killer76 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Στην σελίδα μου χρησιμοποιώ αρκετά tables, τα οποιά όμως φαίνονται χάλια σε κινητά. Χρησιμοποίησα την κλαση .table-responsive του bootstrap 4 αλλά στην ουσία βάζει ένα horizontal scroll το οποίο δεν με βολεύει. Σε πολλά site έχω δει όμως κάτι άλλο που δεν ξέρω πως να το ψάξω. έστω οτι ο πίνακας είναι | ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ | ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ | ΤΗΛΕΦΩΝΟ | EMAIL | με τις εγγραφές απο κάτω, όταν γίνεται mobile βγάζει μόνο σαν header το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και απο κάτω όλα τα ονόματα με ένα + δίπλα. Αν πατήσεις στο +, ανοίγει με toggle από κάτω όλα τα στοιχεία τις εγγραφής μαζί με το header δίπλα. πχ Δηλαδή γίνεται η λίστα. |ONOMATΕΠΩΝΥΜΟ| Γιάννης Αγγέλου + Κώστας Μήτρογλου + κλπ και αν πατήσεις για παράδειγμα στο Γίαννης Αγγέλου, ανοίγει αποκάτω Γιάννης Αγγέλου Διεύθυνση: Σωκράτους 5 Τηλέφωνο: 21012345678 Email: [email protected] Πως μπορώ να το κάνω αυτό? ή πως λέγεται αυτή η διαδικασία, να το ψάξω?
Predatorkill Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ψαξε expandable table row bootstrap responsive ή αντι για expandable δοκιμασε collapsed. Κατι τετοιο σου κανει; https://www.bootply.com/glebkema/Qyh5hbEMdU κανε edit την ερωτηση και αφαιρεσε το εμαιλ το τηλεφωνο και το ονομα. 1
pmav99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δες ξανά το νούμερο. E δεν νομίζω να είναι αυτό το τηλέφωνό του
Predatorkill Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, pmav99 είπε Δες ξανά το νούμερο. E δεν νομίζω να είναι αυτό το τηλέφωνό του Χαχα δε το διαβασα, το επιασε ο browser του κινητου σαν κανονικο τηλεφωνο και νομιζα οτι ισχυε! 1
killer76 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ψευτικα ειναι τα στοιχεια παιδια. Σε ευχαριστω για την απαντηση @Predatorkill 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα