Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Άρα δεν είναι αποδεδειγμένο. 

Γιατί, επειδή το λες εσύ ή επειδή δεν έχουμε τις αποδείξεις πληρωμής ή τα τιμολόγια; 

Μπορείς ελευθερα πάντως να πιστεύεις ότι είναι ανεξάρτητα αφιλοκερδή φιλανθρωπικά ιδρύματα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η δική μου απορία είναι η εξής.

Δεδομένου ότι συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία έχει λαδώσει μέχρι και τους δικούς μας έλληνες χλεχλέδες, αναρωτιέμαι πόσο χρήμα να έχει πέσει άραγε απο τον κλάδο τους στις τσέπες του "Ζούκι" για να σταματήσει αυτή τη  "δυσφήμηση" κατά των "προϊόντων" των φαρμακοβιομηχανιών.  

Μπορεί και να είναι αθώο το παιδί, δε λέω....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chryspano είπε

Η δική μου απορία είναι η εξής.

Δεδομένου ότι συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία έχει λαδώσει μέχρι και τους δικούς μας έλληνες χλεχλέδες, αναρωτιέμαι πόσο χρήμα να έχει πέσει άραγε απο τον κλάδο τους στις τσέπες του "Ζούκι" για να σταματήσει αυτή τη  "δυσφήμηση" κατά των "προϊόντων" των φαρμακοβιομηχανιών.  

Μπορεί και να είναι αθώο το παιδί, δε λέω....

Πολλά, αλλά το θέμα είναι ότι αν δεν ήταν αυτά τα "προϊόντα", πολύ απλά εσύ, εγώ, ο Ζούκι και δισεκατομμύρια άλλοι, δεν θα είμασταν σε θέση να έρθουμε εκ το ασφαλούς να τα αμφισβητήσουμε ή να τα σχολιάσουμε καθώς θα τα είχαμε τινάξει εδώ και καιρό! 

Υπάρχει διαφορά μεταξύ αισχροκέρδιας, μίζας ή υπερχρήσης με την αποτελεσματικότητα των μαζικών εμβολιασμών ή των αντιβιοτικών ή των διάφορων φαρμάκων. Δεν θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής επειδή θα γλιτώσεις πολλά λεφτά εάν τιμωρήσεις τις φαρμακοβιομηχανίες απαγορεύοντας τις εισαγωγές φαρμάκων. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως αν ήμουν ψηλά στην ιεραρχία των σκοτεινών κυκλωμάτων (θα πνιγω με το κρασί) που επιθυμούν τη μείωση του πληθυσμού, αυτό ακριβώς θα έκανα: θα χρησιμοποιούσα όλα τα social media και το web ώστε να ενισχύσω τα κινήματα αντιεμβολιαστων, φασιστών, υποστηρικτών της αρειας φυλής κλπ κλπ  

Καθαρές δουλειές! Θα μέναμε οι μισοί χωρίς να ξοδευτουμε με εμβόλια, φάρμακα και ψεκασμούς! : p 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ πάντως αν ήμουν ψηλά στην ιεραρχία των σκοτεινών κυκλωμάτων (θα πνιγω με το κρασί) που επιθυμούν τη μείωση του πληθυσμού, αυτό ακριβώς θα έκανα: θα χρησιμοποιούσα όλα τα social media και το web ώστε να ενισχύσω τα κινήματα αντιεμβολιαστων, φασιστών, υποστηρικτών της αρειας φυλής κλπ κλπ  

Καθαρές δουλειές! Θα μέναμε οι μισοί χωρίς να ξοδευτουμε με εμβόλια, φάρμακα και ψεκασμούς! : p 

Για αριστερούς η δεξιούς φασίστες αναφέρεσαι?

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, alexioannou said:

Για αριστερούς η δεξιούς φασίστες αναφέρεσαι?

Έχουν υποκατηγορίες και δεν το ξέρω; :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Whargoul είπε

Για να υπάρχει εναλλακτική θεωρία ή αμφισβήτηση, πρέπει πρώτα να υπάρχει η τεκμηρίωση που αναφέρεις, και να έχει δημοσιευθεί. Εξ ορισμού δεν υπάρχει φίμωση ή κυνήγι μαγισσών για κάτι που απλά δεν υπάρχει. Όταν κάτι δεν μπορείς να το κάνεις reference σε ένα επιστημονικό άρθρο, δεν μπορείς να το παρουσιάσεις σε ένα συνέδριο, απλά δεν υφίσταται στον κόσμο της επιστήμης, δεν έχει λόγο! Simple as that. Μην τα συγχύζεται με την πολιτική ή τους καλούς τρόπους. Όποιος έχει εναλλακτική θεωρία, μπορεί να ψάξει, να πειραματιστεί, να βρει δεδομένα και να την παρουσιάσει για να σχολιαστεί επίσημα από την ανάλογη επιστημονική κοινότητα. Τα παράθυρα της TV, τα post του FB κλπ, δεν είναι επιστημονική οδός, και όσο και να "φωνάζεις" τα λόγια σου είναι κενά! 

Εάν ο Einstein, Schroedinger και οποιοσδήποτε άλλος δεν αποδείκνυε με δεδομένα (μαθηματικά, πείραμα) και να έκανε publish τις θεωρίες του, θα ήταν απλά οι φαντασίες κάποιων τρελών και όχι επιστημονική γνώση. 

Κάνεις ένα βασικό λάθος. Να τεκμηριώνεται ναι. Εκείνη την ώρα που το γράφεις. Για να δημοσιευτεί όμως κάτι μη mainstream όμως σε mainstream επιστημονικές πηγές απ' όπου θα μπορείς να το κάνεις reference, πρέπει να... ε όχι, βασικά αυτό δεν γίνεται. Δεν μπορείς να κάνεις reference σε ένα επιστημονικό άρθρο που θα λέει ότι η Γη δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος, όταν η επιστημονική κοινότητα αποδέχεται τη Γη ως κέντρο του σύμπαντος. Καλή φίμωση και φυλακή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, randomcat είπε

Κάνεις ένα βασικό λάθος. Να τεκμηριώνεται ναι. Εκείνη την ώρα που το γράφεις. Για να δημοσιευτεί όμως κάτι μη mainstream όμως σε mainstream επιστημονικές πηγές απ' όπου θα μπορείς να το κάνεις reference, πρέπει να... ε όχι, βασικά αυτό δεν γίνεται. Δεν μπορείς να κάνεις reference σε ένα επιστημονικό άρθρο που θα λέει ότι η Γη δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος, όταν η επιστημονική κοινότητα αποδέχεται τη Γη ως κέντρο του σύμπαντος. Καλή φίμωση και φυλακή.

Εάν θα δημοσιεύσεις (μιλάμε για επιστημονική δημοσίευση) κάτι πρωτοπόρο, εσύ θα το τεκμηριώσεις. Εάν θέλεις να δημοσιεύσεις ότι η Γη είναι το κέντρο του σύμπαντος, προφανώς δεν θα βρεις να κάνεις references πέρα της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας του 1600 για ευνόητους λόγους. Παρ όλα αυτά εάν έλυσες τις εξισώσεις τις θεωρίας σου, τις σύγκρινες με τα υπάρχον πειραματικά δεδομένα και έχεις στοιχεία ότι η Γη είναι το κέντρο του σύμπαντος, δεν υπάρχει κάτι που να σε σταματά να το δημοσιεύσεις και στην συνέχεια να αλλάξεις όλη την επιστήμη. Έχει γίνει αρκετές φορές αυτό και θα συνεχίσει να γίνεται. Άπειροι εκδοτικοί οίκοι περιμένουν να δημοσιεύσουν τέτοια πράγματα. Υπάρχουν πολλές θεωρίες στα σκαριά που δίνουν νέες εξηγήσεις. String theory, SUSY (supersymetry) είναι θεωρίες που προσπαθούν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία μας και δεν βλέπω να τους μαζεύουν και να τους φυλακίζουν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Και τι σε κάνει να νομίζεις ότι η μείωση πληθυσμού δε μπορεί να επηρεάσει εσένα και την οικογένειά σου η ότι δε μπορεί να ξεκινήσει και από εσένα; 

Είναι ωραίο και εύκολο να μιλάμε για τη θανάτωση άλλων αλλά λίγο ζόρι όταν το σκεφτούμε για εμάς. 

Οι απόψεις σου είναι επικίνδυνες και τουλάχιστον ναζιστικου τύπου και αναπαράγεις ότι σε έχουν μάθει να λες χωρίς να σκεφτείς.

Κανεις δε μπορεί να πείσει κανέναν ότι υπάρχει υπερπληθυσμός και ότι δε μπορούμε να τον ταισουμε όταν γίνονται τόσα εξοδα και σπατάλες σε πράγματα που δεν χουν σημασία για την επιβίωση μας. 

είπε οτι δεν μπορεί? όπως είπα όλα είναι αναγαια για την επιβίωση του είδος και η θυσίες προφανώς

Επισκέπτης
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Whargoul είπε

Πολλά, αλλά το θέμα είναι ότι αν δεν ήταν αυτά τα "προϊόντα", πολύ απλά εσύ, εγώ, ο Ζούκι και δισεκατομμύρια άλλοι, δεν θα είμασταν σε θέση να έρθουμε εκ το ασφαλούς να τα αμφισβητήσουμε ή να τα σχολιάσουμε καθώς θα τα είχαμε τινάξει εδώ και καιρό! 

Δεν αντιλέγω, το έχω δηλώσει ήδη σε προηγούμενο ποστ μου. Δεν πιστεύω όμως πως ζούμε και σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο όπου όλα λειτουργούν άψογα, η λύση μπορεί να είναι τόσο απλή όσο το να  επιμηκυνθούν οι δόσεις των εμβολίων ή το να  γίνονται περισσότεροι και εντατικότεροι έλεγχοι στα ίδια τα εμβόλια και εμείς απλά στρουθοκαμηλίζουμε.

2,5 λεπτά είναι το βίντεο. 

5 λεπτά πριν, Whargoul είπε

Εάν θα δημοσιεύσεις (μιλάμε για επιστημονική δημοσίευση) κάτι πρωτοπόρο, εσύ θα το τεκμηριώσεις. Εάν θέλεις να δημοσιεύσεις ότι η Γη είναι το κέντρο του σύμπαντος, προφανώς δεν θα βρεις να κάνεις references πέρα της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας του 1600 για ευνόητους λόγους. Παρ όλα αυτά εάν έλυσες τις εξισώσεις τις θεωρίας σου, τις σύγκρινες με τα υπάρχον πειραματικά δεδομένα και έχεις στοιχεία ότι η Γη είναι το κέντρο του σύμπαντος, δεν υπάρχει κάτι που να σε σταματά να το δημοσιεύσεις και στην συνέχεια να αλλάξεις όλη την επιστήμη. Έχει γίνει αρκετές φορές αυτό και θα συνεχίσει να γίνεται. Άπειροι εκδοτικοί οίκοι περιμένουν να δημοσιεύσουν τέτοια πράγματα. Υπάρχουν πολλές θεωρίες στα σκαριά που δίνουν νέες εξηγήσεις. String theory, SUSY (supersymetry) είναι θεωρίες που προσπαθούν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία μας και δεν βλέπω να τους μαζεύουν και να τους φυλακίζουν. 

Το facebook το ρωτήσαμε όμως? μπορεί να διαφωνεί ο "Ζούκι"

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Istros είπε

Με τη λογική σου ακόμα καλύτερα θα ήταν να εκτελούμε ΑΜΕΑ που επαθαν ατύχημα γιατί δεν πρόσεχαν,αυτούς που κάπνιζαν και έπαθαν καρκίνο,τα παιδιά με σύνδρομο down γιατί δεν έκαναν τους απαραίτητους προγεννητικους ελέγχους,αυτούς που δεν παίρνουν προφύλαξη και κολλάνε aids και γενικά όλους αυτούς που με τη στάση τους ζημιώνουν και θέτουν σε κίνδυνο το υπόλοιπο σύνολο Τι είναι αυτά που λετε?

Δεν σχολιάζω καν το πόσο άσχετα είναι τα «επιχειρήματά» σου. Ένα μόνο μού έρχεται να πω:

Πονάει, ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, deesnider είπε

Δεν σχολιάζω καν το πόσο άσχετα είναι τα «επιχειρήματά» σου. Ένα μόνο μού έρχεται να πω:

Πονάει, ε;

Τι να πονάει?που λες ότι πρέπει να αφήνεις τον άλλον να πεθανει γιατί δεν φοράει κράνος ή ζώνη?η ένα παιδί γιατί ο πατέρας του είναι ηλίθιος και δεν το εμβολιασε?Έχεις πρόβλημα,ψαχτο λιγο

Επεξ/σία από Istros
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, deesnider είπε

Δεν σχολιάζω καν το πόσο άσχετα είναι τα «επιχειρήματά» σου.

Μην προσπαθείς να παραποιήσεις τα λεγόμενα του, ξέρεις πολύ καλά τι εννοεί, και σε καμιά περίπτωση δεν τα αναφέρει σαν επιχειρήματα όπως λες. 

Μήπως θέλεις οι καπνιστές να έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση?

Ας προσθέσουμε και όλους όσους καταβροχθίζουν γλυκά και λιπαρά και μπουκώνουν τις αρτηρίες τους, και και και...... δεν έχει τελειωμό η λίστα... ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ!

Τελικά μένει κανείς στην απέξω?   

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Istros είπε

Τι να πονάει?που λες ότι πρέπει να αφήνεις τον άλλον να πεθανει γιατί δεν φοράει κράνος ή ζώνη?η ένα παιδί γιατί ο πατέρας του είναι ηλίθιος και δεν το εμβολιασε?Έχεις πρόβλημα,ψαχτο λιγο

10 ώρες πριν, deesnider είπε

Δεν θέλεις να εμβολιαστείς; (εσύ, όχι τα ανήλικα παιδιά σου, που εξαρτώνται από τη μαλακία που σε δέρνει...) Ποτέ σου μη σώσεις! Αν όμως προσβληθείς από ασθένεια που δε μπορεί να προσβάλει όσους εμβολιάζονται, να μην έχεις πρόσβαση στο σύστημα υγείας.

Δεν θέλεις να φοράς κράνος ή ζώνη; Μαγκιά σου! Αν όμως σακατευτείς σε τροχαίο και δε μείνεις στον τόπο, να μη διατίθεται για 'σένα ασθενοφόρο, κρεβάτι νοσοκομείου και νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν τα δικαιούσαι. Τα δικαιούνται όσοι ατύχησαν, όχι όσοι πήγαιναν γυρεύοντας.

Τα υπογραμμισμένα στο αρχικό post μου, δεν τα είδες, έτσι; Ή μήπως δεν σε βόλευαν; Έτσι για να φαίνεται ποιος έχει πρόβλημα.

3 λεπτά πριν, chryspano είπε

Μην προσπαθείς να παραποιήσεις τα λεγόμενα του...

Διάβασε το post του ακριβώς πάνω απ' το δικό σου, διάβασε και την απάντησή μου σ' αυτό και μετά έλα να μού πεις ξανά για το ποιος παραποιεί τα λεγόμενα τού άλλου. Μέχρι τότε δεν αξίζει να ασχοληθώ με την τσίμπλα και τις παρωπίδες κανενός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, deesnider είπε

Τα υπογραμμισμένα στο αρχικό post μου, δεν τα είδες, έτσι; Ή μήπως δεν σε βόλευαν; Έτσι για να φαίνεται ποιος έχει πρόβλημα.

Όταν λες όσοι πήγαιναν γυρεύοντας εννοείς και αυτούς που παθαίνουν καρκίνο γιατί καπνίζουν,aids γιατί δεν πήρα προφυλαξη,αυτούς που τραυματίστηκαν γιατί δεν φορούσαν ζώνη και κρανος.Και θεωρείς ότι είσαι λογικός?

Επεξ/σία από Istros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...