D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μια που το φερε η κουβέντα όμως, κάποιος ανέπτυξε μία εφαρμογή για integer scaling στο steam μιας και ούτε η nVidia, ούτε η AMD δεν το υποστηρίζουν στα driver settings! https://store.steampowered.com/app/993090/Lossless_Scaling/?beta=0 Θα το δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις. 3
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Λοιπον εκανα μια δοκιμη για να εξακριβωσω απο μονος μου τι γινετε περα απο τα βιντεο στο ΥΤ, επαιξα το dark souls 3 σε 720p με ολα τερμα και σε 1440p με ολα στο low. Δεν ειμαι ειδικος αλλα στα δικα μου ματια το δευτερο δηλαδη 1440p με ολα στο low ηταν χωρις καμμια αμφιβολια καλυτερο, οποτε προσωπικα πιστευω οτι high resolution ειναι προτιμοτερη απο ultra settings.
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα. Είναι ό,τι αρέσει στον καθένα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά (δεν παίζω online competitive) είμαι ικανοποιημένος με οτιδήποτε πάνω από 45. Αν δω ότι πέφτει από τα 45 απλά αρχίζω και ρίχνω settings. Βέβαια και τα 45 με τα 60 και τα 100 έχουν διαφορά, αλλά από τα 45 και κάτω με πιάνει πονοκέφαλος. Πάντα μιλάμε για τη native ανάλυση της οθόνης. Γι'αυτό και δεν θα διάλεγα κάποια 4Κ. Τα 30 του ps4 δεν παλευονται βρε παιδιά... Το έχω μόνο για τις αποκλειστικότητες του. Και όχι όλες απο αυτές. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από GeorgeMan
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 23/3/2019 στις 9:08 ΜΜ, GeorgeMan είπε Προσωπικά (δεν παίζω online competitive) είμαι ικανοποιημένος με οτιδήποτε πάνω από 45. Αν δω ότι πέφτει από τα 45 απλά αρχίζω και ρίχνω settings. Βέβαια και τα 45 με τα 60 και τα 100 έχουν διαφορά, αλλά από τα 45 και κάτω με πιάνει πονοκέφαλος. Πάντα μιλάμε για τη native ανάλυση της οθόνης. Γι'αυτό και δεν θα διάλεγα κάποια 4Κ. Τα 30 του ps4 δεν παλευονται βρε παιδιά... Το έχω μόνο για τις αποκλειστικότητες του. Και όχι όλες απο αυτές. 45 με gsync έτσι.
cabdik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 θα συμφωνησω με τον φιλο ilos, που λεει οτι το Νο 1 ειναι η NATIVE αναλυση του μονιτορ. και θα προσθεσω.... το Νο2 να βγαζεις Frames κοντα στα Native HZ της Οθονης. τωρα οσον αφορα τα φιλτρα, υφες, shadows, και τετοια, τα εχεις οσο ψηλοτερα σηκωνει η καρτα, σε σχεση με τα 2 παραπανω. καποια φιλτρα που χρησιμοποιουσαμε παλιοτερα, οπως το Antialising για εξομαλυνση γωνιων-πιξελιασματος, αυτα λογω υψηλης αναλυσης, ειναι πλεον λιγοτερο χρησιμα. αρα πρεπει να ξερεις ποια φιλτρα θα μειωσεις-κλεισεις και ποια θα κρατησεις, ωστε να εχεις, και ποιοτητα γραφικων, αλλα και FPS...!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 48 minutes ago, Arkin said: 45 με gsync έτσι. Yes yes 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα