Netr0nic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαθέτω το Galaxy S8 απ το οποίο είμαι ευχαριστημένος. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο όμως να το δώσω σε οικογενειακό μου πρόσωπο και να προχωρήσω σε αγορά αλλού. Δεν αλλάζω τόσο γρήγορα συσκευές γενικότερα αλλά τώρα έκατσε η περίπτωση για να μην πολυλογώ... Σκέφτομαι το Galaxy S9 το οποίο είναι κοντά στο S8 σχεδιαστικά και έχει και καλύτερη κάμερα (με ενδιαφέρει η καλή κάμερα). Στο μονο που εχω κολλήσει κάπως είναι η μπαταρία του... Βλέπω πάρα πολλά άτομα να μιλάμε αρνητικά για την μπαταρία συγκεκριμένα, καποιοί αναφέρουν ότι δεν φτάνει καν τα επίπεδα του S8. Είναι όντως τόσο χάλια? Εγώ πχ με το S8 μου τώρα βγάζω 6 - 7 ώρες και κάτι ψιλά SOT με την χρήση που του κάνω... Με το S9 θα πιάνω αυτά τα επίπεδα η θα χτυπάω κάτι 4άρια 5άρια με το ζόρι που βλέπω από πολλούς και θα τρέχω? Όσοι είστε κάτοχοι του S9 πείτε μου την γνώμη σας! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Netr0nic
chios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Πήγαινε στο plus η διαφορά στην τιμή είναι μικρή.
Netr0nic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, chios είπε Πήγαινε στο plus η διαφορά στην τιμή είναι μικρή. Ειναι 420 με 480. Δεν το λες τεράστια διαφορά αλλά ούτε και μικρή, είναι ένα 60άρι (ίσως και λίγο παραπάνω, βρίσκομαι σε νησί και έχω και μεταφορικά) και δεν ξέρω αν θέλω να δώσω τόσα παραπάνω... Θα προτιμούσα πρώτα να ακούσω κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά για την μπαταρία του S9 έστω και μετά βλέπουμε. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Netr0nic
SteveDil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Έχω την εντύπωση ότι ο Exynos του S9 (αν και πιο νέος) είναι πιο ενεργοβόρος σε σχέση με τον παλιότερο του S8. Δεν εχω την συσκευή για να μιλήσω με σιγουριά αλλά το έχει φίλος μου και μου έχει πει ότι όταν είχε το S8 είχε αρκετά καλύτερη αυτονομία σε σχέση με το S9 που πήρε αργότερα. Βέβαια παίζει ρόλο και το software αλλά εκείνη την περίοδο και τα 2 έτρεχαν android 8.
saruman123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, Netr0nic είπε Διαθέτω το Galaxy S8 απ το οποίο είμαι ευχαριστημένος. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο όμως να το δώσω σε οικογενειακό μου πρόσωπο και να προχωρήσω σε αγορά αλλού. Δεν αλλάζω τόσο γρήγορα συσκευές γενικότερα αλλά τώρα έκατσε η περίπτωση για να μην πολυλογώ... Σκέφτομαι το Galaxy S9 το οποίο είναι κοντά στο S8 σχεδιαστικά και έχει και καλύτερη κάμερα (με ενδιαφέρει η καλή κάμερα). Στο μονο που εχω κολλήσει κάπως είναι η μπαταρία του... Βλέπω πάρα πολλά άτομα να μιλάμε αρνητικά για την μπαταρία συγκεκριμένα, καποιοί αναφέρουν ότι δεν φτάνει καν τα επίπεδα του S8. Είναι όντως τόσο χάλια? Εγώ πχ με το S8 μου τώρα βγάζω 6 - 7 ώρες και κάτι ψιλά SOT με την χρήση που του κάνω... Με το S9 θα πιάνω αυτά τα επίπεδα η θα χτυπάω κάτι 4άρια 5άρια με το ζόρι που βλέπω από πολλούς και θα τρέχω? Όσοι είστε κάτοχοι του S9 πείτε μου την γνώμη σας! Το έχει ο κουμπάρος μου και θα το δώσει λόγο μπαταρίας και μόνο. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Διαφορά με το S8 νομίζω δεν υπάρχει,μην σου πω ότι είναι και ελαφρός καλύτερο το S8(σε μπαταρία). Αν θες κινητό με μπαταρία δες το S9+ ή κανένα Note 9. Η τουλάχιστον με μπαταρία 3500+ 1
Pwpwpw Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2019 στις 8:35 ΜΜ, Netr0nic είπε Ειναι 420 με 480. Δεν το λες τεράστια διαφορά αλλά ούτε και μικρή, είναι ένα 60άρι (ίσως και λίγο παραπάνω, βρίσκομαι σε νησί και έχω και μεταφορικά) και δεν ξέρω αν θέλω να δώσω τόσα παραπάνω... Θα προτιμούσα πρώτα να ακούσω κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά για την μπαταρία του S9 έστω και μετά βλέπουμε. Στο Best price βλεπω οτι το s9+Dual ξεκιναει στα 462 ευρω.Ενα 50αρικο διαφορα ειναι. Δεν ειναι καθολου μεγαλη διαφορα, αν σκεφτεις οτι παιρνεις διπλη καμερα πισω, μεγαλυτερη μπαταρια, περισσοτερη ram και μεγαλυτερη οθονη. Ειδικα αν οπως λες αν δες αλλαζεις συχνα συσκευες το Plus θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερη επιλογη για τοσο μικρη χρηματικη διαφορα.Βασικα το θεωρω μονοδρομο σε αυτα τα χρηματα πλεον. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
Netr0nic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Στο Best price βλεπω οτι το s9+Dual ξεκιναει στα 462 ευρω.Ενα 50αρικο διαφορα ειναι. Δεν ειναι καθολου μεγαλη διαφορα, αν σκεφτεις οτι παιρνεις διπλη καμερα πισω, μεγαλυτερη μπαταρια, περισσοτερη ram και μεγαλυτερη οθονη. Ειδικα αν οπως λες αν δες αλλαζεις συχνα συσκευες το Plus θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερη επιλογη για τοσο μικρη χρηματικη διαφορα.Βασικα το θεωρω μονοδρομο σε αυτα τα χρηματα πλεον. Τώρα που τσέκαρα πάλι βλέπω 476 το φθηνότερο και αν βάλεις και τα μεταφορικά μιας και είμαι σε νησί βγαίνει 480+. Παρ'όλα αυτά όντως δεν είναι τεράστια η διάφορα όπως προείπα αλλά ούτε και μικρή (τουλάχιστον για την δικιά μου τσέπη αυτήν την περίοδο). Συμφωνώ βέβαια πως για αυτά που σου δίνει το Plus αξίζει να πας εκεί επιτόπου αν σκεφτείς την διάφορα τιμής... Θα δείξει! Το αρχικό μου ερώτημα εμένα δεν ήταν αν θα πάω στο Plus η όχι πάντως, ήταν κατά πόσο ισχύουν αυτά που ακούω περί τραγικής μπαταρίας του S9 ακόμα και σε χειρότερα επίπεδα από αυτά του S8... Αν πχ μου βγάζει ίδιο SOT με αυτό που βγάζει το S8 μου τώρα άνετα το χτυπάω, το θέμα είναι πως από αυτά που βλέπω και διαβάζω μάλλον χειρότερο είναι τελικά... Γι'αυτό ζήτησα την γνώμη ατόμων που το έχουν ήδη και το δουλεύουν...
Pwpwpw Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Τώρα που τσέκαρα πάλι βλέπω 476 το φθηνότερο και αν βάλεις και τα μεταφορικά μιας και είμαι σε νησί βγαίνει 480+. Παρ'όλα αυτά όντως δεν είναι τεράστια η διάφορα όπως προείπα αλλά ούτε και μικρή (τουλάχιστον για την δικιά μου τσέπη αυτήν την περίοδο). Συμφωνώ βέβαια πως για αυτά που σου δίνει το Plus αξίζει να πας εκεί επιτόπου αν σκεφτείς την διάφορα τιμής... Θα δείξει! Το αρχικό μου ερώτημα εμένα δεν ήταν αν θα πάω στο Plus η όχι πάντως, ήταν κατά πόσο ισχύουν αυτά που ακούω περί τραγικής μπαταρίας του S9 ακόμα και σε χειρότερα επίπεδα από αυτά του S8... Αν πχ μου βγάζει ίδιο SOT με αυτό που βγάζει το S8 μου τώρα άνετα το χτυπάω, το θέμα είναι πως από αυτά που βλέπω και διαβάζω μάλλον χειρότερο είναι τελικά... Γι'αυτό ζήτησα την γνώμη ατόμων που το έχουν ήδη και το δουλεύουν... Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι στην περιπτωση του Plus βαζεις + τα μεταφορικα. Αν παρεις το απλο δηλαδη δεν θα πληρωσεις τα μεταφορικα μονο στο Plus θα τα πληρωσεις? Kαι οχι δεν ειναι 476 ευρω το φθηνοτερο s9 plus, απο τα 462 ευρω ξεκιναει που ειπα πιο πανω. https://www.bestprice.gr/item/2155271981/samsung-galaxy-s9-64gb-dual.html Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
Netr0nic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι στην περιπτωση του Plus βαζεις + τα μεταφορικα. Αν παρεις το απλο δηλαδη δεν θα πληρωσεις τα μεταφορικα μονο στο Plus θα τα πληρωσεις? Φυσικά και τα βάζω (425 σύνολο βγαίνει στο S9 και 470 στο Plus). Και ξανά λέω δεύτερη φορά πως δεν είναι τεράστια η διαφορά απλά για την τσέπη μου αυτήν την περίοδο δεν είναι και αμελητέα. Δεν πάω να βγάλω "κακό" το Plus σε καμία περίπτωση. Το ερώτημα μου εξ αρχής όμως ήταν άλλο και αφορούσε την μπαταρία του S9 συγκεκριμένα και πως αυτή τα πάει σε σχέση με του S8 απλά... Το ξανά λέω για να μην γυρίσει το θέμα στο αν είναι καλύτερο το Plus απ το απλό κτλ, αυτό είναι άλλο θέμα και δεν με ενδιαφέρει για την ώρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση όπως και να έχει. Update σχετικά με την τιμή: Ναι την είδα αργότερα αυτήν την τιμή από το netmobile.gr έχεις δίκιο (bestprice). Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Netr0nic
Pwpwpw Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Φυσικά και τα βάζω (425 σύνολο βγαίνει στο S9 και 470 στο Plus). Και ξανά λέω δεύτερη φορά πως δεν είναι τεράστια η διαφορά απλά για την τσέπη μου αυτήν την περίοδο δεν είναι και αμελητέα. Δεν πάω να βγάλω "κακό" το Plus σε καμία περίπτωση. Με συγχωρεις αλλα οχι δεν μου δινεις την εντυπωση οτι θες να βγαλεις "κακο" το s9 plus, μου δινεις την εντυπωση οτι θες απλα επιβεβαιωση οτι το s8 εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας απ το s9. Δεν γινεται να θες να σκασεις 425 ευρω ευρω σε συσκευη και να λες οτι δεν μπορεις να δωσεις ενα 40ευρω παραπανω για το Plus γιατι σου φαινονται πολλα(που ολοι ανεξαιρετως αυτο θα προτεινουν πλεον με αυτη την διαφορα τιμης), μπροστα στα 400+ ευρω ενα 40αρι ειναι αστειο ποσο, τους καφεδες και τις τυροπιτες μια βδομαδας να κοψεις τα βρηκες. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
Netr0nic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Με συγχωρεις αλλα δεν μου δινεις την εντυπωση οτι θες να βγαλεις "κακο" το s9 plus, μου δινεις την εντυπωση οτι θες απλα επιβεβαιωση οτι το s8 εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας απ το s9. Δεν γινεται να θες να σκασεις 425 ευρω ευρω σε συσκευη και να λες οτι δεν μπορεις να δωσεις ενα 40ευρω παραπανω για το Plus(που ολοι ανεξαιρετως αυτο θα προτεινουν πλεον με αυτη την διαφορα τιμης), μπροστα στα 400+ ευρω ενα 40αρι ειναι αστειο ποσο, τους καφεδες και τις τυροπιτες μια βδομαδας να κοψεις τα βρηκες. Δεν πιστεύω να τα γράφω τόσο ακατανόητα. Δεν θέλω καμία επιβεβαίωση και όλα αυτά που λες, άκουσε με λίγο προσεκτικά για να μην χαλάμε και το θέμα με περιττά πράγματα! Αν διάβασες το ερώτημα μου εξ αρχής είπα πως έχω το S8 το οποίο θα το δώσω σε συγγενικό μου πρόσωπο. Το S8 λοιπόν βγάζει SOT 6 - 7 ώρες με την χρήση που του κάνω (που είναι πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος). Όταν το δώσω λοιπόν σκέφτομαι να αγοράσω το Galaxy S9 το οποίο είναι κοντά σχεδιαστικά και σε μέγεθος. Αφού ψάχτηκα είδα πως πολλά άτομα έχουν παράπονα από την μπαταρία του S9. Γράφοντας λοιπόν το ερώτημα μου εδώ ανέφερα πόσο μου κρατάει το S8 και ρώτησα να μου πουν την γνώμη τους άτομα που έχουν ήδη το S9 και το δουλεύουν (σχετικά με την μπαταρία). Αν πχ η μπαταρία του S9 είναι ίση η καλύτερη θα πάω στο S9, αν πάλι είναι χειρότερη (όπως λένε πολλοι) τότε θα πάω σε κάτι άλλο μέχρι αυτά τα χρήματα όμως μιας και δεν με παίρνει να δώσω 45-50 παραπάνω (το λέω τρίτη φορά!). Το αν θα μπορούσες να τα δώσεις εσύ η σου φαίνονται ψυχούλα είναι δική σου υπόθεση και δεν με ενδιαφέρει. Σε ευχαρίστησα για την πρώτη σου απάντηση, σου εξηγώ αναλυτικά τώρα πως έχει η όλη φάση και τελειώνει εδώ γιατί μου φαίνεται πως έπεσες πάνω μου χωρίς λόγο. Το ότι "ψάχνω επιβεβαίωση" η ότι "δεν γίνετε να μην μπορώ να δώσω τα τάδε χρήματα" η ότι το "ποσό αυτό είναι αστείο" άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Netr0nic 2 1
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Netr0nic είπε Αφού ψάχτηκα είδα πως πολλά άτομα έχουν παράπονα από την μπαταρία του S9. Αν ψαχτεις θα δεις οτι πολλα ατομα εχουν παραπονα και απο την μπαταρια του S8.
chios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Αν θες μπαταρία δεν πας στο s9, πάρε το plus, ή κοιτάς αλλού.
Netr0nic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Αν ψαχτεις θα δεις οτι πολλα ατομα εχουν παραπονα και απο την μπαταρια του S8. Σωστά έχεις δίκιο. Η διαφορά είναι πως είμαι κι εγώ κάτοχος του S8 και είμαι ευχαριστημένος απ την αυτονομία του. Ίσως να έκατσε σε εμένα καλά, δεν ειχα θέμα ποτέ (6 - 7 ώρες SOT). Γι'αυτό και ρώτησα από άτομα που έχουν το S9 την άποψη τους. Με λίγα λόγια θα έχω τα ίδια αποτελέσματα με το S8 που έχω ήδη η θα είναι χειρότερα σε γενικές γραμμές? 1 ώρα πριν, chios είπε Αν θες μπαταρία δεν πας στο s9, πάρε το plus, ή κοιτάς αλλού. Είναι στα επίπεδα μπαταρίας του S8 το S9 κατά την γνώμη σου ή χειρότερα? Τα έχεις δουλέψει?
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Είχα το S8+ και πήγα σε S9 λόγω μεγέθους. Η μπαταρία προφανώς και τελειώνει πιο γρήγορα, αλλά δεν είναι τόσο έντονη η διαφορά. Αυτή τη στιγμή που γράφω είναι 8.5 ώρες με μπαταρία και είναι στο 35%. (Γράφει 6 hours left) 2 ώρες χρήση οθόνης με ανοιχτά συνεχώς Wifi, Data, GPS(high accuracy), NFC, Always On Display. Δεν ξερω αν τα παραπάνω σε βοηθάνε κάπως. Πάντως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν θα πήγαινα από S8 απλό σε S9 απλό. Δεν αξίζει τα λεφτά και δεν θα δεις καμιά ουσιαστική διαφορά στην απόδοση της κάμερας. Μόνο σε πιο σκοτεινές συνθήκες που αποδίδει ελαφρώς καλύτερα. Κράτα λεφτά και πάνε στο S10e σε κάνα τρίμηνο που θα πέσει η τιμή και θα νιώσεις πραγματικά αναβάθμιση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα