Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την κάρτα της υπογραφής (σε λειτουργία από Σεπτέμβρη 2018) και με στοκ φαν προφίλ έχω 74-76 βάθους, είδα και 77-78 πρόσφατα, όποτε μέσω του Precision XOC έκανα ένα custom profile πολύ πιο aggressive και τώρα παίζω στα 60-65 αλλά φυσικα με τον αντίστοιχο θόρυβο, που οκ ακουστικά φοράω δε δίνω σημασία (60-80%, 70-90%)

Απο τη στιγμή που η EVGA επιτρέπει την αλλαγή TIM, να τη λύσω και να περάσω μια Kryonaut από την Thermal Grizzly? 

Ή να κάτσω όπως ειμαι; Θα κερδίσω κανένα βαθμό παρακάτω; Ή όλα κομπλέ; Γενικα σε ένα Unigine Valley, Extreme HD που έκανα χθες ήταν στα 2025MHz / 11GHz Memory με 64-65 βαθμούς και εσωτερική θερμοκρασία κουτιού γύρω στους 30 βαθμούς (ambient)

Δημοσ.

Φίλε μου εχω αλλάξει παστα σε διάφορες κάρτες και εκανε διαφορά. Όμως είχαν δουλεψει για περισσότερο καιρο από τη δική σου. Επίσης καποιοι κατασκευαστές βαζουν χειρότερης ποιότητας από άλλους, εκει θα μετρήσει περισσότερο. Για την evga δεν εχω ιδεα αλλα δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις 

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έβαλα kryonaut στην 1080 ti 2 μηνες μετά την αγορά της και είδα έως και 5 βαθμούς καλύτερα temps σε σχέση με την στοκ πάστα

με fan profile 1 προς 1  δεν πάει πάνω από 65 βαθμούς, και αφού έχεις και evga δεν έχεις θέμα και με την εγγύηση.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...