CarlitoGR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ομοίως με mi 8 pro δεν έχω δει διαφημίσεις.Το κινητό το έχω μια βδομάδα κ παραλίγο να μην το πάρω με αυτές τις μπαρουφες που διάβαζα για τις διαφημίσεις κ λοιπά.Παραπληροφορηση στο φουλ. 4
Vangelis_D9 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Άντε πάλι τα ίδια με τις "διαφημίσεις", τα είπαμε και τις προάλλες. Αφενός μιλάμε για promotion apps που να ρωτάτε πρώτα πως απενεργοποιούνται πανεύκολα πριν ρίξετε τους φιλιππικούς κι αφετέρου αν ψωνίζετε απευθείας από Κίνα -ή σας εξαπάτησαν κάποια σκρουτζομάγαζα- μην γκρινιάζετε αν δεν σας βγαίνει global rom. Στοίχημα ότι ένα σκρινσούτ να βγάλει ο καθένας γκρινιάρης από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" θα αποκαλύψει πολλά για την αδόκιμη γκρίνια σας και το πόσο απρόσεκτοι είστε στις αγορές σας. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Vangelis_D9 8
skiabox Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Και το miui δεν είναι πανάκεια πάντως. Πρόσφατα αναγκάστηκα να αλλάξω για λίγο region (έβαλα hong Kong) για να κάνω μια αναβάθμιση γιατί είχε θέματα με memory leaks (το λέει και στο log της αναβάθμισης).
Axelq Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, skiabox είπε Και το miui δεν είναι πανάκεια πάντως. Πρόσφατα αναγκάστηκα να αλλάξω για λίγο region (έβαλα hong Kong) για να κάνω μια αναβάθμιση γιατί είχε θέματα με memory leaks (το λέει και στο log της αναβάθμισης). Αν βάλεις Κίνα εκδέχεται να σου πετάει διαφημίσεις, βάλε Ρωσία καλύτερα.
cmsvmylo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, thomasG4 είπε Δεν είναι δικό μου το screenshot. Στο pocophone που έχω με εγκατεστημένη τη τελευταία έκδοση δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Μάλλον πρόκειται για rom εκτός EU.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε Άντε πάλι τα ίδια με τις "διαφημίσεις", τα είπαμε και τις προάλλες. Αφενός μιλάμε για promotion apps που να ρωτάτε πρώτα πως απενεργοποιούνται πανεύκολα πριν ρίξετε τους φιλιππικούς κι αφετέρου αν ψωνίζετε απευθείας από Κίνα -ή σας εξαπάτησαν κάποια σκρουτζομάγαζα- μην γκρινιάζετε αν δεν σας βγαίνει global rom. Στοίχημα ότι ένα σκρινσούτ να βγάλει ο καθένας γκρινιάρης από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" θα αποκαλύψει πολλά για την αδόκιμη γκρίνια σας και το πόσο απρόσεκτοι είστε στις αγορές σας. Γύρνα το lοcale-region σε india για να ενεργοποιήσεις το face recognition (πχ στα 5 plus) και απόλαυσε τα διαφημιστικά Apps με referall στο amazon. Τι πάει να πει "απενεργοποιούνται"? Εφόσον το προϊόν αγοσράστικε με χρήματα και δεν ήταν δωρεάν, δεν θα έπρεπε να υπήρχαν καν τέτοια Apps. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
efstratios1982 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, fg9000 είπε Γύρνα το lοcale-region σε india για να ενεργοποιήσεις το face recognition (πχ στα 5 plus) και απόλαυσε τα διαφημιστικά Apps με referall στο amazon. Τι πάει να πει "απενεργοποιούνται"? Εφόσον το προϊόν αγοσράστικε με χρήματα και δεν ήταν δωρεάν, δεν θα έπρεπε να υπήρχαν καν τέτοια Apps. Αυτό που λες δεν ισχύει. Κάθε region έχει διαφορετικές ρυθμίσεις, διαφορετικά πιστοποιητικά κτλ. Αν σε άλλες εταιρίες, πχ Samsung πάρεις μια συσκευή που προορίζεται για την Ευρώπη και βάλεις μέσα πχ κάρτα SIM από την Αίγυπτο, κατά την πρώτη ενεργοποίηση, η συσκευή κλειδώνει. Και ποιος ο λόγος να βάλεις region Ινδία όταν ξέρεις ότι λόγω ΕΕ οι διαφημίσεις δε παίζει να εμφανίζονται στο μενού. Να το κάνεις για κάτι που δε προορίζεται για τη χώρα σου? Ποιος ο λόγος? (αναφέρομαι σε global έκδοση και όχι international rom-δλδ προϊόν που προορίζεται για τη Κίνα, και για να το πουλήσουν εκτός της Κίνας και να έχει google play, πέρασαν μια άλλη Rom). 2 1
Stoliver Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Ομοίως με mi 8 pro δεν έχω δει διαφημίσεις.Το κινητό το έχω μια βδομάδα κ παραλίγο να μην το πάρω με αυτές τις μπαρουφες που διάβαζα για τις διαφημίσεις κ λοιπά.Παραπληροφορηση στο φουλ. Τόσους ξέρω που έχουν Σιαόμι και ποτέ δεν είδα διαφημίσεις. Όντως, το να έχει διαφημίσεις είναι το λεγόμενο "deal breaker"...
georgetsl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, fg9000 είπε Να ενας καλος λόγος να κάνω κυριακάτικα μπαρμπεκιου σπίτι. Να φωνάξω και οολλοο το σοι και να γιορτασουμε το γεγονος!😂😂😂😂 Xiaomαρααα γουι λοβ γιου ρεε! Παρε μας τα λεφτα και ας μην δουλευει τιποτα! ειπε το samsung boy τωρα ,οταν το Mi9 παταει το S10+ στα συγκριτικα ....!!! ακομα και το δαχτυλικο πιο αργο πεθαινει στο S10 !!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, efstratios1982 είπε Αυτό που λες δεν ισχύει. Κάθε region έχει διαφορετικές ρυθμίσεις, διαφορετικά πιστοποιητικά κτλ. Αν σε άλλες εταιρίες, πχ Samsung πάρεις μια συσκευή που προορίζεται για την Ευρώπη και βάλεις μέσα πχ κάρτα SIM από την Αίγυπτο, κατά την πρώτη ενεργοποίηση, η συσκευή κλειδώνει. Και ποιος ο λόγος να βάλεις region Ινδία όταν ξέρεις ότι λόγω ΕΕ οι διαφημίσεις δε παίζει να εμφανίζονται στο μενού. Να το κάνεις για κάτι που δε προορίζεται για τη χώρα σου? Ποιος ο λόγος? (αναφέρομαι σε global έκδοση και όχι international rom-δλδ προϊόν που προορίζεται για τη Κίνα, και για να το πουλήσουν εκτός της Κίνας και να έχει google play, πέρασαν μια άλλη Rom). Βάζεις region india όταν θέλεις να ενεργοποιήσεις το face unlock, τουλάχιστον στο 5 plus, με region greece δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία. Αναφέρομαι σε 5 plus από επίσημη αντιπροσωπεία. 1 ώρα πριν, georgetsl είπε ειπε το samsung boy τωρα ,οταν το Mi9 παταει το S10+ στα συγκριτικα ....!!! ακομα και το δαχτυλικο πιο αργο πεθαινει στο S10 !!! <iphone fan boy> το δακτυλικό δεν είναι πιο αργό, δεν χρειάζεται παρατεταμένο πάτημα, δοκίμασε το και θα δεις. Για πες μας το mi9 ξεκλειδώνει όταν είναι βρεγμένο το δάκτυλο; 3 σελίδες με bugs το mi9 με κορυφαίο το batery drain.... http://en.miui.com/forum.php?mod=bugfeedback&fid=5&typeid=0&sortid=1&phonemodel=138&versions=&rom_version=®ion=&sortid=1&con=&pid=0
Mindworm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 καλά... πάρτε pocophone 280€ ξεχάστε τις regions και τα ψεύδη για διαφημίσεις, ξεκλειδώστε το σε 3 24ωρα από την στιγμή του αιτήματος και περάστε την xiaomi.EU, μετά αν θα θέλετε να πιάσετε άλλο κινητό αμφιβάλω. Pie έχει πάρει από Χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά. 12
efo355 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε Άντε πάλι τα ίδια με τις "διαφημίσεις", τα είπαμε και τις προάλλες. Αφενός μιλάμε για promotion apps που να ρωτάτε πρώτα πως απενεργοποιούνται πανεύκολα πριν ρίξετε τους φιλιππικούς κι αφετέρου αν ψωνίζετε απευθείας από Κίνα -ή σας εξαπάτησαν κάποια σκρουτζομάγαζα- μην γκρινιάζετε αν δεν σας βγαίνει global rom. Στοίχημα ότι ένα σκρινσούτ να βγάλει ο καθένας γκρινιάρης από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" θα αποκαλύψει πολλά για την αδόκιμη γκρίνια σας και το πόσο απρόσεκτοι είστε στις αγορές σας. Και εγώ που έχω global στο mi max 2 γιατί βλέπω διαφημίσεις; Μη τολμήσει άνθρωπος να πει κάτι κακό για τη xiaomi..... 10 λεπτά πριν, Mindworm είπε καλά... πάρτε pocophone 280€ ξεχάστε τις regions και τα ψεύδη για διαφημίσεις, ξεκλειδώστε το σε 3 24ωρα από την στιγμή του αιτήματος και περάστε την xiaomi.EU, μετά αν θα θέλετε να πιάσετε άλλο κινητό αμφιβάλω. Pie έχει πάρει από Χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά. Ναι γιατί ως γνωστόν μόνο το cpu μετράει. Ποιότητα κατασκευής και οθόνης πχ ψιλοπραγματα. 1
Mindworm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 20 minutes ago, efo355 said: Και εγώ που έχω global στο mi max 2 γιατί βλέπω διαφημίσεις; Μη τολμήσει άνθρωπος να πει κάτι κακό για τη xiaomi..... Ναι γιατί ως γνωστόν μόνο το cpu μετράει. Ποιότητα κατασκευής και οθόνης πχ ψιλοπραγματα. σωστά... και ενα led φωτισμό λεκάνης τουαλέτας Xiaomi που είχα πάρει, έβγαζε διαφημίσεις για κωλόχαρτα και προϊόντα δυσκοιλιότητας. 4
Black Demis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, el97639 είπε το miui ειναι με διαφορα το καλυτερο OS για κινητα. εχει ολα τα καλα του android ios και οτι εξτρα apps εχει εκει εξω και μια ζωή τινγα στα bugs.......... γιατι ειναι τοσο heavy modded τα μονα xiaomi που αξιζουν ειναι τα android one (και εκει είναι λαχείο με hardware το mi a2 (μισα ειναι αλλου κατασκευαστη μισα αλλου ) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Black Demis 1
efo355 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Mindworm είπε σωστά... και ενα led φωτισμό λεκάνης τουαλέτας Xiaomi που είχα πάρει, έβγαζε διαφημίσεις για κωλόχαρτα και προϊόντα δυσκοιλιότητας. Πραγματικά απορώ. Πληρώνεστε μερικοί ή απλά φανατιλα του στιλ ότι πάρω το καλύτερο; Πάρε και screenshot από τη δική μου συσκευή . Όλο το νετ μιλάει για τις διαφημίσεις της xiaomi . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα