udroxoos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Σκέφτομαι να βάλω μια μεμβράνη οθόνης (screen protector) στην D7200 για να αποφύγω δαχτυλιές και κυρίως γρατσουνιές. Στο ebay βρίσκω κάποιες πολύ φτηνές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι πατάτα. Παλιότερα είχα πάρει για κινητό κάποιες που τις πέταξα αμέσως μιας και αλλοίωναν πολύ την εικόνα. Έχετε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη μάρκα που να προσφέρει προστασία αλλά παράλληλα και μέγιστη διαφάνεια;
stratigos24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Εγώ αυτήν έχω βάλει στην δικιά μου: https://www.adorama.gr/axesouar/katharismos-prostasia/covers/easycover-screen-protector-for-nikon-d7100d7200 Βγαίνει και σε tempered: https://www.adorama.gr/axesouar/katharismos-prostasia/covers/easycover-tempered-glass-screen-protector-for-nikon-d7100d7200
afterhours Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Και εγώ temper glass έβαλα στη μεγαλη την sony
udroxoos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Τελικά πήρα tempered glass μεμβράνη από ebay και σκέφτομαι μήπως θα ήταν υπερβολή να παράγγελνα και μια για την top lcd οθόνη;
babisskg Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, udroxoos είπε Τελικά πήρα tempered glass μεμβράνη από ebay και σκέφτομαι μήπως θα ήταν υπερβολή να παράγγελνα και μια για την top lcd οθόνη; Καθόλου υπερβολή , συνήθως είναι σετ , πήρες ήδη όμως για την κύρια οθόνη , ψάξε μια φίρμα Akira .
udroxoos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, babisskg είπε ψάξε μια φίρμα Akira . Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την βρω στο ebay, amazon ή κάπου στο google. Θα πάρω μια απλή πλαστική μάλλον για την μικρή οθόνη και βλέπω
babisskg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, udroxoos είπε Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την βρω στο ebay, amazon ή κάπου στο google. Θα πάρω μια απλή πλαστική μάλλον για την μικρή οθόνη και βλέπω Δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι και σκέτη μεμβράνη ....... θα βγει και πολύ πιο οικονομική ....... μία universal από κινητό , την κόβεις όπως θες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα