω το καλύτερο;

Πάρε και screenshot από τη δική μου συσκευή . Όλο το νετ μιλάει για τις διαφημίσεις της xiaomi .

Screenshot_2019-03-18-05-59-46-929_com.android.settings.png

Πάρτε κ μια από το δικό μου που είναι πεντακάθαρο...

Screenshot_2019-03-18-15-42-21-963_com.android.settings.png

• Thanks 1
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Black Demis είπε

Αυτό μόνο μας έλειπε σκαμε που σκαμε λεφτά για να παίζει out of box μόνο να χαλάμε την ώρα μας με custom Roms κλπ έμεινε, λες και είμαστε στης εποχές που δεν έχεις άλλη επιλογή. Από το να χαλάς το χρόνο μας παίρνουμε άλλο κινιτο που παίζει όλα καλά out of box και τέλος. Όποιος έχει χρόνο και όρεξη ας τα κάνει

Σίγουρα, οποίος έχει χρόνο και όρεξη το κάνει. Αν όχι, πηγαίνουμε σε Samsung,iPhone που είναι "ολοκληρωμένες" λύσεις, και ξεχνάμε το VFM και την παραμετροποίηση.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Σίγουρα, οποίος έχει χρόνο και όρεξη το κάνει. Αν όχι, πηγαίνουμε σε Samsung,iPhone που είναι "ολοκληρωμένες" λύσεις, και ξεχνάμε το VFM και την παραμετροποίηση.

vfm = να εχεις το κεφαλη σου ήσυχο , τον χρόνο δεν τον κερδίζεις πίσω ούτε την ψυχολογια

iphone, samsung, huawei, sony σε ναυαρχίδες σου προσφέρουν αυτό τα βγάζεις απο το κουτί και το κάνεις χρήση σαν ολοκληρωμένη λύση από εκεί και πέρα είναι για όσους έχουν άπλετο χρόνο να ασχοληθούν

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsibosp είπε

Καταλαβα τι εγραψες σε αυτο σου απαντω. Παντα μιλαμε σε global Rom, με eu region και οχι με china , international κτλ. Αν τρεχεις απλα MIUI εχεις διαφημισεις αν τρεχεις σε Android One δεν εχεις, σε ολα τα region , δεν εχει σημασια. Πχ εχω Xiaomi note 4x με ΜΙUI Global 10.2.3.0(NCFMIXM), region Ελλαδα. Εχω διαφημισεις κανονικα. Δεν εχει καμμια απολυτως σχεση το αν εχεις παρει το κινητο απο σκρουτζ, απο το επισημο καταστημα της εταιρειας στο Μαρουσι, αν  ειναι παραεισαγωγη η αν στο εφερε ενας εξωγηινος απο τον Αρη και δεν ξερω και γω τι αλλο. Οι διαφημισεις βεβαια, (προσωπικη γνωμη) ειναι non intrusive, απενεργοποιουνται στο 99% των περιπτωσεων αρκετα ευκολα και πριν απο το thread που το συζητουσαμε πριν λιγες μερες ειχα ξεχασει εντελως την υπαρξη τους. 

Μου φαίνεται παράξενο, καθώς εγώ δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ διαφήμιση στο mi 8 μου. Από εκεί και πέρα για να το λες θα ισχύει δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω.

9 ώρες πριν, stafaf είπε

Μπορεί κάποιος να επικαλεστεί 10 λόγους που το miui, sucks.

Οι διαφημίσεις πάντως δεν είναι ένας από αυτούς.

Τη στιγμή που αν εμφανιστούν μπορείς να τις απενεργοποιήσεις. 

Έλεος κάπου μ'αυτή τη χαζομάρα. 

Το miui sucks γιατί σε κάθε update περιμένεις και από ένα bug. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

vfm = να εχεις το κεφαλη σου ήσυχο , τον χρόνο δεν τον κερδίζεις πίσω ούτε την ψυχολογια

iphone, samsung, huawei, sony σε ναυαρχίδες σου προσφέρουν αυτό τα βγάζεις απο το κουτί και το κάνεις χρήση σαν ολοκληρωμένη λύση από εκεί και πέρα είναι για όσους έχουν άπλετο χρόνο να ασχοληθούν

Αν αυτό πιστεύεις οκ. Πάω πάσο.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε

Φίλε μου τι διαφορά έχουν οι "ολοκληρωμένες λύσεις" από τα υπόλοιπα κινητά;Έχω αλλάξει όλες τις μάρκες κινητών από iphone 3gs κ htc touch hd μέχρι lg g3 galaxy s3 mate 10 κ άλλα,τώρα για πρώτη φορά πήρα το mi 8 pro με πολύ μεγάλη επιφύλαξη αλλά το κινητό είναι super κ δεν μπορώ να βρω κάποιο σημείο του να υστερεί έναντι άλλων ακριβότερων κινητών.Ορισμενοι μου φαίνεται απλά θέλετε να σκορπάτε τα λεφτά σας χωρίς λόγο κ αιτία.Μεσα σε αυτούς είμαι κ εγώ βέβαια γιατί σίγουρα την δουλειά μου την έκανα κ με ένα lg g6 αλλά τι να κάνω που έπαθα πλάκα με την εμφάνιση του mi 8 pro.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Φίλε μου τι διαφορά έχουν οι "ολοκληρωμένες λύσεις" από τα υπόλοιπα κινητά;Έχω αλλάξει όλες τις μάρκες κινητών από iphone 3gs κ htc touch hd μέχρι lg g3 galaxy s3 mate 10 κ άλλα,τώρα για πρώτη φορά πήρα το mi 8 pro με πολύ μεγάλη επιφύλαξη αλλά το κινητό είναι super κ δεν μπορώ να βρω κάποιο σημείο του να υστερεί έναντι άλλων ακριβότερων κινητών.Ορισμενοι μου φαίνεται απλά θέλετε να σκορπάτε τα λεφτά σας χωρίς λόγο κ αιτία.Μεσα σε αυτούς είμαι κ εγώ βέβαια γιατί σίγουρα την δουλειά μου την έκανα κ με ένα lg g6 αλλά τι να κάνω που έπαθα πλάκα με την εμφάνιση του mi 8 pro.

Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Το ίδιο πράγμα λέμε.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...