Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Είχα το S8+ και πήγα σε S9 λόγω μεγέθους. Η μπαταρία προφανώς και τελειώνει πιο γρήγορα, αλλά δεν είναι τόσο έντονη η διαφορά. 

Αυτή τη στιγμή που γράφω είναι 8.5 ώρες με μπαταρία και είναι στο 35%. (Γράφει 6 hours left)

2 ώρες χρήση οθόνης με ανοιχτά συνεχώς Wifi, Data, GPS(high accuracy), NFC, Always On Display.

Δεν ξερω αν τα παραπάνω σε βοηθάνε κάπως.

Πάντως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν θα πήγαινα από S8 απλό σε S9 απλό. Δεν αξίζει τα λεφτά και δεν θα δεις καμιά ουσιαστική διαφορά στην απόδοση της κάμερας. Μόνο σε πιο σκοτεινές συνθήκες που αποδίδει ελαφρώς καλύτερα.

Κράτα λεφτά και πάνε στο S10e σε κάνα τρίμηνο που θα πέσει η τιμή και θα νιώσεις πραγματικά αναβάθμιση.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όσον αφορά τα μοντέλα, αν μπορούσα να διαθέσω παραπάνω ίσως πήγαινα στο Plus άλλα δυστυχώς δεν μπορώ όπως είπα και παραπάνω. Οπότε σκέφτηκα το απλό. Λόγω του ότι θα μείνω χωρίς συσκευή (επειδή θα δώσω το S8 σε συγγενικό πρόσωπο αυτές τις μέρες) δεν με παίρνει να το περιμένω για το s10e.

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.

Γιατί δεν βλέπεις το Huawei P20 pro στα 459€ και να ξεχάσεις και μπαταρία και κάμερα?

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, saruman123 είπε

Γιατί δεν βλέπεις το Huawei P20 pro στα 459€ και να ξεχάσεις και μπαταρία και κάμερα?

Επίσης πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του αλλά είμαι οριακά στο οικονομικό. 

Θα παραγγείλω το S9, ρώτησα και σε άλλα forum. Αρκετοί που το έχουν μου είπαν πως έχει μέτρια μπαταρία αλλά όχι χειρότερη απ του S8 (βέβαια παίζουν πολλά ρόλο ανά χρήστη), αυτό ήταν που με ενδιέφερε κιόλας, το αναφέρω μιας κάποιοι "έκατσαν πάνω μου" στα παραπάνω σχόλια χωρίς να διαβάσουν το ερώτημα μου εξ αρχής!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ✌

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...