hami21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Καλησπερα παιδια! θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εφικτο να γινει Root σε android 8.1 oreo? Σας ευχαριστω!
hami21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Aυτην φιλε μου Oukitel K7 Power https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-oukitel-k7
TechnoState Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 ...ναι παίρνει root. Υπάρχει αναλυτικός/κοί οδηγός/γοί αν το ψάξεις λίγο
hami21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Προσπαθω να το κανω με διαφορες εφαρμογες οπως Kingo ROOT KingRoot και αλλες....και ολες μα ολες μου βγαζουν σφαλματα....ενω προχωραει η διαδικασια κανονικα φτανει πχ στο 87% και κλεινει η εφαρμογη λεγοντας οτι απέτυχε.... εχεις καποια ιδεα μηπως για το ποιο θα ηταν το ποιο σωστο να γινει για να δουλεψει? Σε ευχαριστω
TechnoState Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Αρχικά ξεκινάς με twrp? Έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader?
hami21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μμμ όχι δεν το έκανα αυτό το βήμα... :/ Θα μπορούσες να μου δώσεις μια σειρά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνω είναι εύκολο?
saruman123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 30 λεπτά πριν, hami21 είπε Μμμ όχι δεν το έκανα αυτό το βήμα... :/ Θα μπορούσες να μου δώσεις μια σειρά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνω είναι εύκολο? https://www.google.com/amp/s/unofficialtwrp.com/oukitel-k7-power-twrp-3-2-3-root/amp/ 1
hami21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δεν μπορω να βγαλω ακρη....αλλα λεει αυτος στον οδηγο και αλλα γινοντε στο κινητο....
hami21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το καταφερα τελικα παιδια το εκανα! οποιος θελει βοηθεια πολυ ευχαριστως να του πω πως γινεται ακριβως Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από hami21
hami21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Παιδια θα ηθελα τα φωτα σας ξανα....αν θελεις να επιστρεψεις στην stock ROM πως μπορεις να το κανεις?
TechnoState Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 .....το μετάνιωσες εεε? H αλήθεια είναι ότι το kingroot είναι τέρμα γεμάτο στο κινέζικο bloatware. Κάνει τόσο το smartphone όσο κ το pc/laptop (kingroot-oneclick root tool) να σέρνονται ... ίσως γεμάτα κ με malwares (ανάλογα την πηγή). Φαντάζομαι με hard reset θα μπορείς να το επαναφέρεις. Έχεις κοιτάξει για το ενδεχόμενο να έχει on line εργαλείο για το restore της συσκευής σου, η oukitel??? ...το έκανα πρόσφατα, σε ένα lg G2 μέσα απο το lg PC suite πολύ εύκολα κ με απόλυτα σταθερό αποτέλεσμα. 1
saruman123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, hami21 είπε Παιδια θα ηθελα τα φωτα σας ξανα....αν θελεις να επιστρεψεις στην stock ROM πως μπορεις να το κανεις? Φλασαρης την Official rom με το Flash tools. 1
hami21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 19/3/2019 στις 9:32 ΜΜ, TechnoState είπε .....το μετάνιωσες εεε? H αλήθεια είναι ότι το kingroot είναι τέρμα γεμάτο στο κινέζικο bloatware. Κάνει τόσο το smartphone όσο κ το pc/laptop (kingroot-oneclick root tool) να σέρνονται ... ίσως γεμάτα κ με malwares (ανάλογα την πηγή). Φαντάζομαι με hard reset θα μπορείς να το επαναφέρεις. Έχεις κοιτάξει για το ενδεχόμενο να έχει on line εργαλείο για το restore της συσκευής σου, η oukitel??? ...το έκανα πρόσφατα, σε ένα lg G2 μέσα απο το lg PC suite πολύ εύκολα κ με απόλυτα σταθερό αποτέλεσμα. Μονοο....αστα να παν....θελω να το επαναφέρω αλλα δεν ξερω τι εγινε και ενω προσπάθησα να κανω hardreset έσβησε το λογισμικό εντελως και τώρα μολις μπαινω στο twrp μου λεει οτι δεν υπάρχει λογισμικό..... τι στο καλο έχω κάνει.... προσπαθησα να φλασαρω με το flash tools αλλα ενω βρηκα την ROM την stock δεν κανει τπτ απολυτως....!! ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ! ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ..... εβγαλα και την μπαταρια την αποσύνδεσα δλδ αλλα τπτ δεν γινεται παλι....τωρα τι μπορω να κανω??? πως μπορω να κινηθώ? μεσα απο το TWRP παω να κανω εγκατασταση το zip file αλλα λεει οτι δεν αναγνωριζεται η κατι τετοιο... πωωω μου ρθε να το σπασω ειλικρινα...ουτε 2 μηνες δεν το εχω και τι στο καλο μου ρθε να το ανακατεψω...καποια λυση καποιος?
saruman123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, hami21 είπε Μονοο....αστα να παν....θελω να το επαναφέρω αλλα δεν ξερω τι εγινε και ενω προσπάθησα να κανω hardreset έσβησε το λογισμικό εντελως και τώρα μολις μπαινω στο twrp μου λεει οτι δεν υπάρχει λογισμικό..... τι στο καλο έχω κάνει.... προσπαθησα να φλασαρω με το flash tools αλλα ενω βρηκα την ROM την stock δεν κανει τπτ απολυτως....!! ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ! ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ..... εβγαλα και την μπαταρια την αποσύνδεσα δλδ αλλα τπτ δεν γινεται παλι....τωρα τι μπορω να κανω??? πως μπορω να κινηθώ? μεσα απο το TWRP παω να κανω εγκατασταση το zip file αλλα λεει οτι δεν αναγνωριζεται η κατι τετοιο... πωωω μου ρθε να το σπασω ειλικρινα...ουτε 2 μηνες δεν το εχω και τι στο καλο μου ρθε να το ανακατεψω...καποια λυση καποιος? Λοιπόν διαβάζεις πολύ προσεκτικά τον οδηγό(2&3 φορές αν χρειαστεί) Αν τα καταφέρεις και δεν έχεις IMEI όπως λέει ο οδηγός έχω οδηγό και για αυτό για μετά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα