Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας, θέλω να ασχοληθώ με την φωτογραφία και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Βλέπω στο ebay παλιές dslr (d40, eos 350d, d70 κτλ.) Μοντέλα 13 χρόνων μεταχειρισμένα με φακό και τα βρίσκω κάποιες φορές και 100 ευρώ, θέλω να ρωτήσω αν αξίζουν για να μπω στην φωτογραφία, κυρίως θέλω να ασχοληθώ με το πορτραίτο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Αν θέλεις να πάρεις τόσο παλιά μηχανή, πάρε καμιά FF με 85άρη φακό να το απολαύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Haldol είπε Αν θέλεις να πάρεις τόσο παλιά μηχανή, πάρε καμιά FF με 85άρη φακό να το απολαύσεις. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μοντέλα να τα ψάξω μήπως βρω καποιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Haldol είπε Αν θέλεις να πάρεις τόσο παλιά μηχανή, πάρε καμιά FF με 85άρη φακό να το απολαύσεις. Θα δώσει όμως μόνο για τον 85ρη , τουλάχιστον 200 ευρώ. Δεν παίζει full frame στην τιμή που λέει . Από nikon , για 66 λίρες που βλέπω μια d70 σε καλή κατάσταση , αξίζει. [ item number:163598006224 ] Όχι πάνω από 80 ευρώ όμως (σώματα σκέτα πάντα λέμε) .Αν μπορείς να πάρεις μια d90 , μέχρι 130 ευρώ , αξίζει πολύ παραπάνω. Επίσης μην κοιτάξεις καθόλου μοντέλα χωρίς autofocus motor, σου μειώνουν τους διαθέσιμους φακούς, όπως οι d40 , d60 Εννοείται με όλες αυτές, δεν σκέφτεσαι φωτογραφία σε σκοτάδια, χωρίς φλας, έτσι ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Θα δώσει όμως μόνο για τον 85ρη , τουλάχιστον 200 ευρώ. Δεν παίζει full frame στην τιμή που λέει . Όντως, το κόστος του 85άρη δε το 'χα στο μυαλό μου. Ανά διαστήματα βρίσκω παλιές FF με < 150 ευρώ. Όχι συνέχεια, αλλά άμα κάτσεις και περιμένεις όλο και κάτι εμφανίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Θα δώσει όμως μόνο για τον 85ρη , τουλάχιστον 200 ευρώ. Δεν παίζει full frame στην τιμή που λέει . Από nikon , για 66 λίρες που βλέπω μια d70 σε καλή κατάσταση , αξίζει. [ item number:163598006224 ] Όχι πάνω από 80 ευρώ όμως (σώματα σκέτα πάντα λέμε) .Αν μπορείς να πάρεις μια d90 , μέχρι 130 ευρώ , αξίζει πολύ παραπάνω. Επίσης μην κοιτάξεις καθόλου μοντέλα χωρίς autofocus motor, σου μειώνουν τους διαθέσιμους φακούς, όπως οι d40 , d60 Εννοείται με όλες αυτές, δεν σκέφτεσαι φωτογραφία σε σκοτάδια, χωρίς φλας, έτσι ;; Η d70 με έναν απλό 50mm με χαμηλό f/ αξίζει δηλαδή για αρχή στο πορτραίτο ή καλύτερα να πάω σε έναν 18-55mm? Όχι δεν σκέφτομαι για χρήση στο σκοτάδι και την νύχτα το βράδυ ότι βγάλω με φλας. 12 λεπτά πριν, Haldol είπε Όντως, το κόστος του 85άρη δε το 'χα στο μυαλό μου. Ανά διαστήματα βρίσκω παλιές FF με < 150 ευρώ. Όχι συνέχεια, αλλά άμα κάτσεις και περιμένεις όλο και κάτι εμφανίζεται. Το έψαξα λίγο στο ebay αλλά δεν βρήκα μέχρι στιγμής κάποια φθηνή και ότι βρίσκω έχει πολλά κλικς και με πολλά σημάδια πάνω κάτω στα 150 τώρα αν κάνω υπομονή ίσως βρω κάποια. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, WolfFang είπε Η d70 με έναν απλό 50mm με χαμηλό f/ αξίζει δηλαδή για αρχή στο πορτραίτο ή καλύτερα να πάω σε έναν 18-55mm? Προτιμότερος ο 50άρης για πορτραίτο λόγω μεγαλύτερου διαφράγματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Βρήκα κάποιες d70 πάνω κάτω 70-80 ευρώ αλλά τα μεταφορικά είναι 30 και σε κάποιες άλλες ξεφεύγουν στο ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Haldol είπε Ανά διαστήματα βρίσκω παλιές FF με < 150 ευρώ. Όχι συνέχεια, αλλά άμα κάτσεις και περιμένεις όλο και κάτι εμφανίζεται. Ποιές ;;; Δεν έχω δει ποτέ καμία κάτω από 300 ευρώ. Και εδώ που τα λέμε το να ζητάνε 300 ευρώ, για EOS-1Ds , είναι τραγικό . Παρουσιάστηκε πριν το 2004. 40 λεπτά πριν, WolfFang είπε Βρήκα κάποιες d70 πάνω κάτω 70-80 ευρώ αλλά τα μεταφορικά είναι 30 και σε κάποιες άλλες ξεφεύγουν στο ebay Αυτή που σου είπα, είναι 75 ευρώ με μεταφορικά και είναι σε καλή κατάσταση. Πόσες θέλεις να βρεις; Από πωλητή με 2136 αξιολογήσεις, 100% θετικές. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Dr_73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε Ποιές ;;; Δεν έχω δει ποτέ καμία κάτω από 300 ευρώ. Και εδώ που τα λέμε το να ζητάνε 300 ευρώ, για EOS-1Ds , είναι τραγικό . Παρουσιάστηκε πριν το 2004. Αυτή που σου είπα, είναι 75 ευρώ με μεταφορικά και είναι σε καλή κατάσταση. Πόσες θέλεις να βρεις; Μπορείτε να μου στείλετε λινκ την συγκεκριμένη; Γιατί δεν μπορώ να την βρω για κάποιον λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, WolfFang είπε Μπορείτε να μου στείλετε λινκ την συγκεκριμένη; Γιατί δεν μπορώ να την βρω για κάποιον λόγο Πας https://www.ebay.co.uk και αναζητάς το νούμερο που έβαλα παραπάνω 163598006224 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Ποιές ;;; Δεν έχω δει ποτέ καμία κάτω από 300 ευρώ. Και εδώ που τα λέμε το να ζητάνε 300 ευρώ, για EOS-1Ds , είναι τραγικό . Παρουσιάστηκε πριν το 2004. Καλά, το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν αποδίδει, όχι το πόσο παλιά είναι. Η 1Ds έχει 11 MP, 1250 ISO και 3 FPS. Δεν αξίζει στα 300 ευρώ. Στα ίδια λεφτά μία καινούρια crop την τρώει λάχανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Πας https://www.ebay.co.uk και αναζητάς το νούμερο που έβαλα παραπάνω 163598006224 Ωραία την βρήκα αν και βλέπω δεν δίνει φορτιστή και μπαταρία, Δευτέρα που γυρίζω Αθήνα θα την παραγγείλω θα ψάξω όμως μήπως βρω και κάτι άλλο καλύτερο αν τύχη, σας ευχαριστώ πολύ, τώρα για φακό τι προτείνετε; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, WolfFang είπε Ωραία την βρήκα αν και βλέπω δεν δίνει φορτιστή και μπαταρία, Δευτέρα που γυρίζω Αθήνα θα την παραγγείλω θα ψάξω όμως μήπως βρω και κάτι άλλο καλύτερο αν τύχη, σας ευχαριστώ πολύ, τώρα για φακό τι προτείνετε; Φορτιστής καινούργιος 11 ευρώ και μπαταρία και μπαταρία 16. Αυτά τα έχεις και σε επόμενη κάμερα. Και ειδικά η μπαταρία , καλύτερα καινούργια. 10+ ετών μπαταρία και να δίναν, πεθαμένη θα ήταν. Φακοί άπειρες επιλογές, ανάλογα τι χρήση και τον προϋπολογισμό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Φορτιστής καινούργιος 11 ευρώ και μπαταρία και μπαταρία 16. Αυτά τα έχεις και σε επόμενη κάμερα. Και ειδικά η μπαταρία , καλύτερα καινούργια. 10+ ετών μπαταρία και να δίναν, πεθαμένη θα ήταν. Φακοί άπειρες επιλογές, ανάλογα τι χρήση και τον προϋπολογισμό . Για πορτρέτο πιο συγκεκριμένα, όχι πολύ ακριβό φακό δηλαδή αν η κάμερα κάνει 75 θέλω όλο μαζί να φτάσει 130-140 το πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα