Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

το παρακάτω ερωτηματολόγιο είναι μέρος της διπλωματικής μου ερευνας για το Ο.Π.Α.

είναι ανώνυμο και σύντομο. ευχαριστω προκαταβολικά για τη βοήθεια και το χρόνο σας

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckIYFJg6D591129RQqAeN20Ua7KyYXl67SXz2zgKAkpGFGVA/viewform?usp=sf_link

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρευνα και δωρεάν απαντήσεις για τον CEO της fourlis και τα ΙΚΕΑ;
Λυπάμαι, αλλά μέχρι να αποφασίσουν οι εταιρίες να πληρώνουν για τις έρευνες που τις αφορούν, εγώ προσωπικά θα απέχω.

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και δεν το ολοκλήρωσα γιατί είναι φτιαγμένο στο πόδι μάλλον για συγκεκριμένο σκοπό και δεν θέλω να κοροιδεύω τον εαυτό μου. 

Δέστε την τρίτη από τέλος ενότητα και πέστε μου τι πρέπει να απαντήσω στις ερωτήσεις 2 και 3 από τη στιγμή που στην πρώτη λέω ότι έχω κάρτα μέλους και τη χρησιμοποιώ.

Και οι απαντήσεις λέει πρέπει να συμπληρωθούν  σε όλα τα πεδία γιατί αλλιώς δε σε αφήνει να το υποβάλλεις.................................

Δημοσ.
7 ώρες πριν, l337 είπε

Έρευνα και δωρεάν απαντήσεις για τον CEO της fourlis και τα ΙΚΕΑ;
Λυπάμαι, αλλά μέχρι να αποφασίσουν οι εταιρίες να πληρώνουν για τις έρευνες που τις αφορούν, εγώ προσωπικά θα απέχω.

καλημέρα,

η ερευνα δεν αφορά "δωρεαν απαντήσεις" και είναι ασχετη με τις έρευνες πελατών του ομίλου. Αφορά καθαρά τη πτυχιακή μου εργασία στο πλαίσιο αγγλόφωνου μεταπτυχιακού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο γίνεται υπο την αιγίδα του Ομίλου

παρ'ολα αυτα, ευχαριστω για το σχόλιο και το χρόνο σας.

3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Φυσικά και δεν το ολοκλήρωσα γιατί είναι φτιαγμένο στο πόδι μάλλον για συγκεκριμένο σκοπό και δεν θέλω να κοροιδεύω τον εαυτό μου. 

Δέστε την τρίτη από τέλος ενότητα και πέστε μου τι πρέπει να απαντήσω στις ερωτήσεις 2 και 3 από τη στιγμή που στην πρώτη λέω ότι έχω κάρτα μέλους και τη χρησιμοποιώ.

Και οι απαντήσεις λέει πρέπει να συμπληρωθούν  σε όλα τα πεδία γιατί αλλιώς δε σε αφήνει να το υποβάλλεις.................................

καλημέρα,

μπορεί οντως να ειναι στο πόδι, καθώς δεν είμαι επαγγελματίας και είναι η πρώτη φορά που κάνω ερωτηματολόγιο έρευνας... στη δευτερη και τρίτη ενότητα μπορείτε απλα να απαντήσετε "ποτε" στις ερωτήσεις που δε σας αφορούν

ευχαριστω για το χρόνο σας

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηματολόγιο Διπλωματικής εργασίας - Ο.Π.Α., Fourlis Retail MBA
οι απαντήσεις σας κατοχυρώθηκαν! ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας!
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα συμπεράσματα ενός ερωτηματολογίου, που στοχεύει αρχικά στην αγοραστική συμπεριφορά, αλλα στις τελευταίες ερωτήσεις ρωταει συγκεκριμένα για καταστήματα οικιακού εξοπλισμού, δεν μπορώ να καταλάβω τι αξία έχουν για μια εργασία, εκτός και αν αυτη αφορά αποκλειστικά τα καταστήματα οικιακού εξοπλισμού. Το 1/3 των ερωτήσεων είναι πολύ συγκεκριμένες, και σε συνδυασμό με το  ότι η ερευνά αρχικά καθιστά σαφες πως αφορα την αγοραστική συμπεριφορά σε καταστήματα λιανικής πώλησης, φαίνεται να είναι υπερβολικά στοχευμένες σε κάτι που, οπως προϊδεάζει η περιγραφή της έρευνας, κανονικά έπρεπε να αποτελεί κομμάτι του συνόλου των καταστημάτων λιανικής, η συμπεριφορα των καταναλωτών στα οποία σας ενδιαφέρει, και όχι να εξετάζεται ξεχωριστα.

Επίσης, στην αρχη του ερωτηματολογίου γράφετε αυτό:

"Σε περίπτωση που δεν έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας, παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην έρευνα."

Αλλα έπειτα γράφετε το εξής:

"Σε περίπτωση που έχετε παιδιά άνω των 14ων ετων, παρακαλούμε προωθήστε το σε αυτά να το συμπληρώσουν."

Το ερωτηματολόγιο έχει ως επιλογή το εύρος ηλικιών 14-19. 

Ποια είναι η ελάχιστη ηλικία που θέλετε να περιλαμβάνει το δείγμα σας τελικά;

Επεξ/σία από THD
Δημοσ.
Στις 17/3/2019 στις 1:53 ΜΜ, THD είπε

Τα συμπεράσματα ενός ερωτηματολογίου, που στοχεύει αρχικά στην αγοραστική συμπεριφορά, αλλα στις τελευταίες ερωτήσεις ρωταει συγκεκριμένα για καταστήματα οικιακού εξοπλισμού, δεν μπορώ να καταλάβω τι αξία έχουν για μια εργασία, εκτός και αν αυτη αφορά αποκλειστικά τα καταστήματα οικιακού εξοπλισμού. Το 1/3 των ερωτήσεων είναι πολύ συγκεκριμένες, και σε συνδυασμό με το  ότι η ερευνά αρχικά καθιστά σαφες πως αφορα την αγοραστική συμπεριφορά σε καταστήματα λιανικής πώλησης, φαίνεται να είναι υπερβολικά στοχευμένες σε κάτι που, οπως προϊδεάζει η περιγραφή της έρευνας, κανονικά έπρεπε να αποτελεί κομμάτι του συνόλου των καταστημάτων λιανικής, η συμπεριφορα των καταναλωτών στα οποία σας ενδιαφέρει, και όχι να εξετάζεται ξεχωριστα.

Επίσης, στην αρχη του ερωτηματολογίου γράφετε αυτό:

"Σε περίπτωση που δεν έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας, παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην έρευνα."

Αλλα έπειτα γράφετε το εξής:

"Σε περίπτωση που έχετε παιδιά άνω των 14ων ετων, παρακαλούμε προωθήστε το σε αυτά να το συμπληρώσουν."

Το ερωτηματολόγιο έχει ως επιλογή το εύρος ηλικιών 14-19. 

Ποια είναι η ελάχιστη ηλικία που θέλετε να περιλαμβάνει το δείγμα σας τελικά;

το θέμα της πτυχιακής έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά και τις διαφορές / ομοιότητες μεταξύ γενεών και το πως διαφοροποιούνται αυτές στις αγοραστικές τους συνήθειες και ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις συνήθειες αυτές. Καθώς η generation z αφορά άτομα τα οποία μόλις πάτησαν τα 19 (τα μεγαλύτερα απο αυτά) προφανώς δε μπορω να έχω δείγμα τους καθώς μιλάμε κατά κύριο λόγο για ανήλικα, παρά μόνο αν υπάρχει η γονική συναίνεση. (εξού και το σχόλιο για προώθηση του ερωτηματολογίου) . Η επιλογή του "14" ως όριο έχει να κάνει με το ότι μικρότερης ηλικίας άτομα δεν έχουν συνήθως τη δυνατότητα να επισκέπτονται καταστήματα χωρίς τη συνοδεία κηδεμόνα.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...