DantesInferno Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/182514-samsung-galaxy-a8-dual-sim-orchid-gray διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα Αίγιο ,Megastore Λάρισα ,Κατερίνη ,Κοζάνη,Αλεξανδρούπολη στο skroutz από 275,27 ετοιμοπαράδοτο ή 250,80 κατόπιν παραγγελίας... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από DantesInferno
christos4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Αν είναι μόνο στα καταστήματα, μάλλον είναι εκθεσιακό.. 3
overpower Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, christos4 είπε Αν είναι μόνο στα καταστήματα, μάλλον είναι εκθεσιακό.. Σε οσα θεματα προσφορων εχω παρατηρησει απο τα μεγαλα καταστημα με διαθεσιμοτητα σε καταστηματα (το τελευταιο 6μηνο), μονο εκθεσιακα δεν ηταν. Μεχρι να παει οντως να δει καποιος, καλυτερα να μην λεμε τι μπορει να ειναι, μιας και ισως αλλαξει γνωμη καποιος αν το δει αυτο γραμμενο.
kallair Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 2:48 ΠΜ, overpower είπε Σε οσα θεματα προσφορων εχω παρατηρησει απο τα μεγαλα καταστημα με διαθεσιμοτητα σε καταστηματα (το τελευταιο 6μηνο), μονο εκθεσιακα δεν ηταν. Μεχρι να παει οντως να δει καποιος, καλυτερα να μην λεμε τι μπορει να ειναι, μιας και ισως αλλαξει γνωμη καποιος αν το δει αυτο γραμμενο. Εγω παλι οσες φορες εχει τυχει παρομοιο θεμα κ να γραφει "παραλαβη απο το καταστημα" και εχω παρει τηλεφωνο να ρωτησω, ηταν τελικα εκθεσιακο. τελευταια περιπτωση το huawei p10.
melodicpunk Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Συνηθως ειναι εκθεσιακα, αλλα και να μην ειναι μαλλον εχουν ηδη "εξαντληθει".
stial Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 οι μεγαλες προσφορες στον κοτσοβολο ειναι εκθεσιακα κομματια κατι που προφανως δεν το αναγραφουν στο site και σε ενημερωνουν για αυτην την μικρη λεπτομερια οταν παιρνεις να ρωτησεις την διαθεσιμοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα