Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 hours ago, TopicStrarter said:

Υποστηρίζει RTX DLSS? όχι...

Παίζει με καλές επιδόσεις παιχνίδια πάνω απο 1080p πχ 1440p χωρίς να κάνεις υποχωρήσεις στην ποιότητα ; όχι ...

Ειδικά έτσι ώστε τουλάχιστον να αξιοποιείται μια οθόνη που έχει refreshrate πάνω απο 60 hz; (πχ 100-144Ηz) όχι (<-- στο συγκεκριμένο μάλιστα ίσως δεν θα αξιοποιεί το refreshrate της οθόνης ακόμη και αν είναι σε 1080p ανάλυση σε κάποιους τίτλους παιχνιδιών)

Υποστηρίζει SLi; όχι

Άμεσο επόμενο των απο πάνω... θα κρατήσει πάνω απο 1,2 χρόνια ειδικά αν μιλάμε για ΑΑΑ games απαιτητικά γραφικά χωρίς τεράστιες υποχωρήσεις σε ποιότητα/γραφικά; Όχι....

με τα 6GB και το κουτσουρεμένο bandwidth είναι χρήσημη σε άλλες εφαρμογές εκτός gaming (σε βαθμό που να αξίζει να δώσεις τα λεφτά) όχι....

Τώρα αν θες να παιξεις lol κτλ με εναν i3 σε 1080p 60hz ενδεχομένως με κάποιες υποχωρήσεις στα πιο βαριά παιχνίδια τότε ναι ειναι μια χαρά... αλλά αυτό ακριβώς σημαίνει entrylevel... βασικές τεχνολογίες βασικές επιδόσεις ... η τιμή δεν ειναι βασική απο τιμή ναι ομολογώ ειναι midrange τουλάχιστον.... 

Χριστέ μου δεν έχω ξαναδιαβάσει τόσες μαζεμένες παπατζες στο φόρουμ.

Υποστηρίζει το παντελώς άχρηστο για το Gaming DLSS? Τόσο το καλύτερο που δεν το έχει. Υποστηρίζει RT? Ήδη η 2060 τραβάει ζόρια να παίξει 60fps 1080p με RT ανοιχτό, θες να μας πεις πως η ακόμα πιο πετσοκομμενη έκδοση RT που θα μπορούσαν να βάλουν σε 2 σκαλιά κάτω κάρτα θα μπορούσε να δώσει πάνω από 30 fps? 

Παίζει 1080p games με πάνω από 60fps χωρίς υποχωρήσεις στα γραφικά? Αν είχες δει έστω και μισό benchmark θα έβλεπες ότι η κάρτα δίνει κοντά 80-90 fps με τα γραφικά τερματισμενα. 1440p ρίχνεις ένα shadow και τσουπ πάλι ultra 60fps. Όσο για το κατά πόσο αξιοποιεί τα 100-144hz... Στα παιχνίδια που θες τέτοια fps δεν παίζεις ultra. Οπότε η καρτουλα μια χαρά θα τα πιάσει και τα 100 και τα 120. Για παράδειγμα στο Apex Legends ήδη φλερτάρει με το 100αρι και μάλιστα με ultra textures. 

Την υποστήριξη sli δεν καταλαβαίνω καν γιατί την αναφέρεις. Είναι νεκρό εδώ και χρονια, δεν συμφέρει, καίει πολύ και δεν αξιοποιείται από σχεδόν κανένα παιχνίδι.

Το κατά πόσο θα υποστηρίζει μελλοντικά παιχνίδια θα το ήξερες αν είχες δει benchmarks. Προφανώς δεν εχεις δει, γιατί να είχες δει δεν θα πεταγες τέτοια πατάτα.

6gb έχει αποδειχθεί ότι δεν τελειώνουν πριν τελειώσει η δυνατότητα του πυρήνα να παράξει ικανοποιητικό αριθμό fps. Και μιλάω για τεστ πάνω σε 2060 η οποία έχει πολύ πιο δυνατό πυρήνα από την απλή 1660. Επίσης το "κουτσουρεμενο" bandwidth σημαίνει ότι με ένα καλό oc, θα δεις μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις (να θυμίσω διαφορά stock vega και overclocked/undervolted vega). 

Επίσης αυτός που θέλει να αξιοποιήσει την κάρτα για κάτι άλλο εκτός του gaming, θα έχει και να δώσει τα παραπάνω χρήματα για να πάρει μια 2060 ή και μια Radeon VII.

Και για να μου κλείσεις αριστουργηματικά αυτό το επικό σχόλιο, μας λες ότι η κάρτα (που με ένα +20% στην μνήμη παίζει στα ίσα 1070) είναι καλή για να μπει πακέτο με ένα 2/4 επεξεργαστή για να παίζεις λολ και λίγο casual gaming, μιας και οπως μας λες είναι entry level card. Entry level η κάρτα που παίζει ultra 80fps AAA τίτλους. Πήγαινε σε παρακαλώ και ενημερώσου από την αρχή για το τι παίζει με τις κάρτες γραφικών, γιατί γίνεσαι ρεζίλι των σκυλιών.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

Μπα, 

TOP vfm είναι η rx 570 στα 130Ε, δεν υπάρχει αντίπαλος (όχι σε επιδόσεις ,αλλά vfm)

τι να κανεις το vfm οταν δεν θα μπορεις να παίξεις καποια πράγματα άνετα.........

ειναι σαν να λεμε πηρα για να λεω οτι εχω vfm (πεταμενα λεφτα με λιγα λογια)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Black Demis είπε

τι να κανεις το vfm οταν δεν θα μπορεις να παίξεις καποια πράγματα άνετα.........

ειναι σαν να λεμε πηρα για να λεω οτι εχω vfm (πεταμενα λεφτα με λιγα λογια)

Νταξ' με έπεισες....

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

Νταξ' με έπεισες....

δεν είχα κανένα σκοπό να πείσω κανέναν για τον εαυτό μου μίλαγα τι να κάνω μια κάρτα που είναι super duper και ας την δίνουν και 10 ευρω όταν εγώ θελω να παίξω παιχνίδια και απλά δεν τα τραβάει? ουσιαστικά πέταξα 10 ευρω το ιδιο παει και για 100 200 300 400 500 ευρώ... αν δεν καλύπτει καποιες απαιτήσεις είναι πετάμενα λεφτά... και δυστιχος στης μέρες μας για να παίξεις άνετα ολα τα games σε 1080 θέλεις 1060 καλής υλοποίησης και πάνω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

δεν είχα κανένα σκοπό να πείσω κανέναν για τον εαυτό μου μίλαγα τι να κάνω μια κάρτα που είναι super duper και ας την δίνουν και 10 ευρω όταν εγώ θελω να παίξω παιχνίδια και απλά δεν τα τραβάει? ουσιαστικά πέταξα 10 ευρω το ιδιο παει και για 100 200 300 400 500 ευρώ... αν δεν καλύπτει καποιες απαιτήσεις είναι πετάμενα λεφτά... και δυστιχος στης μέρες μας για να παίξεις άνετα ολα τα games σε 1080 θέλεις 1060 καλής υλοποίησης και πάνω...

πάσο!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Black Demis είπε

κατα 99% δεν χρειάζεσαι άλλη κάρτα αν θελεις τοσο πολυ να βαλεις κατι αλλο βαλε μια 1030 με κανα 75 ευρω

https://www.skroutz.gr/s/11994314/MSI-GeForce-GT-1030-2GB-Aero-ITX-OC-GT-1030-AERO-ITX-2G-OC.html

https://www.skroutz.gr/s/12247000/Gigabyte-GeForce-GT-1030-2GB-OC-GV-N1030OC-2GI.html

Αυτές είναι 3 ετών κάρτες όμως, έτσι δεν είναι; Κάτι που να έχει καλύτερη υποστήριξη στο μέλλον και ίσως πιο πρόσφατη; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, baiosss είπε

Αυτές είναι 3 ετών κάρτες όμως, έτσι δεν είναι; Κάτι που να έχει καλύτερη υποστήριξη στο μέλλον και ίσως πιο πρόσφατη; 

Δεν έχουν βγει ακόμη η entry level της νέας γενιάς. Αυτές είναι το τελευταίο μοντέλο. Αν περιμένεις μερικούς μήνες θα έρθουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν έχουν βγει ακόμη η entry level της νέας γενιάς. Αυτές είναι το τελευταίο μοντέλο. Αν περιμένεις μερικούς μήνες θα έρθουν.

Όποτε αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω είναι η πιο καλή λύση. Συνήθως πόσα χρόνια υποστήριξης έχουν οι κάρτες αυτές. 4 χρόνια περίπου;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, baiosss είπε

Όποτε αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω είναι η πιο καλή λύση. Συνήθως πόσα χρόνια υποστήριξης έχουν οι κάρτες αυτές. 4 χρόνια περίπου;

Πάρα πολλά χρόνια. Πολλές γενεές πίσω. Δεν είναι σαν τα τηλέφωνα.

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση, παιζω σε 1650Χ1050 με Ryzen 5 2600, 16GB Ram, και mobo msi tomahaulk, και θελω να παιζω ολα τα games για τα επομενα 4 χρονια σε high γραφικα..

πια καρτα πρεπει να παρω ?? ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...