Stoliver Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, panoskabal είπε Εχω σχεση με ιατρικη και συγκεκριμένα ιατρος σε νοσοκομείο Αττικής (Ιπποκρ...) ...οπως καταλαβαίνεις υπάρχουν και οι πηγές αλλα δεν τις αναγνωρίζει η επίσημη ιατρική αφού οι αποφάσεις της και το ερευνητικό της προγραμμα είναι στημένο και πρέπει να υπηρετει τα συμφαίροντα των φαρμακευτικών αλλοιώς δεν τα αναγνωρίζει......αυτό γίνεται σε όλους τους τομείς τις επιστημης (εδω έχουν βγαλει κινητήρες νερου εδώ και πολλά χρόνια αλλα οι πετρελαικές τις εθαψαν στην κυριολεξία)....συντομα θα δημοσιεύσω και πηγες.........η μεγαλύτερη βρωμια γίνετε στον κλαδο της υγείας και δεν ειναι τυχαίο οτι αν δεν δωσεις φακελάκι θα σε αφησουν να πεθάνεις και δεν θα σε βάλουν στο χειρουργείο και ας εισαι και ασφαλισμένος..... Από κάποιον "επιστήμονα" θα περίμενα πιο σοβαρές απόψεις... Όπως καταλαβαίνεις, δεν μας πείθεις, ούτε εμάς, ούτε την επιστημονική κοινότητα.... Καλά... το ότι πιστεύεις για τους κινητήρες νερού... και ότι τις έθαψαν... φαίνεται ότι γενικά σου αρέσουν οι συνωμοσίες. 4 1
billiboo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Stoliver είπε Από κάποιον "επιστήμονα" θα περίμενα πιο σοβαρές απόψεις... Όπως καταλαβαίνεις, δεν μας πείθεις, ούτε εμάς, ούτε την επιστημονική κοινότητα.... Καλά... το ότι πιστεύεις για τους κινητήρες νερού... και ότι τις έθαψαν... φαίνεται ότι γενικά σου αρέσουν οι συνωμοσίες. καλα εκτος του εαν διαφωνει κανεις με αυτον που εκανες απαντησες ή οχι δεν μπορουμε να μην δεχτουμε οτι παιζονται πολλα συμφεροντα ή να πουμε οτι οι επιστημονικες κοινοτητες λειτουργουν παντα προς το συμφερον του κοσμου (πχ δες ΕΕΦ και τον τσαρλατανο τον ζωγραφο, ή το σκανδαλο της ΕΕΦ με κβαντικους ηθοποιους και διαιτες).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 53 minutes ago, panoskabal said: Εχω σχεση με ιατρικη και συγκεκριμένα ιατρος σε νοσοκομείο Αττικής (Ιπποκρ...) ...οπως καταλαβαίνεις υπάρχουν και οι πηγές αλλα δεν τις αναγνωρίζει η επίσημη ιατρική αφού οι αποφάσεις της και το ερευνητικό της προγραμμα είναι στημένο και πρέπει να υπηρετει τα συμφαίροντα των φαρμακευτικών αλλοιώς δεν τα αναγνωρίζει......αυτό γίνεται σε όλους τους τομείς τις επιστημης (εδω έχουν βγαλει κινητήρες νερου εδώ και πολλά χρόνια αλλα οι πετρελαικές τις εθαψαν στην κυριολεξία)....συντομα θα δημοσιεύσω και πηγες.........η μεγαλύτερη βρωμια γίνετε στον κλαδο της υγείας και δεν ειναι τυχαίο οτι αν δεν δωσεις φακελάκι θα σε αφησουν να πεθάνεις και δεν θα σε βάλουν στο χειρουργείο και ας εισαι και ασφαλισμένος..... Γίνεται όλο και καλύτερο... ☠️
EmpYristis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 22 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε Εδω εχω γιατρους που με ρωτανε στην δουλεια για το αμα η ακτινοβολια ειναι επικινδυνη.... Γ-Ι-Α-Τ-Ρ-Ο-Υ-Σ ...... Απλα πρεπει να αποδεχτουμε οτι οση τεχνολογια και να εχουμε , οσο κοντα να βρισκομαστε σε πηγες πληροφοριων , απλα υπαρχουν και οι ηλιθιοι . Δεν σε ρώτησαν όμως για το αν είναι επικίνδυνη η... "ραδιενέργεια" των κινητών. Πάλι καλα!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, deesnider είπε Τα τονισμένα, αποδεικνύουν ότι διαβάζεις ό,τι θέλεις, ό,τι σε βολεύει και απαντάς ανάλογα. Ύπουλο στυλ συζήτησης, στο οποίο δεν αξίζει καν απάντηση, αλλά διαβάζουν κι άλλοι... Δεν μίλησα πουθενά για τύχη. Αν το έκανα, δείξε μου πού. Μάθε να διαβάζεις και σταμάτα να φαντασιώνεσαι διάφορα, πρέπει δηλαδή να έχεις χρησιμοποιήσει πρώτος εσύ τη λέξη "τύχη" για να μπορέσω να τη συμπεριλάβω στο λεξιλόγιο μου? 'Ημαρτον Κύριε! 1 ώρα πριν, deesnider είπε Δεν μίλησα για παραβίαση ορίου ταχύτητας - που κι αυτό αξιοκατάκριτο είναι, αλλά μπορεί να συμβεί και κατά λάθος Αν έχεις το θεό σου! Απο τη μια μας ζητάς να αφήνουμε να ψυχορραγεί στο δρόμο τον κάθε φουκαρά που δεν φορούσε ζώνη η κράνος και που δεν έβλαψε και κανέναν, και απο την άλλη μας λες πως όποιος παραβίασε το οριο ταχύτητας και παραλίγο να στείλει ή έστειλε στον άλλο κόσμο και άλλους δυο τρεις απο το αντίθετο ρεύμα, γι'αυτόν δεν τρέχει τίποτα, "μπορεί να συμβεί και κατα λάθος", μας λες ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ? 1 ώρα πριν, deesnider είπε Δεν έχουμε να κάνουμε με θύματα, αλλά με αυτόχειρες. Για να υπάρχει θύμα, πρέπει να υπάρχει θύτης. Ποιος είναι εν προκειμένω ο θύτης; Ο εαυτός τού εκάστοτε βλάκα, ΘΥΤΗΣ για μένα είναι αυτός που επειδή δυσλειτουργεί το μυαλό του αφήνει κόσμο να πεθαίνει στην άσφαλτο αβοήθητους. 59 λεπτά πριν, deesnider είπε Μίλησα για το να επιλέγεις να κάνεις αυτά που αποδεδειγμένα θέτουν τη σωματική σου ακεραιότητα και τη ζωή σου σε κίνδυνο (μη χρήση κράνους και ζώνης, σεξ χωρίς προφύλαξη, έναρξη καπνίσματος, τη στιγμή που η ενημέρωση για τον κίνδυνο που ενέχουν αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμη στον καθένα και βρίσκεται παντού). Τα διάβασα την πρώτη φορά και ακόμη τρίβω τα μάτια μου, μην τα επαναλαμβάνεις δε χρειάζεται, δεν σε τιμάνε καθόλου αυτά τα αίσχη. 1 ώρα πριν, deesnider είπε Άσε λοιπόν τις ...συγκινητικές αναφορές στα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και τις χαροκαμένες μανούλες και μάθε να συζητάς. Γιατί μου αναστατώθηκες και δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα? σε ενδιαφέρει μόνο να ξεπαστρέψεις τους "άλλους" ε? το ότι τα αίσχη που αναφέρεις μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ και να χτυπήσουν το δικό σου οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον δεν σου είχε περάσει καθόλου απο το μυαλό? τόσο κοντόφθαλμα βλέπεις ε?
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, EmpYristis είπε Δεν σε ρώτησαν όμως για το αν είναι επικίνδυνη η... "ραδιενέργεια" των κινητών. Πάλι καλα! Κάτσε να φέρω το μετρητή Geyger .Aμα κάνει ένα περίεργο θόρυβο το σανό δεν είναι καλό . Άμα είναι και δημόσιοι γιατροί ολοι αυτοί δεν υπάρχει σωτηρία Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros 1
intos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Τα κινήματα αντί εμβολιασμού τα καταργούν ... εταιρίες που προωθούν τα καρκινογόνα μεταλλαγμένα προϊόντα τους, πως τις επιτρέπουν να τα πουλάνε στον κοσμάκη και εκει να μην βγαίνει κανενα Facebook η instagram να παίρνει θέση ? Η τυφλή εμπιστοσύνη στο σύστημα δεν κανει καλό .... 1
EmpYristis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, chryspano είπε Μάθε να διαβάζεις και σταμάτα να φαντασιώνεσαι διάφορα, πρέπει δηλαδή να έχεις χρησιμοποιήσει πρώτος εσύ τη λέξη "τύχη" για να μπορέσω να τη συμπεριλάβω στο λεξιλόγιο μου? 'Ημαρτον Κύριε! Αν έχεις το θεό σου! Απο τη μια μας ζητάς να αφήνουμε να ψυχορραγεί στο δρόμο τον κάθε φουκαρά που δεν φορούσε ζώνη η κράνος και που δεν έβλαψε και κανέναν, και απο την άλλη μας λες πως όποιος παραβίασε το οριο ταχύτητας και παραλίγο να στείλει ή έστειλε στον άλλο κόσμο και άλλους δυο τρεις απο το αντίθετο ρεύμα, γι'αυτόν δεν τρέχει τίποτα, "μπορεί να συμβεί και κατα λάθος", μας λες ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ? ΘΥΤΗΣ για μένα είναι αυτός που επειδή δυσλειτουργεί το μυαλό του αφήνει κόσμο να πεθαίνει στην άσφαλτο αβοήθητους. Τα διάβασα την πρώτη φορά και ακόμη τρίβω τα μάτια μου, μην τα επαναλαμβάνεις δε χρειάζεται, δεν σε τιμάνε καθόλου αυτά τα αίσχη. Γιατί μου αναστατώθηκες και δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα? σε ενδιαφέρει μόνο να ξεπαστρέψεις τους "άλλους" ε? το ότι τα αίσχη που αναφέρεις μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ και να χτυπήσουν το δικό σου οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον δεν σου είχε περάσει καθόλου απο το μυαλό? τόσο κοντόφθαλμα βλέπεις ε? Με αφοριστικό και προκλητικό τρόπο σου έγραψε εν ολίγοις ότι δεν γουστάρει να πληρώνει από τους φόρους του, ουτε να επιβαρύνονται τα κοινά ασφαλιστικά ταμεία ούτε να καταχρεώνεται το κράτος για τις μ.....κίες εξυπνάκηδων, κουτοπόνηρων και κ...δόμαγκων. Όλων αυτών που λένε "εμένα δεν με πιάνει" κι αφού εχουν αψηφήσει επανειλημμένα τους νόμους και την λογική, μόλις γίνει η στραβή κάνουν σαν μ.... κλαμμένα, τους φταίει η "κακιά στιγμή", το κράτος, τους φταίνε οι γιατροί, το σύστημα, κλπ. Μόνο το ξεροκέφαλο τους και η νοοτροπία τους δεν φταίνε ποτέ. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από EmpYristis Επεξήγηση 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, EmpYristis είπε Με αφοριστικό και προκλητικό τρόπο σου έγραψε εν ολίγοις ότι δεν γουστάρει να πληρώνει από τους φόρους του, ουτε να επιβαρύνονται τα κοινά ασφαλιστικά ταμεία ούτε να καταχρεώνεται το κράτος για τις μ.....κίες εξυπνάκηδων, κουτοπόνηρων και κ...δόμαγκων. Όλων αυτών που λένε "εμένα δεν με πιάνει" κι αφού εχουν αψηφήσει επανειλημμένα τους νόμους και την λογική, μόλις γίνει η στραβή κάνουν σαν μ.... κλαμμένα, τους φταίει η "κακιά στιγμή", το κράτος, τους φταίνε οι γιατροί, το σύστημα, κλπ. Μόνο το ξεροκέφαλο τους και η νοοτροπία τους δεν φταίνε ποτέ. Ίσως δεν παρακολουθείς το thread απο κοντά,(όχι οτι χάνεις και τίποτα) ή μπορεί να σου ξέφυγε το σημείο κάμποσα μηνύματα πιο πίσω που του απηύθυνα ενα ας πούμε παρόμοιο ποστ με το δικό σου, αλλά ήταν ανένδοτος, τα εννοεί κυριολεκτικά όλα. Όσο για τους "φόρους του", πρώτα θα ήθελα να δω τη φορολογική του δήλωση, γιατί υπάρχουν πολλών ειδών κουρ@δ0μαγκων όπως τους λες, υπάρχει και το είδος που "το παίζουν μάγκες" με τα λεφτά των άλλων. Κακός συνδυασμός η ξεροκεφαλιά με 90άρη ΔΝ πάντως.
akishellas1979 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 10:26 ΜΜ, Stoliver είπε Κοστίζει στον προϋπολογισμό. τοσα δις κοστιζουν τα εμβολια χαμενα να πανε . Δωστε εμβολια στο λαο τα χρειαζεται . Στις 16/3/2019 στις 11:04 ΜΜ, DsLmAnIaC είπε Το Facebook ενδιαφέρεται για τις ζωές μας, μαλιστα. Με εμβόλια που πολύ εύκολα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και δίνονται δωρεάν από φαρμακευτικες εταιρίες και κράτη που δε χαρίζουν ούτε στα άντερα τους. αποκλειεται αφου ολα γινοντε για να αυξανεται ο πλυθησμος πανω στην γη κ να αυξανεται ο μεσος ορος ζωης με καθε τι κοστος...αυτο ελειπε να θελουν το κακο μας 😆 Στις 16/3/2019 στις 11:28 ΜΜ, Lezantas26 είπε το ιντερνετ ειναι εργαλειο. αντιστοιχα πολλοι ανθρωποι το χρησιμοποιουν για να βελτιωθουν, στο χερι μας ειναι να ειμαστε κ εμεις σ αυτο το "γκρουπ" παντως απ οτι βλεπω στη καθημερινοτητα μου τα ιδια και χειροτερα λεγονται. η αγνοια δινει κ παιρνει.. ναι που σιγα σιγα πλεον δεν θα ειναι ελευθερο κ στο να λες την αποψη σου ακομα κ να εχεις κ αδικο . Απο τι βλεπεις τα μμε κ τα συναφη τους ποτε δεν επηρεαζουν κ λενε παντα αληθειες ... 20 ώρες πριν, QuitLife είπε και ποιος θα κρινει αραγε τον ορισμό του φελού ; Εγω ; Εσύ ; Ποιός ; εδω τα μμε τους δουλευουν ψιλογαζει απο το πρωι ως το βραδυ με καθε τι μπαρουφα κ επικυνδολογια κ τους αποπροσανατολιζει κ ειναι υπερ τους ... Πραγματικα οτι να ναι τι να πεςι κ ακουμα δεν εχουμε δει κ δεν μας εχουν κανει τιποτα εχουμε ακομα μελλον για να γλεντανε οι απο πανω . 22 ώρες πριν, billdanos είπε Το internet άλλαξε ριζικά τη ζωή μας προσφέροντας πολλά θετικά πράγματα αλλά δεν θα του συγχωρήσω το εξής ένα: εδωσε τη δυνατότητα στον κάθε φελό εκεί έξω που κανονικά θα έπρεπε να ζει κλεισμένος στο μικρόκοσμό του, τη δυνατότητα να «βγάλει τη φωνή του» (το ξερατό του βασικά) έξω από τα όρια του σπιτιού του και του μυαλού του. Αυτό για έναν φυσιολογικό άνθρωπο δεν θα ήταν πρόβλημα μιας και απλά θα το προσπερνούσε. Έλα όμως που όλοι αυτοί τώρα άρχισαν να επικοινωνούν και να συντονίζονται μεταξύ τους όπως τα μικρόβια που προσπαθούν να πολλαπλασιαστούν για να επιτεθούν συντονισμένα... Το internet έδειξε το πραγματικό μέγεθος όλων αυτών των ανθρώπων (που παλιά ήταν απλά οι λίγοι γραφικοί του χωριού ή της γειτονιάς), που όμως πλέον μπορούν και επηρεάζουν και τους άλλους που βρίσκονται γύρω τους. Αντι δηλαδή να αξιοποιήσουν το internet για να μορφωθούν, το χρησιμοποίησαν για τη διάδοση της παράνοιάς τους και την επιπλέον ενίσχυσή της... Απο την άλλη βέβαια, αν και τεχνολογική υπηρεσία, μπορεί το internet να είναι ένα από τα εργαλεία της φύσης ώστε να μειώσουμε τον πληθυσμό μας μόνοι μας και να επανέλθουν τα πράγματα σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς! Φιλε μου μην ανυσηχεις οσοι δεν κανουν ολα τα εμβολια οπως πιστευω οτι λες κακο δικο τους θα κανουν οποτε θα μειωθουν οπως λες αυτοι οι ανεγκεφαλοι απο μονοι τους . Οποτε οσοι τα κανουν ολα τι σκοτιζοντε ... κακο οι αλλοι στον εαυτο τους κανουν ... τοσες αρρωστιες κυκλοφορουν κ διαδιδοντε συνεχεια καινουργιες ... Α ρε που τα χρονια με χειροτερες συνθηκες στα χωρια ξυπολοιτοι χτυπαγαμε καναμε δειχναμε κ δεν παθαιναμε τιποτα ... λογικα οπου να ναι θα μειωθω κ εγω .... αλλωστε ουτε το 1 4 με το 1 5 δεν εχω κανει συμφωνα με αυτα που κανουν πλεον στα και παιδια κ βλεπω τις αθλιες συνθηκες διαβιωσης πλεον!!! κ αντιλαμβανομαι γιατι ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Κ ΛΙΓΑΚΙ... οποτε στο ξαναλεω μη σκας με εμας τους γραφικους ασε μας να αρρωσταινουμε μια φορα το χρονο τα δυο χρονια κτλ ... 16 ώρες πριν, chryspano είπε Η δική μου απορία είναι η εξής. Δεδομένου ότι συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία έχει λαδώσει μέχρι και τους δικούς μας έλληνες χλεχλέδες, αναρωτιέμαι πόσο χρήμα να έχει πέσει άραγε απο τον κλάδο τους στις τσέπες του "Ζούκι" για να σταματήσει αυτή τη "δυσφήμηση" κατά των "προϊόντων" των φαρμακοβιομηχανιών. Μπορεί και να είναι αθώο το παιδί, δε λέω.... εδω φτιαχνουν αρρωστιες για να τα πουλανε κ ταυτοχρονα κονομανε κ στελνουν ... 12 ώρες πριν, deesnider είπε Ρεαλιστής και ορθολογιστικά σκεπτόμενος είμαι. Φυσικά και πάει γυρεύοντας, όποιος ξεκινάει το κάπνισμα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αγνοώντας την ατέλειωτη διαθέσιμη ενημέρωση για τις καταστροφικές συνέπειές του στην υγεία. Προφανώς και πάει γυρεύοντας, όποιος οδηγεί χωρίς ζώνη ή κράνος, χλευάζοντας τους βασικούς νόμους τής φυσικής. Εννοείται ότι πάει γυρεύοντας, όποιος τον βρέχει ξεσκούφωτο όποτε βρει ευκαιρία, ενώ γνωρίζει το ρίσκο. Ακόμα και τα ντουβάρια το καταλαβαίνουν. Τα κανονικά, εννοώ. Για τα ...μεταφορικώς εννοούμενα, δεν υπάρχει ελπίδα. και αυτοι που δεν καπνιζουν κ ζουν σωστα στα χωρια ειδικα κτλ γιατι παθαινουν καρκινο κ χωρις να εχουν βαλει τσιγαρο στο στομα τους μηπως λοιπον εκτος το τσιγαρο πρεπει να προσεξουμε κ οτιδηποτε αλλο μας πλασαρουν ? 9 ώρες πριν, elorant είπε Ναι εντάξει, το Internet σου φταίει κι όχι ότι έχεις 3 εκατομμύρια συνταξιούχους και δεν παράγεις τίποτα. Λες και πριν έρθει το Internet την χώρα την κυβερνούσαν τιτάνες της λογικής. υπαρχει λυση κ για αυτοςυ για ολα τα εχουν προβλεψει οπως ελεγε κ το τσιπρα αν εξαφανιστουν...δεν θαυπρχψουν προβληματα...αλλωστε την λυση την διαφημιζουν τα αξιοπιστα μεσα ενημερωσεις εδω κ πολυ καιρο κ σχεδον ανα μερα...
Retromaniac Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, akishellas1979 είπε τοσα δις κοστιζουν τα εμβολια χαμενα να πανε . Δωστε εμβολια στο λαο τα χρειαζεται . αποκλειεται αφου ολα γινοντε για να αυξανεται ο πλυθησμος πανω στην γη κ να αυξανεται ο μεσος ορος ζωης με καθε τι κοστος...αυτο ελειπε να θελουν το κακο μας 😆 ναι που σιγα σιγα πλεον δεν θα ειναι ελευθερο κ στο να λες την αποψη σου ακομα κ να εχεις κ αδικο . Απο τι βλεπεις τα μμε κ τα συναφη τους ποτε δεν επηρεαζουν κ λενε παντα αληθειες ... εδω τα μμε τους δουλευουν ψιλογαζει απο το πρωι ως το βραδυ με καθε τι μπαρουφα κ επικυνδολογια κ τους αποπροσανατολιζει κ ειναι υπερ τους ... Πραγματικα οτι να ναι τι να πεςι κ ακουμα δεν εχουμε δει κ δεν μας εχουν κανει τιποτα εχουμε ακομα μελλον για να γλεντανε οι απο πανω . Φιλε μου μην ανυσηχεις οσοι δεν κανουν ολα τα εμβολια οπως πιστευω οτι λες κακο δικο τους θα κανουν οποτε θα μειωθουν οπως λες αυτοι οι ανεγκεφαλοι απο μονοι τους . Οποτε οσοι τα κανουν ολα τι σκοτιζοντε ... κακο οι αλλοι στον εαυτο τους κανουν ... τοσες αρρωστιες κυκλοφορουν κ διαδιδοντε συνεχεια καινουργιες ... Α ρε που τα χρονια με χειροτερες συνθηκες στα χωρια ξυπολοιτοι χτυπαγαμε καναμε δειχναμε κ δεν παθαιναμε τιποτα ... λογικα οπου να ναι θα μειωθω κ εγω .... αλλωστε ουτε το 1 4 με το 1 5 δεν εχω κανει συμφωνα με αυτα που κανουν πλεον στα και παιδια κ βλεπω τις αθλιες συνθηκες διαβιωσης πλεον!!! κ αντιλαμβανομαι γιατι ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Κ ΛΙΓΑΚΙ... οποτε στο ξαναλεω μη σκας με εμας τους γραφικους ασε μας να αρρωσταινουμε μια φορα το χρονο τα δυο χρονια κτλ ... εδω φτιαχνουν αρρωστιες για να τα πουλανε κ ταυτοχρονα κονομανε κ στελνουν ... και αυτοι που δεν καπνιζουν κ ζουν σωστα στα χωρια ειδικα κτλ γιατι παθαινουν καρκινο κ χωρις να εχουν βαλει τσιγαρο στο στομα τους μηπως λοιπον εκτος το τσιγαρο πρεπει να προσεξουμε κ οτιδηποτε αλλο μας πλασαρουν ? υπαρχει λυση κ για αυτοςυ για ολα τα εχουν προβλεψει οπως ελεγε κ το τσιπρα αν εξαφανιστουν...δεν θαυπρχψουν προβληματα...αλλωστε την λυση την διαφημιζουν τα αξιοπιστα μεσα ενημερωσεις εδω κ πολυ καιρο κ σχεδον ανα μερα... Αυτό με τα παλιά τα χρόνια και τα χωριά που δεν παθαιναμε τίποτα, τι ψέμα, τι αυταπάτη. Δες λίγο σε τι ποσοστό πέθαιναν τα παιδιά πριν κλείσουν τα 5, και τώρα έχει πάει η επιβίωση στο 99,9% Επίσης ακόμη και τα παιδιά που εμβολιάζονται μπορεί να νοσήσουν. Δυστυχώς πολλές φορές σπάει η κρυοαλυσίδα και το φάρμακο χαλάει. Εννοώ δηλαδή κάπου από την παραγωγή του μέχρι να γίνει στο παιδί. Κυρίως όταν το παίρνει ο γονέας από το φαρμακειο και δεν φροντίζει έγκαιρα να το βάλει στο ψυγείο. Άλλος λόγος είναι ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου εξαρτάται από την ανοσοποιητική κατάσταση του παιδιού. Για αυτό και δεν κάνουμε τα εμβόλια άρρωστοι. Μπορεί όμως να τύχει, είτε γονιδιακά είτε πρόσκαιρα, το ανοσοποιητικό να μην είναι σε καλή κατάσταση όταν γίνει το εμβόλιο. Έχουν υπολογίσει λοιπόν ότι θα πρέπει να είναι εμβολιασμενοι πάνω από 9 στους 10 για να μην μεταδίδεται κάποιος ιος/μικρόβιο. Για αυτό λοιπόν το κίνημα το αντί-εμβολιαστων επηρεάζει και τον υπόλοιπο πληθυσμό. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Retromaniac 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 33 minutes ago, akishellas1979 said: Φιλε μου μην ανυσηχεις οσοι δεν κανουν ολα τα εμβολια οπως πιστευω οτι λες κακο δικο τους θα κανουν οποτε θα μειωθουν οπως λες αυτοι οι ανεγκεφαλοι απο μονοι τους . Οποτε οσοι τα κανουν ολα τι σκοτιζοντε ... κακο οι αλλοι στον εαυτο τους κανουν ... τοσες αρρωστιες κυκλοφορουν κ διαδιδοντε συνεχεια καινουργιες ... Α ρε που τα χρονια με χειροτερες συνθηκες στα χωρια ξυπολοιτοι χτυπαγαμε καναμε δειχναμε κ δεν παθαιναμε τιποτα ... λογικα οπου να ναι θα μειωθω κ εγω .... αλλωστε ουτε το 1 4 με το 1 5 δεν εχω κανει συμφωνα με αυτα που κανουν πλεον στα και παιδια κ βλεπω τις αθλιες συνθηκες διαβιωσης πλεον!!! κ αντιλαμβανομαι γιατι ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Κ ΛΙΓΑΚΙ... οποτε στο ξαναλεω μη σκας με εμας τους γραφικους ασε μας να αρρωσταινουμε μια φορα το χρονο τα δυο χρονια κτλ ... Δεν πάει έτσι! Αν όλοι αυτοί ζούσαν σε σπηλιές ή σε απομονωμένες περιοχές δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν εμβολιάζονται ή όχι. Όταν εμβολιαζεσαι δεν σημαίνει πως είσαι 100% προστατευμένος και μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος σε μια έξαρση ενός ιού και να νοσησεις και εσυ. Ακόμη και αν το περάσεις «ελαφρά» που λέμε, μπορεί να έχεις έναν ήδη εξασθενημενο οργανισμό και αυτό να είναι η αφορμή να πας μια ώρα νωρίτερα στα θυμαράκια. Είναι κάτι αντίστοιχο με τα θύματα της γρίπης που πρακτικά δεν πέθαναν από την ίδια τη γρίπη αλλά από τις επιπλοκες της! Απο κει και πέρα, όσοι γονείς αποφασίζουν να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην κάνουν τις κοτούλες και τους τσάμπα μάγκες τρέχοντας να πάρουν πλαστές βεβαιώσεις από γιατρούς (ο θεός να τους κάνει) για να τα γράψουν σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία κλπ... Μια έξαρση μιας ασθένειας που είχε σχεδόν εξαφανιστεί, στα κεφάλια των δικών τους παιδιών θα πέσει πρώτα και μετά σε όλους τους υπόλοιπους. 1 2
panther_512 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτός που πιστεύει σε θεωρίες συνομωσίας στηρίζεται σε δόγμα: Πίσω από το υπο αναφορά φαινόμενο που επηρεάζει τον άνθρωπο στο σύνολό του κρύβεται κάποιος δόλιος σκοπός. Καθότι μιλάμε για πίστη που βασίζεται σε δόγμα, είναι αδύνατο να αλλάξεις τη γνώμη σε τέτοια άτομα ή να τα κάνεις να σκεφτούν λογικά. Η επιστημονική επιχειρηματολογία είναι ανούσια απέναντι σε θέματα πίστεως. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από panther_512 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, panther_512 είπε Αυτός που πιστεύει σε θεωρίες συνομωσίας στηρίζεται σε δόγμα: Πίσω από το υπο αναφορά φαινόμενο που επηρεάζει τον άνθρωπο στο σύνολό του κρύβεται κάποιος δόλιος σκοπός. Καθότι μιλάμε για πίστη που βασίζεται σε δόγμα, είναι αδύνατο να αλλάξεις τη γνώμη σε τέτοια άτομα ή να τα κάνεις να σκεφτούν λογικά. Η επιστημονική επιχειρηματολογία είναι ανούσια απέναντι σε θέματα πίστεως. Ο δογματισμός βρίσκεται παντού, μην το ψάχνεις, της επιστημονικής κοινότητας για παράδειγμα της πήρε κάμποσες δεκαετίες μέχρι να καταλάβει ότι πρέπει να πλένουν τα βρωμόχερα τους. https://en.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Semmelweis και ήδη έχω αναφέρει παραπάνω και την περίπτωση του Marshall. Και πάνω απο δεκαετία μέχρι να παραδεχτούν οτι το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο, και μιας και μιλάμε για κάπνισμα... ένα ενδιαφέρον "fun fact" ...Cigarettes cause about 1 lung cancer death per 3 or 4 million smoked, which explains why the scale of the epidemic is so large today. Cigarettes cause about 1.5 million deaths from lung cancer per year, a number that will rise to nearly 2 million per year by the 2020s or 2030s, even if consumption rates decline in the interim. Part of the ease of cigarette manufacturing stems from the ubiquity of high-speed cigarette making machines, which crank out 20,000 cigarettes per min. Cigarette makers make about a penny in profit for every cigarette sold, which means that the value of a life to a cigarette maker is about US$10,000. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22345227
panther_512 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, chryspano είπε Ο δογματισμός βρίσκεται παντού, μην το ψάχνεις, της επιστημονικής κοινότητας για παράδειγμα της πήρε κάμποσες δεκαετίες........ Το πρόβλημα της επιστήμης είναι ότι βασίζεται στους ανθρώπους. Και ακριβώς επειδή ο δογματισμός και η ηλιθιότητα είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά που δεν κάνουν διακρίσεις, θα τα βρείς παντού. Επειδή όμως η επιστήμη βασίζεται σε πολύ συγκεκριμένες αρχές οι οποίες διασφαλίζουν τη συνεχή εξέλιξή της, παρά τα όποια εμπόδια μπορεί να της βάλει ο ανθρώπινος παράγοντας, αυτή τη στιγμή είμαστε προστατευμένοι από αρρώστιες που σκότωναν εκατομμύρια ανθρώπων ελάχιστες δεκαετίες πρίν, και μπορούμε και μιλάμε μεταξύ μας από αποστάσεις χιλιάδων χιλιομέτρων, αντί να στέλνουμε μηνύματα καπνού και ταχυδρομικά περιστέρια. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από panther_512 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις