Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω μια τηλεόραση jvc και ένα home cinema lg παλιά μετέφερα ήχο με καλωδίου audio jack(δεν ξέρω αν γράφεται έτσι) αλλά δεν λειτουργούσαν τα special effects που για αυτό τον λόγο υπάρχουν τα δύο πίσω ηχεία Τώρα τα έχω συνδέσει με καλωδίου οπιτικης ινας αλλά ο ήχος βγαίνει από την τηλεόραση τι να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ξεχάσει να γυρίσεις το H.C. στην είσοδο της οπτικής, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έξοδο οπτικής, συνεπώς ετοιμάσου για καινούργιο μηχάνημα.

Δημοσ.

Δείξε μας την πλάτη της TV και του Home Cinema χωρίς συνδεμένα καλώδια αν μπορείς. Κανονικά αν υπάρχει οπτική έξοδος της TV και αντίστοιχη είσοδος στο Home Cinema πρέπει να ακούγεται ήχος από το Home Cinema.

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι μεγάλα τα αρχεία ούτε μια φωτογραφία δεν μου αφήνει.  Αλλά στην τηλεόραση γράφει optic. Out και στο H.C. Optic. In

Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στην tv?

Δημοσ.

Ναι. Και όταν συνδέσεις την οπτική ίνα, στην άλλη άκρη ο ακροδέκτης έχει κόκκινο φως.

Εκτός πια κι αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση η TV, π.χ. να της πεις να βγάζει έξοδο ήχου από optical και όχι από ARC. Κάποιες νέες έτσι το έχουν.

Δημοσ.

Πάτα στο χειριστήριο MENU, μόλις ανοίξει πήγαινε δεξιά που λέει ΗΧΟΣ, εκεί κατέβα μέχρι να δεις "ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΞΟΔΟΣ" βάλτο στην επιλογή PCM.

Δημοσ.

Έχει μια ρύθμιση στο more settings που γυρνάς από ηχεία TV σε Amplifier, αλλά αφορά το ARC και λέει ότι μπορεί να θέλει και 15 δευτερόλεπτα μέχρι να ακουστεί ο ήχος.

Για δες μήπως έχουν κάνει καμιά πατάτα και θέλει να γυρίσεις και αυτό για να έχεις ήχο από την οπτική.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι εντάξει δεν πειράζει Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο.  Θα επικοινωνήσω από Δευτέρα με τον κοτσοβολο από όπου αγόρασα και την τηλεόραση και το καλώδιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...