stasa76 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά ...Εχω έναν hdd wd blue 1 tb 3.5 ...αγορασμένο το πολύ 1.5 μήνα πριν από πλαισιο..είχα μέσα καμιά 10ρια παιχνίδια 50-60 gb μέσα και φώτο βίντεο κοντά στα 250 gb .....φυσικά αφού έχω καεί όπως όλοι μας από σκληρούς δίσκους οι φώτο βίντεο είναι backup σε 3 σταθερούς , ένα λαπτοπ και dvd ...αυτά τα ξαναβρίσκω...τα παιχνιδάκια όμως τα κλαίω..... πριν καμιά ώρα έκανα unistall με το yunistaller ένα από αυτά ...τίποτα άλλο...και καθώς ανοίγω να δω , μου πέφτει η μασέλα...930 gb free από 931gb.....με άκουσαν οι γείτονες (χώρες) ..... δεν έχω συνέλθει ακόμα...τι στο δ@@@λο έγινε ..μέσα στον σκληρό έμειναν μόνο 2 φάκελοι κενοί και κάνα 2 υποφακελοι μέσα σε αυτούς.... πως έγινε αυτό ..... το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξαναπερναω τίποτα μέσα στον σκληρό την δεύτερα πάω από το πλαίσιο... ασχολούμαι με κομπιούτερ από 12 χρόνων και μετά από 30 χρόνια πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο....καμιά ιδέα ρε παιδιά τι έγινε έτσι μπας και συνέλθω ΝΟΤ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) προσπάθησε πρώτα να κάνεις recovery (offline) @PM Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από 1ns0mn1a 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stasa76 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 43 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε προσπάθησε πρώτα να κάνεις recovery (offline) @PM Ευτυχώς βίντεο και φώτο τα έχω buckup...ξανακάνω εγκατάσταση το gta v 7 dvd και 25 gb ξανακατεβασμα updates ...το βράδυ ξαναπέρασα το Shadow Of The Tomb Raider .....και συνεχίζω....Σαββάτο απόγευμα πήρα ssd 30.90e 240gb για να περάσω εκεί τα παιχνίδια μου....Σάββατο βράδυ έφαγε μπιέλα ο σκληρός μου ανα τύχη ...τα παιχνίδια τα περνάω στον ssd ...Με τον άλλον σκληρό δεν ξαναασχολουμε , για να το πάθει μια φορά πλέον δεν είναι αξιόπιστος...ούτε recovery ούτε τίποτα....την μια φορά το γλίτωσα το εγκεφαλικό αν μου το ξανακάνει δεν θα το γλιτώσω.... Αύριο πρωί τον πάω plaisio για αλλαγή και ας τον κάνουν ότι νομίζουν , ελπίζω να υπάρξει λογική στο θέμα, γιατί έπαθα χοντρή ζημιά....ο λόγος που άνοιξα θέμα στο φορουμ μήπως κάποιος μπορεί να φανταστεί τους λόγους που μπορεί να συνεβει...τουλάχιστον να αποκομίσω και γνώση μαζί με το εγκεφαλικό..μόνο αν είχε βάλει το χεράκι του ο magneto νομίζω ότι θα μπορούσα να πάθω αυτό το πράγμα....Συμβουλή ΚΑΝΤΕ BACKUP !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ο λόγος είναι ότι το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες για να κάνεις uninstall τα έκαν μ@υνι καπέλο. Γιατί δεν χρησιμοποιείς το uninstall του προγράμματος; Δεν είναι πρόβλημα hardware, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τον πας για αλλαγή. Αν είχε πρόβλημα hardware δεν θα τον έβλεπες καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Θα συμφωνήσω με τον από πάνω φίλο, δεν είναι θέμα του σκληρού αλλά κάποιου software που χρησιμοποίησες. Εφόσον έχεις backup μικρό το κακό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δεν έχει καμιά δουλεία το Πλαίσιο αρχικά να στον αλλάξει. Από κει και πέρα, για "ζόρικες" απεγκαταστάσεις και μόνο, μπορείς να χρησιμοποιείς το revo uninstaller. ΥΓ: Το πρόγραμμα που επέλεξες να χρησιμοποιήσεις στα έκανε μαντάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 12:51 ΜΜ, stasa76 είπε Ευτυχώς βίντεο και φώτο τα έχω buckup...ξανακάνω εγκατάσταση το gta v 7 dvd και 25 gb ξανακατεβασμα updates ...το βράδυ ξαναπέρασα το Shadow Of The Tomb Raider .....και συνεχίζω....Σαββάτο απόγευμα πήρα ssd 30.90e 240gb για να περάσω εκεί τα παιχνίδια μου....Σάββατο βράδυ έφαγε μπιέλα ο σκληρός μου ανα τύχη ...τα παιχνίδια τα περνάω στον ssd ...Με τον άλλον σκληρό δεν ξαναασχολουμε , για να το πάθει μια φορά πλέον δεν είναι αξιόπιστος...ούτε recovery ούτε τίποτα....την μια φορά το γλίτωσα το εγκεφαλικό αν μου το ξανακάνει δεν θα το γλιτώσω.... Αύριο πρωί τον πάω plaisio για αλλαγή και ας τον κάνουν ότι νομίζουν , ελπίζω να υπάρξει λογική στο θέμα, γιατί έπαθα χοντρή ζημιά....ο λόγος που άνοιξα θέμα στο φορουμ μήπως κάποιος μπορεί να φανταστεί τους λόγους που μπορεί να συνεβει...τουλάχιστον να αποκομίσω και γνώση μαζί με το εγκεφαλικό..μόνο αν είχε βάλει το χεράκι του ο magneto νομίζω ότι θα μπορούσα να πάθω αυτό το πράγμα....Συμβουλή ΚΑΝΤΕ BACKUP !!!! Και ο σκοπός του θέματος τότε ποιός είναι; Αν μπορείς να κάνεις recover τα παιχνίδια; Δυσφήμηση του Πλαισίου; Απο λάθος δικό σου τα'χασες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα