panther_512 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοίταξε, κακώς σου απαντώ, δεν πρόκειται να αντιληφθείς το λάθος στο σκεπτικό σου, αλλά απλά θα πώ ότι τα αποτελέσματα του μή εμβολιασμού μιλάνε από μόνα τους, με την επιστροφή θανατηφόρων ασθενειών. Ρώτησε όλους αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους ή τα συγγενικά τους πρόσωπα από τη φετινή γρίπη ή από ιλαρά αν είχαν 2η ευκαιρία αν θα εμβολιάζονταν. Εφόσον είστε τόσο ένθερμοι υποστηρικτές της Δαρβίνειας Εξέλιξης, αφήστε την να κάνει τη δουλειά της, όπου εκεί επιβιώνει ο πιο δυνατός οργανισμός....... Εγώ προσωπικά σε 10 μέρες θα πάω την κόρη μου να κάνει το προγραμματισμένο της εμβόλιο. Έχω ευθύνη απέναντι στο παιδί μου όσο και απέναντι στα παιδιά των άλλων και δεν έχω την πολυτέλεια να λέω και να κάνω βλακείες. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από panther_512 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Προχθές πέθανε ένας που έφαγε κοτόπουλο άψητο με σαλμονέλα. Να κάνουμε άμεσα ένα κίνημα κατά της κατανάλωσης κοτοπουλου για να σώσουμε τα παιδιά μας από αυτό το τοξικό κρέας! 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μερικοί εδώ μέσα το έχετε καβαλήσει τελείως. Η ανοησία σας, σας εκθέτει. Κάντε μια παύση, ελέγξτε την λογική σας και τις αξίες από τις οποίες απορρέει. Ζυγίστε τις αξίες σας και συγκρίνετε τις μεταξύ τους. Δεν είναι όλα εξίσου σημαντικά. Τα πράγματα δεν είναι όσο απλά τα νομίζετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις