chris_g92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, whoever81 είπε Grammar patrol: αληθής αληθές Αληθής είδηση, δεν έγραψα ποτέ το είδηση 😛 8 λεπτά πριν, telis είπε Πάλι η ιστορία με τις διαφημίσεις στα μενού που κάποιοι τις βλέπουμε και άλλοι όχι. Και να επιμένουν ότι δεν υπάρχουν Έχεις Xiaomi ? Βλέπεις διαφημίσεις ? Αν ναι στείλε μου ένα screenshot σε παρακαλώ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από chris_g92 2 1 1
teri23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, pcos είπε βρε παιδες, λεω να κανω το μεγαλο βημα απο samsung --> xiaomi Ποια συσκευη xiaomi ομως ειναι σαν το s9 ? μεγάλο βήμα πίσω θες να πεις 1 2
thomasG4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Αληθής είδηση, δεν έγραψα ποτέ το είδηση 😛 Έχεις Xiaomi ? Βλέπεις διαφημίσεις ? Αν ναι στείλε μου ένα screenshot σε παρακαλώ. Δεν είναι δικό μου το screenshot. 2
spy_vlsi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι διαφημίσεις κλείνουν αν πατήσεις κάτι πάνω δεξιά στις τελείες. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Είναι απλά τα πράγματα. Περνάς EU rom και καθαρίζεις. Ούτε διαφημίσεις ούτε σαπιες εφαρμογές. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από spy_vlsi 1
chris_g92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Δεν είναι δικό μου το screenshot. Αυτό ακριβώς έγραψα. Με global rom και region Ελλάδα , δεν υπάρχει τίποτα από αυτά και ποτέ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από chris_g92 8
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, chris_g92 είπε Τα bugs όμως είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Ένα φτιάχνουν 2 εμφανίζονται. Έχω Xiaomi και δεν το λέω τυχαία. Καλό χρυσό για τα λεφτά του αλλά όχι ότι το miui είναι σοβαρό λογισμικό. Αυτό με τις διαφημίσεις στο ui δεν είναι αληθής. Με global rom και region Ελλάδα , δεν θα δεις πουθενά μέσα στο ui διαφημίσεις. Μιλάνε Γενικά για ένα λειτουργικό... Περιλαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους χώρες κλπ. Και αυτό το ινδικό είμαι με τις διαφημίσεις πάλι miui είναι.. Ποιος σου λέει ότι σε 1 χρόνο δεν θα μπουν διαφημίσεις και Ελλάδα? 2 ώρες πριν, pcos είπε βρε παιδες, λεω να κανω το μεγαλο βημα απο samsung --> xiaomi Ποια συσκευη xiaomi ομως ειναι σαν το s9 ? Μι9 μόνο... Και πάλι γιατί να το κάνεις αυτό? 1 ώρα πριν, el97639 είπε Η samsung παραδοσιακα εχει το πιο αισχος λειτουργικο με τα χειροτερα bloatware , planned obsolesce επικα ασχημο και ειναι ο βασικοτερος λογος που πετυχε η apple. Μετα απο samsung δεν θελει κανενας να επιστρεψει σε android. σε ενα χρονο που θα σου σερνεται τα λεμε Touch wiz ναι θα συμφωνήσω... Samsung experience όμως και one UI είναι μακράν καλύτερα και πιο πλήρη από κάθε άλλο ui. Ειδικά το one UI . Δοκίμασε το και θα καταλάβεις τι εννοώ . 1 1
Tokyo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Το μοναδικό Android κινητό μου που δε χρειάστηκε να αλλάξω ούτε launcher. Και εμένα μου αρέσει πολύ το miui 4
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Οι αναβαθμίσεις στα xiaomi είναι χειρότερες και από του ios. Εγκεφαλικό και Θάλασσα κατευθείαν 1
Stoliver Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, chris_g92 είπε Αυτό ακριβώς έγραψα. Με global rom και region Ελλάδα , δεν υπάρχει τίποτα από αυτά και ποτέ. Τότε γιατί φωνάζουν όλοι αυτοί που λένε ότι έχουν διαφημίσεις; 1
stafaf Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, adi32 είπε Οι αναβαθμίσεις στα xiaomi είναι χειρότερες και από του ios. Εγκεφαλικό και Θάλασσα κατευθείαν Είπε ο έχων ακούσει 5 ινστρούχτορες του insomnia να λένε ότι "οι αναβαθμίσεις των iphone είναι προβληματικές". 2
JohNickZ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Stoliver είπε Τότε γιατί φωνάζουν όλοι αυτοί που λένε ότι έχουν διαφημίσεις; Φωνάζουν γιατί αλλάζουν region για διάφορα εξτραδακια. Με Global κ region Ελλάδα δεν υπάρχει διαφήμιση. 4 1
chris_g92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Stoliver είπε Τότε γιατί φωνάζουν όλοι αυτοί που λένε ότι έχουν διαφημίσεις; Θα σε γελάσω και δεν με ενδιαφέρει κ όλας. Πάντως στο mi8 εγώ στο ui δεν έχω δει ούτε μια διαφήμιση. 1 1
Agony Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Εχω το xiaomi mi a2 και ειχα και το xiaomi note 5 οκ το σκιν τους ειναι οτι χειροτερο για το γουστο μου λοιπουν παρα πολλές λειτουργίες που θα ηθελα. Σε σχεση με άλλα σκιν απο samsung και LG ενιωθα οτι τα xiaomi ηταν γυμνά. Γούστα ειναι αυτα .
aeljim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Να τελειώνει αυτό το αστείο. Με Global Rom δεν υπάρχει ούτε μια διαφήμιση πουθενά. Αν πήρατε κινεζο-έκδοση απο το Skroutz να προσέχατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα