Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Maria.21 είπε

Ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό όμως ;)

Μπα μόνο τα λεφτά κοιτανε πλέον. Οι σχολές ζούνε από τα λεφτά των μεταπτυχιακών. Και η κουτσι μαρια επειδή είναι άνεργη κάνει μεταπτυχιακό στην ουσία παίρνει άλλο ένα κωλοχαρτο.

Επεξ/σία από sezebo
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν σπούδαζα υπήρχε ένας τύπος που σε ένα δύσκολο μάθημα στο τέλος έγραφε "παρακαλώ αν γράψω κάτω από 8 κόψτε με".Σε αυτό το μάθημα λοιπόν συνεχώς κοβοταν και θεωρούσε ότι είχε γράψει κάτω από 8.Μπαινει μια μέρα ο καθηγητής του μαθήματος και ρωτάει "ο τάδε είναι εδώ;"Ευτυχώς δεν ήταν .Τον ρωτάμε τι τον θέλετε.Και απαντάει "μου κάνει πλάκα.Γραφει συνεχώς για 2 και μου λέει αν γράψω κάτω από 8 κόψε με"

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, sezebo είπε

Μπα μόνο τα λεφτά κοιτανε πλέον. Οι σχολές ζούνε από τα λεφτά των μεταπτυχιακών. Και η κουτσι μαρια επειδή είναι άνεργη κάνει μεταπτυχιακό στην ουσία παίρνει άλλο ένα κωλοχαρτο.

Στη δικιά μου σχολή έχουμε μεταπτυχιακά με δίδακτρα 2.000 ευρώ/ εξάμηνο και παίρνουν 4 άτομα και έχουν 30 αιτήσεις. Δεν ισχύει αυτό για όλα τα μεταπτυχιακά.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, sezebo είπε

Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για τον βαθμό σου , ούτε καν για τον βαθμό πτυχίου. Μη χάνεις χρόνο  με χαζομάρες. Είχα συμφοιτητη που ζητούσε να ξαναδώσει μάθημα αν έπερνε κάτω από 8. Δεν τον βοήθησε πουθενά και σήμερα είναι στο ταμείο ανεργίας.

Ο βαθμός πτυχίου μετράει για το Δημόσιο ΠΟΛΥ, αν φυσικά συνδυαστεί και με κάποια άλλα προσόντα. Ειδικά τώρα που οι περισσότεροι διαγωνισμοί γίνονται με μόρια λόγω της οικονομικής κατάστασης.

Μαρία, 

Ρώτα τη γραμματεία τι ισχύει με δικαιώματα επανεξέτασης. Εξαρτάται από την εκάστοτε σχολή.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kolumvitis είπε

Στη δικιά μου σχολή έχουμε μεταπτυχιακά με δίδακτρα 2.000 ευρώ/ εξάμηνο και παίρνουν 4 άτομα και έχουν 30 αιτήσεις. Δεν ισχύει αυτό για όλα τα μεταπτυχιακά.

Ποια σχολή είναι αυτή που αφήνει απέξω παιδιά που θέλουν να δώσουν τα χιλιαρικακια?

Δημοσ.
Στις 17/3/2019 στις 1:22 ΜΜ, sezebo είπε

Ποια σχολή είναι αυτή που αφήνει απέξω παιδιά που θέλουν να δώσουν τα χιλιαρικακια?

η οδοντιατρική -ποια άλλη;-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...