deesnider Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Istros είπε Όταν λες όσοι πήγαιναν γυρεύοντας εννοείς και αυτούς που παθαίνουν καρκίνο γιατί καπνίζουν,aids γιατί δεν πήρα προφυλαξη,αυτούς που τραυματίστηκαν γιατί δεν χωρούσαν ζώνη και κρανος.Και θεωρείς ότι είσαι λογικός? Ρεαλιστής και ορθολογιστικά σκεπτόμενος είμαι. Φυσικά και πάει γυρεύοντας, όποιος ξεκινάει το κάπνισμα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αγνοώντας την ατέλειωτη διαθέσιμη ενημέρωση για τις καταστροφικές συνέπειές του στην υγεία. Προφανώς και πάει γυρεύοντας, όποιος οδηγεί χωρίς ζώνη ή κράνος, χλευάζοντας τους βασικούς νόμους τής φυσικής. Εννοείται ότι πάει γυρεύοντας, όποιος τον βρέχει ξεσκούφωτο όποτε βρει ευκαιρία, ενώ γνωρίζει το ρίσκο. Ακόμα και τα ντουβάρια το καταλαβαίνουν. Τα κανονικά, εννοώ. Για τα ...μεταφορικώς εννοούμενα, δεν υπάρχει ελπίδα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από deesnider 2 1
Istros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, deesnider είπε Ρεαλιστής και ορθολογιστικά σκεπτόμενος είμαι. Φυσικά και πάει γυρεύοντας, όποιος ξεκινάει το κάπνισμα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αγνοώντας την ατέλειωτη διαθέσιμη ενημέρωση για τις καταστροφικές συνέπειές του στην υγεία. Προφανώς και πάει γυρεύοντας, όποιος οδηγεί χωρίς ζώνη ή κράνος, χλευάζοντας τους βασικούς νόμους τής φυσικής. Εννοείται ότι πάει γυρεύοντας, όποιος τον βρέχει ξεσκούφωτο όποτε βρει ευκαιρία, ενώ γνωρίζει το ρίσκο. Ακόμα και τα ντουβάρια το καταλαβαίνουν. Τα κανονικά, εννοώ. Για τα ...μεταφορικώς εννοούμενα, δεν υπάρχει ελπίδα. Αυτοί που τρώμε σουβλακια να τους παρέχουμε νοσοκομειακή περίθαλψη?η επειδή δεν προσέχουν τη διατροφή τους δεν τους αξιζει?Γι'αυτό σου λέω να το κοιτάξεις με κανένα γιατρό.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, deesnider είπε Διάβασε το post του ακριβώς πάνω απ' το δικό σου, διάβασε και την απάντησή μου σ' αυτό και μετά έλα να μού πεις ξανά για το ποιος παραποιεί τα λεγόμενα τού άλλου. Μέχρι τότε δεν αξίζει να ασχοληθώ με την τσίμπλα και τις παρωπίδες κανενός. Τα έχω διαβάσει όλα τα ποστ. Παρόλο που το αρχικό σου ποστ είναι "κάπως..." , καταλαβαίνω το μήνυμα που ήθελες να περάσεις και την αγανάκτησή που έβγαζε, "δεν μπορεί ο καθένας να συμπεριφέρεται απερίσκεπτα και να τον νταντεύουμε " το μήνυμα κατανοητό, ο τρόπος κάκιστος όμως. Αν χρησιμοποιείς την υπερβολή για να περάσεις κάποια μηνύματα όλα καλά απο εμένα, αλλά αν πραγματικά τα εννοείς κυριολεκτικά αυτά που γράφεις τοτε υπάρχει θέμα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης typo
Stoliver Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Γιατί, επειδή το λες εσύ ή επειδή δεν έχουμε τις αποδείξεις πληρωμής ή τα τιμολόγια; Μπορείς ελευθερα πάντως να πιστεύεις ότι είναι ανεξάρτητα αφιλοκερδή φιλανθρωπικά ιδρύματα. Καλά κάνουν που βγάζουν λεφτά. Που είναι το κακό;
deesnider Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, chryspano είπε Τα έχω διαβάσει όλα τα ποστ. Παρόλο που το αρχικό σου ποστ είναι "κάπως..." , καταλαβαίνω το μήνυμα που ήθελες να περάσεις και την αγανάκτησή που έβγαζε, "δεν μπορεί ο καθένας να συμπεριφέρεται απερίσκεπτα και να τον νταντεύουμε " το μήνυμα κατανοητό, ο τρόπος κάκιστος όμως. Αν χρησιμοποιείς την υπερβολή για να περάσεις κάποια μηνύματα όλα καλά απο εμένα, αλλά αν πραγματικά τα εννοείς κυριολεκτικά αυτά που γράφεις τοτε υπάρχει θέμα. Ο τρόπος, καλός, κακός, μέτριος, είναι ο μόνος που αρμόζει. Τα πράγματα, όσο αφορά εμένα τουλάχιστον, ή λέγονται με τ' όνομά τους, ή δεν λέγονται καθόλου. Πολύ περισσότερο δε, όταν απέναντι έχεις υποκριτές, οι οποίοι εκτοξεύουν τις μπαρούφες τους εκ τού ασφαλούς προς κάθε κατεύθυνση και, στην προοπτική να νιώσουν το αγγούρι να τους ακουμπάει, γυρίζουν τον αμανέ και αποζητούν την προστασία με τα μέσα που κατακρίνουν, αμφισβητούν και αρνούνται. Όσο για το αν υπάρχει θέμα, εφόσον εννοώ κυριολεκτικά αυτά που γράφω, φυσικά και τα εννοώ μέχρι τελείας και ας υπάρχει θέμα. Πού ξέρεις; Μπορεί να απαγορευτεί και σε θέσεις σαν τις δικές μου να βγαίνουν στην επιφάνεια, οπότε ορισμένοι θα ταράζονται λιγότερο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
panoskabal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Ωραίο θεμα αυτο...μακριά απο καθε ειδους εμβολια....ολα δηλητηριάζουν τον οργανισμο με αλουμινιο , βαρέα μεταλλα και καρκινογονες ουσίες που σε καποιο σταδιο της ζωής μας θα αναπτυξουν καρκίνο......παλια τα περιστατικά καρκίνων ηταν σπανια 1-2% και τωρα οδηγουν το 70 % στον θανατο........ασε που τα περισσότερα εμβόλια δεν κανουν απολυτος τίποτα στις ασθενειες και ειδικα αυτο της γριπης εχει σε πολλα κρατη απαγορευτεί και επιτρεπεται μονο σε γεροντες με προβληματα......ολα αποσκοπουν στο να γεμίζουν οι τσέπες των φαρμακευτικών εταιρειών και στο να ξεπατώνουν τον πληθυσμο πριν φτασει στη συνταξη για να μην πληρώνει το κράτος......... Παντος η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και των εντεταλμένων ιατρών έχει πεισει τον κοσμο οτι χωρίς αυτά θα αρρωστήσει και οπως λέει ο λαος κάλιο να σου βγει το ματι παρα το όνομα.....αντε τώρα εσύ να τον αλλάξεις αυτα που πιστεύει μια ζωή.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, deesnider είπε οι οποίοι εκτοξεύουν τις μπαρούφες τους εκ τού ασφαλούς προς κάθε κατεύθυνση και, στην προοπτική να νιώσουν το αγγούρι να τους ακουμπάει, γυρίζουν τον αμανέ και αποζητούν την προστασία με τα μέσα που κατακρίνουν, αμφισβητούν και αρνούνται. Το ότι φανήκαμε και εσύ και εγώ τυχεροί και δεν ήταν οι δικές μας μανάδες να μας κλαίνε, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα εκεί έξω. Αλλα με πιθανότητες μία στις 1.000 ή 10.000 ή όσο είναι τελοσπάντων εσύ μέσα στην άγνοια σου μπορεί να νιώθεις και ασφαλής και να νομίζεις ότι όλα είναι μπαρούφες, δικαίωμα σου! Πίστευε ότι θέλεις, κανείς δε δίνει δεκάρα. Δεν έχεις δικαίωμα όμως να στερήσεις ούτε εσύ ούτε ο κάθε "Ζούκι" το λόγο απο κανέναν όταν υπάρχει ανθρώπινος και πολιτισμένος λόγος. 11 λεπτά πριν, deesnider είπε Όσο για το αν υπάρχει θέμα, εφόσον εννοώ κυριολεκτικά αυτά που γράφω, φυσικά και τα εννοώ μέχρι τελείας και ας υπάρχει θέμα. Αφού λοιπόν τα εννοείς, πες μας όμως και για τα δικά σου ελαττώματα, θα πρέπει για παράδειγμα σαν καπνιστή να σε πετάξουμε με τις κλωτσιές έξω απο το νοσοκομείο στο πρώτο σημάδι καρκίνου ή να σε αφήσουμε να ψυχορραγείς στην άσφαλτο επειδή παραβίασες το όριο ταχύτητας? Με δυο λόγια εσένα πως πιστεύεις πως θα σε ξεφορτωθεί η πολιτεία που ονειρεύεσαι? Και αν δεν θέλεις να πεις για εσένα πες μας για τα παδιά σου, τους γονείς σου, τους συγγενείς σου και τους φίλους σου, πως ακριβώς την φαντάζεσαι την πολιτεία που μας περιγράφεις? Ειλικρινής η ερώτησή μου, γιατί πιστεύω πως δεν το έχεις σκεφτεί αρκετά το θέμα.
Stoliver Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, panoskabal είπε Ωραίο θεμα αυτο...μακριά απο καθε ειδους εμβολια....ολα δηλητηριάζουν τον οργανισμο με αλουμινιο , βαρέα μεταλλα και καρκινογονες ουσίες που σε καποιο σταδιο της ζωής μας θα αναπτυξουν καρκίνο......παλια τα περιστατικά καρκίνων ηταν σπανια 1-2% και τωρα οδηγουν το 70 % στον θανατο........ασε που τα περισσότερα εμβόλια δεν κανουν απολυτος τίποτα στις ασθενειες και ειδικα αυτο της γριπης εχει σε πολλα κρατη απαγορευτεί και επιτρεπεται μονο σε γεροντες με προβληματα......ολα αποσκοπουν στο να γεμίζουν οι τσέπες των φαρμακευτικών εταιρειών και στο να ξεπατώνουν τον πληθυσμο πριν φτασει στη συνταξη για να μην πληρώνει το κράτος......... Παντος η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και των εντεταλμένων ιατρών έχει πεισει τον κοσμο οτι χωρίς αυτά θα αρρωστήσει και οπως λέει ο λαος κάλιο να σου βγει το ματι παρα το όνομα.....αντε τώρα εσύ να τον αλλάξεις αυτα που πιστεύει μια ζωή.... Ποια είναι η ιδιότητα σου, για να σε πιστέψω; Επειδή δεν αναφέρεις πηγές... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Stoliver 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 9 minutes ago, Stoliver said: Ποια είναι η ιδιότητα σου, για να σε πιστέψω; Επειδή δεν αναφέρεις πηγές... Χρήστης του internet. 😛 1
billiboo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 22 ώρες πριν, andreaspA είπε Καθολου "οτι να ναι". Πολυ πιθανα αν δεν υπηρχε το ιντερνετ να διαβαζεις οτι παπαρια μπορει να κατεβασει η γκλάβα του καθενός, για ψεκάσματα, για Σωρρες και Σορρους, για 600δις, για απειρες θεωριες συνομωσιας , για τους κακους ιλουμινατι, εβραιους, αμερικανους, παισιους, κολυβια και ζωνάρια, που ερχονται ολοι να εξοντωσουν ή να σώσουν τον επιλεκτο λαό του πλανήτη, πολύ πιθανά και αυτοί που τελικά κυβερνούν σήμερα και χτες να μην έλεγαν ΤΟΣΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ για να πάρουν την ψήφο του μέσου ανθρώπου που ακούει όλες αυτές τις μπούρδες. Συνεπως ΟΧΙ! Δεν ειναι καθόλου "οτι να ναι". Βεβαίως και έχεις το δικαίωμα να πεις την άποψη σου. ΕΠΩΝΥΜΑ ομως! Οχι ανώνυμα. Θα μας πεις ποιος είσαι , και θα μας πεις και ότι άλλο θέλεις. Ετσι θα κρίνω τα λεγόμενα σου αν έχουν βάση ή είναι φαντασίες. Πρώτα θα μου πεις ότι είσαι γκαραζιέρης απο την Πάτρα και χρωστάω σε όποιον μιλάει Ελληνικά, και μετά θα μου πεις ότι έχεις 600δις σε μετοχές απο τραπεζα της ανατολής, αμερικάνους ή εξωγήινους. Το Internet είναι ανώνυμο. Και με την έκρηξη που έγινε την τελευταία 10-15ετία και μπήκε στην κάθε τσέπη και όχι απλά στο κάθε σπίτι, ελάχιστοι ξέρουν τι είναι αυτό το πράγμα και πόσο έγκυρο ή όχι είναι. Για τεράστιο ποσοστό του λαού το internet είναι έγκυρο και η τηλεόραση που είναι επώνυμη είναι hoax και εξυπηρετεί συμφέροντα. μαλλον δεν εχεις γνωση του τι γινοταν στον κοσμο πριν το internet, δεν ξερεις για αγιες αθανασιες του αιγαλαιο, θαυματουργα νερα του καματερου και ολα τα αλλα ωραια. ισα ισα που τωρα ο κοσμος διαβαζει και θεωρω οτι πολλοι περισοτεροι εχουν σωθει παρα πατησει μεσα απο το ιντερνετ.
deesnider Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, chryspano είπε Το ότι φανήκαμε και εσύ και εγώ τυχεροί και δεν ήταν οι δικές μας μανάδες να μας κλαίνε, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα εκεί έξω. Αλλα με πιθανότητες μία στις 1.000 ή 10.000 ή όσο είναι τελοσπάντων εσύ μέσα στην άγνοια σου μπορεί να νιώθεις και ασφαλής και να νομίζεις ότι όλα είναι μπαρούφες, δικαίωμα σου! Πίστευε ότι θέλεις, κανείς δε δίνει δεκάρα. Δεν έχεις δικαίωμα όμως να στερήσεις ούτε εσύ ούτε ο κάθε "Ζούκι" το λόγο απο κανέναν όταν υπάρχει ανθρώπινος και πολιτισμένος λόγος. Αφού λοιπόν τα εννοείς, πες μας όμως και για τα δικά σου ελαττώματα, θα πρέπει για παράδειγμα σαν καπνιστή να σε πετάξουμε με τις κλωτσιές έξω απο το νοσοκομείο στο πρώτο σημάδι καρκίνου ή να σε αφήσουμε να ψυχορραγείς στην άσφαλτο επειδή παραβίασες το όριο ταχύτητας? Με δυο λόγια εσένα πως πιστεύεις πως θα σε ξεφορτωθεί η πολιτεία που ονειρεύεσαι? Και αν δεν θέλεις να πεις για εσένα πες μας για τα παδιά σου, τους γονείς σου, τους συγγενείς σου και τους φίλους σου, πως ακριβώς την φαντάζεσαι την πολιτεία που μας περιγράφεις? Ειλικρινής η ερώτησή μου, γιατί πιστεύω πως δεν το έχεις σκεφτεί αρκετά το θέμα. Τα τονισμένα, αποδεικνύουν ότι διαβάζεις ό,τι θέλεις, ό,τι σε βολεύει και απαντάς ανάλογα. Ύπουλο στυλ συζήτησης, στο οποίο δεν αξίζει καν απάντηση, αλλά διαβάζουν κι άλλοι... Δεν μίλησα πουθενά για τύχη. Αν το έκανα, δείξε μου πού. Μίλησα για το να επιλέγεις να κάνεις αυτά που αποδεδειγμένα θέτουν τη σωματική σου ακεραιότητα και τη ζωή σου σε κίνδυνο (μη χρήση κράνους και ζώνης, σεξ χωρίς προφύλαξη, έναρξη καπνίσματος, τη στιγμή που η ενημέρωση για τον κίνδυνο που ενέχουν αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμη στον καθένα και βρίσκεται παντού). Δεν έχουμε να κάνουμε με θύματα, αλλά με αυτόχειρες. Για να υπάρχει θύμα, πρέπει να υπάρχει θύτης. Ποιος είναι εν προκειμένω ο θύτης; Ο εαυτός τού εκάστοτε βλάκα, προφανώς. Δεν μίλησα για παραβίαση ορίου ταχύτητας - που κι αυτό αξιοκατάκριτο είναι, αλλά μπορεί να συμβεί και κατά λάθος - αλλά για εκούσια άρνηση λήψης στοιχειωδών μέτρων προστασίας (κράνος, ζώνη, προφυλάξεις) απέναντι σε κινδύνους που είναι δεδομένοι, αν κάτσει η «στραβή». Άσε λοιπόν τις ...συγκινητικές αναφορές στα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και τις χαροκαμένες μανούλες και μάθε να συζητάς. Ή όχι. Δεν θα σκοτιστώ κιόλας. 1
panoskabal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 49 λεπτά πριν, Stoliver είπε Ποια είναι η ιδιότητα σου, για να σε πιστέψω; Επειδή δεν αναφέρεις πηγές... Εχω σχεση με ιατρικη και συγκεκριμένα ιατρος σε νοσοκομείο Αττικής (Ιπποκρ...) ...οπως καταλαβαίνεις υπάρχουν και οι πηγές αλλα δεν τις αναγνωρίζει η επίσημη ιατρική αφού οι αποφάσεις της και το ερευνητικό της προγραμμα είναι στημένο και πρέπει να υπηρετει τα συμφαίροντα των φαρμακευτικών αλλοιώς δεν τα αναγνωρίζει......αυτό γίνεται σε όλους τους τομείς τις επιστημης (εδω έχουν βγαλει κινητήρες νερου εδώ και πολλά χρόνια αλλα οι πετρελαικές τις εθαψαν στην κυριολεξία)....συντομα θα δημοσιεύσω και πηγες.........η μεγαλύτερη βρωμια γίνετε στον κλαδο της υγείας και δεν ειναι τυχαίο οτι αν δεν δωσεις φακελάκι θα σε αφησουν να πεθάνεις και δεν θα σε βάλουν στο χειρουργείο και ας εισαι και ασφαλισμένος.....
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, andreaspA είπε Το αντιλαμβάνομαι. Απλά σχολίασα το κομμάτι της λογοκρισίας στο internet, η οποια κατα την γνώμη μου πρέπει να έρθει με κάποιον τρόπο. Ο συνδιασμός βλαμμένου ανθρώπινου είδους και internet που παρα πολλοι το έχουν σαν Βίβλο, εχει ήδη δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην κοινωνία. Ο σημαντικοτερος λόγος που σερνόμαστε 10 χρόνια σε κρίση, είναι το internet. Ο αλλος ο βλαμμένος που έλεγε πως μας ψεκάζουν, ήταν κυβέρνηση μέχρι προχτες. Μένει να δώ και τους flat earthers να βγάζουν υπουργό! Ναι εντάξει, το Internet σου φταίει κι όχι ότι έχεις 3 εκατομμύρια συνταξιούχους και δεν παράγεις τίποτα. Λες και πριν έρθει το Internet την χώρα την κυβερνούσαν τιτάνες της λογικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις