Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση . Εχω ενα dell latitude E5430 το οποιο ομως δεν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να αγορασω ενα και να το αντικαταστησω. Υπαρχουν τα βυσματα που πρεπει ; Δειτε καποιες φωτο ελπιζω να βοηθησουν. 

Part no

Εσωτερικο 1

Εσωτερικο 2

Ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από Rockjos21
Τιτλος
Δημοσ.

Καποιος ανεφερε οτι εβαλε backlit keyb στο εν λογω φορητο με επιτυχια.Ο κωδικος που σε ενδιαφερει ειναι "52PX4".
Δηλ κατι τετοια ψαχνεις.Fn + δεξι βελακι και φεγγει.Αν δουλεψει στα σιγουρα δεν ξερει κανεις...Αν ο πωλητης (κατοπιν συνεννοησης) δεχτει να επιστρεψει χρηματα αν δεν δουλεψει , κανεις την κινηση.Αλλιως ειναι ρισκο γιατι μιλαμε για 25-26 λιρες...

Δημοσ.

https://www.fortistis.gr/index.php/dell-latitude-e6420-keyboard.html

Βρηκα αυτο , μου κανει εμενα ; Επισης ειδες τις φωτογραφιες απο το λαπτοπ ; Θελω αλλη θυρα για καλωδιοταινια ωστε να αναβει ;

Δημοσ.

Πολυ πιθανο να σου κανει.Συνηθως τα φωτιζομενα πληκτρολογια εχουν εξτρα καλωδιο για τον φωτισμο.Δεν ξερω αν αυτο το φορητο "περναει" ολα τα σηματα απο μια καλωδιοταινια/θυρα.
Το λινκ που παραθετεις δειχνει συμβατο πληκτρολογιο , αλλα δεν ειναι και σιγουρο οτι θα δουλεψει.Και το καταστημα ειναι επαρχια.Αν ηταν κοντα σου πηγαινες με το φορητο ξεκοιλιασμενο και το δοκιμαζες επιτοπου...

Δημοσ.

Ναι δυστυχως δεν εχω βρει καποιο στην αθηνα . Επισης στα bios δεν υπαρχει η επιλογη για να ενεργοποιησεις το backlit keyboard. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...