Προς το περιεχόμενο

Δεν έχω ήχο στα Windows στο MacBook Pro μου.

strawb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα στα windows 10 που έχω στο macbook pro μου και αυτό είναι ότι δεν έχω ήχο.

Θυμάμαι πολύ καλά  ότι όταν περνούσα το boot camp αυτό περνούσε τους οδηγούς για τα windows , πρώτα Realtek και μετά κατέληγε σε cirrus οδηγούς ήχου και είχα ήχο.

Επίσης θυμάμαι πολύ καλά, ότι πριν περάσω το boot camp είτε το 5 ή το 6 , το εικονίδιο του ήχου ήταν ενεργό αλλά ήχο δεν είχα μέχρι να περάσω το boot camp και ότι ποτές δεν μου εμφάνιζε αυτό που μου εμφανίζει τώρα, δηλαδή το εικονίδιο του ήχου με ένα κόκκινο ερωτηματικό.

Ακόμη καλύτερα θυμάμαι ότι στις αρχές, κολλούσε το boot camp στους Realtek οδηγούς και ότι έπρεπε στο pre-requisite να τερματίσω τους  Realtek απο το διαχείριση έργων για να συνεχίσει τους οδηγούς, αφού πρώτα περνούσα και άλλα δύο προγράμματα.

Όμως δεν θυμάμαι ποια είναι αυτά, γιατί ένας ιός μου κατέστρεψε ότι είχα στον εξωτερικό σκληρό δίσκο, χάνοντας ότι είχα και δεν είχα.

Έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι, τι έκανε για να το λύσει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...