Maria.21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Γεια σας, φοιτώ στο καποδιστριακό πανεπιστήμιο γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να ξανά δηλώσω για εξέταση μαθημα το οποίο έχω περάσει (κ έχει περαστεί στο my-studies) για βελτίωση βαθμού; Ρώτησα κ συμφοιτητές μου αλλά κάποιοι λένε πως μπορεις εάν συνεννοηθείς με τον καθηγητή άλλοι λένε πως επειδή έχει περαστεί στο my-studies δεν γίνεται. Γνωριζει κανείς εάν είναι εφικτό;
sezebo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για τον βαθμό σου , ούτε καν για τον βαθμό πτυχίου. Μη χάνεις χρόνο με χαζομάρες. Είχα συμφοιτητη που ζητούσε να ξαναδώσει μάθημα αν έπερνε κάτω από 8. Δεν τον βοήθησε πουθενά και σήμερα είναι στο ταμείο ανεργίας. 6 1
kolumvitis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, sezebo είπε Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για τον βαθμό σου , ούτε καν για τον βαθμό πτυχίου. Μη χάνεις χρόνο με χαζομάρες. Είχα συμφοιτητη που ζητούσε να ξαναδώσει μάθημα αν έπερνε κάτω από 8. Δεν τον βοήθησε πουθενά και σήμερα είναι στο ταμείο ανεργίας. συμφωνώ ως έναν βαθμό. Αλλά ο βαθμός πτυχίου μετράει για υποτροφίες (χρήματα εννοώ όχι να πάρεις έπαινο), να πας σε ένα μεταπτυχιακό που θέλεις και ακόμα και στη δουλειά. Προφανώς και είναι παράλογο αυτό που έκανε ο συμφοιτητής σου (αν και ξέρω και άλλον που το έκανε) αλλά αλλιώς ακούγεται να έχεις πτυχίο 7,5 και αλλιώς να έχεις 5,5
_chris_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, kolumvitis είπε συμφωνώ ως έναν βαθμό. Αλλά ο βαθμός πτυχίου μετράει για υποτροφίες (χρήματα εννοώ όχι να πάρεις έπαινο), να πας σε ένα μεταπτυχιακό που θέλεις και ακόμα και στη δουλειά. Προφανώς και είναι παράλογο αυτό που έκανε ο συμφοιτητής σου (αν και ξέρω και άλλον που το έκανε) αλλά αλλιώς ακούγεται να έχεις πτυχίο 7,5 και αλλιώς να έχεις 5,5 και επίσης αλλιώς ακούγεται -φαίνεται να έχεις 8+ και να μη ξέρεις που παν τα 3 και το μόνο που έχεις να επιδείξεις είναι η βαθμολογία σου. άσχετο το σχόλιο μου αλλά το έχω συναντήσει μερικές φορές 2
kolumvitis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, _chris_ είπε και επίσης αλλιώς ακούγεται -φαίνεται να έχεις 8+ και να μη ξέρεις που παν τα 3 και το μόνο που έχεις να επιδείξεις είναι η βαθμολογία σου. άσχετο το σχόλιο μου αλλά το έχω συναντήσει μερικές φορές σε αυτό φταίνε οι καθηγητές που θέλουν παπαγάλους. που νομίζουν ότι θέλουν συνοπτικές απαντήσεις και κρίσες και παπαριές και θέλουν να ακούσουν αυτά που έχουν γράψει στα βιβλία τους. Εγώ γελάω με κάτι τύπους που βάζουν ότι έχουν παρακολουθήσει κάτι ημερίδες που δεν απευθύνονται καν σε ειδικό κοινό πολλές φορές ενώ στην ουσία το νόημα είναι να παρουσιάσεις εσύ κάποια εργασία όχι να μαζεύεις χαρτιά από παρουσιάσεις και συνέδρια (εκτός αν είναι hands on)
Fortistis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Υπάρχουν δύο ειδών απόψεις. Αυτές που έρχονται από όσους ποτέ τους δεν πήραν κανένα βραβείο επίδοσης και ποτέ τους δεν χρειάστηκαν υψηλούς βαθμούς, και αυτές που έρχονται από όσους έχουν πάρει βραβεία επίδοσης ή/και έχουν ωφεληθεί από τους υψηλούς τους βαθμούς. Στην πρώτη κατηγορία κανείς συναντάει απόψεις όπως: 43 λεπτά πριν, sezebo είπε Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για τον βαθμό σου , ούτε καν για τον βαθμό πτυχίου. Μη χάνεις χρόνο με χαζομάρες. Είχα συμφοιτητη που ζητούσε να ξαναδώσει μάθημα αν έπερνε κάτω από 8. Δεν τον βοήθησε πουθενά και σήμερα είναι στο ταμείο ανεργίας. και όπως 13 λεπτά πριν, kolumvitis είπε συμφωνώ ως έναν βαθμό. Αλλά ο βαθμός πτυχίου μετράει για υποτροφίες (χρήματα εννοώ όχι να πάρεις έπαινο), να πας σε ένα μεταπτυχιακό που θέλεις και ακόμα και στη δουλειά. Προφανώς και είναι παράλογο αυτό που έκανε ο συμφοιτητής σου (αν και ξέρω και άλλον που το έκανε) αλλά αλλιώς ακούγεται να έχεις πτυχίο 7,5 και αλλιώς να έχεις 5,5 Στην δεύτερη κατηγορία θα ακούσει κανείς κάτι όπως: "Οι βαθμοί δείχνουν κάτι, αλλά δεν μπορεί κανείς να τους κρίνει out of context. Μόνο ενός content μπορεί κανείς να καταλάβει τι ακριβώς λένε, και λένε όσα πρέπει". Σχετικά με το ερώτημα: 2 ώρες πριν, Maria.21 είπε Γεια σας, φοιτώ στο καποδιστριακό πανεπιστήμιο γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να ξανά δηλώσω για εξέταση μαθημα το οποίο έχω περάσει (κ έχει περαστεί στο my-studies) για βελτίωση βαθμού; Ρώτησα κ συμφοιτητές μου αλλά κάποιοι λένε πως μπορεις εάν συνεννοηθείς με τον καθηγητή άλλοι λένε πως επειδή έχει περαστεί στο my-studies δεν γίνεται. Γνωριζει κανείς εάν είναι εφικτό; Εφόσον δεν έχεις το μυαλό να ρωτήσεις πρώτα στην γραμματεία σου ή να συντονίσεις τις προσπάθειές σου για να το μάθεις αυτό από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τότε μάλλον δεν χρειάζεται να ξαναδώσεις
_chris_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 καλά αυτό με τις ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια είναι άλλη μεγάλη ιστορία... συνήθως το κάνουν φοιτητές που τρέχουν δεξιά κι αριστερά για να μαζέψουν βεβαιώσεις. τραγικοί και αξιολύπητοι.... 2
Fortistis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, kolumvitis είπε Εγώ γελάω με κάτι τύπους Να δεις κάτι άλλοι, που γράφονται σε forums και μία τα λένε έτσι και μία γιουβέτσι. Π.χ., εδώ κάποτε ήταν ένας που λεγόταν Flaoutistas. 2
kolumvitis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, _chris_ είπε καλά αυτό με τις ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια είναι άλλη μεγάλη ιστορία... συνήθως το κάνουν φοιτητές που τρέχουν δεξιά κι αριστερά για να μαζέψουν βεβαιώσεις. τραγικοί και αξιολύπητοι.... μας έχουν φάει οι βεβαιώσεις. Βεβαίωση ότι πήγα εκεί, βεβαίωση ότι έκανα αυτό. Εγώ έχω πάει σε λίγα συνέδρια ως ακροατής, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα να πάρω τις βεβαιώσεις. Στο βιογραφικό μου και γενικά όλων όσων είμαστε στον τομέα μου βάζουμε μόνο όσα έχουμε παρουσιάσει κάτι. Αλλά το αστείο είναι όταν βλέπεις βιογραφικά που κάποια είναι δύο σελίδες μόνο και η πρώτη είναι πτυχίο, μεταπτυχιακό, phd, post-doc, εργασιακή εμπειρία ενδεχομένως και η δεύτερη δημοσιεύσεις από το pubmed και κάτι άλλους 5 σελίδες που βάζουν που πήγαν δημοτικό, ότι έχουν πολλά hobbies και ότι πήγαν σε ένα συνέδριο για να ακούσουν κάτι 1
sezebo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, kolumvitis είπε μας έχουν φάει οι βεβαιώσεις. Βεβαίωση ότι πήγα εκεί, βεβαίωση ότι έκανα αυτό. Εγώ έχω πάει σε λίγα συνέδρια ως ακροατής, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα να πάρω τις βεβαιώσεις. Στο βιογραφικό μου και γενικά όλων όσων είμαστε στον τομέα μου βάζουμε μόνο όσα έχουμε παρουσιάσει κάτι. Αλλά το αστείο είναι όταν βλέπεις βιογραφικά που κάποια είναι δύο σελίδες μόνο και η πρώτη είναι πτυχίο, μεταπτυχιακό, phd, post-doc, εργασιακή εμπειρία ενδεχομένως και η δεύτερη δημοσιεύσεις από το pubmed και κάτι άλλους 5 σελίδες που βάζουν που πήγαν δημοτικό, ότι έχουν πολλά hobbies και ότι πήγαν σε ένα συνέδριο για να ακούσουν κάτι Και μετά τρέχουν να βρουν δουλειά με τον βασικό μισθό και αν
kolumvitis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, sezebo είπε Και μετά τρέχουν να βρουν δουλειά με τον βασικό μισθό και αν πάντα είχα την αίσθηση ότι ο βασικός μισθός δίδεται σε άτομα που κάνουν δουλειές τελειώς διεκπεραιωτικές-πρακτικές που δε θέλουν κάποια εξειδίκευση ή κάτι και τελικά έχεις μεταπτυχιακό και παίρνεις 500ευρώ 1
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θυμάμαι είχα ρωτήσει κάποτε καθηγηταρα βαρύ πεπόνι - Μπορώ να ξαναδώσω παραστατική ; -#$@% Μ@λακας είσαι ; Είσαι ο μόνος που πέρασα με πάνω από 6 και θες και παραπάνω ? Τη δεύτερη φορά αν δε γράψεις πάνω από 8 θα σε κόψω .Κάτσε στα αυγά σου (Η κάτσε του και θα σε περάσει ) Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
mylo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δεν επιτρέπεται από τις γραμματείες να ξαναδώσεις περασμένο μάθημα. Γι'αυτό βάζουμε ρήτρα 1 1
ougxar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Εγω εβαζα ρητρα αν γραψω 4 να με κοψουν,επιανε παντα
Maria.21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, sezebo είπε Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για τον βαθμό σου , ούτε καν για τον βαθμό πτυχίου. Μη χάνεις χρόνο με χαζομάρες. Είχα συμφοιτητη που ζητούσε να ξαναδώσει μάθημα αν έπερνε κάτω από 8. Δεν τον βοήθησε πουθενά και σήμερα είναι στο ταμείο ανεργίας. Ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα