Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, djdidi said:

Kρατα το account nickname μου και αν τη δεις κάτω από 200€ στο Σκρουτζ (εκτός από digital master) θα στην αγοράσω εγώ. Το πλαίσιο ναι, κοπανάει τιμές, αλλά από τα 200€ --> 300€ είναι 50% αύξηση

Τα ιδια λεγατε και για τις 2060 και για τις 1660ti και ολες ως δια μαγειας πωλουνται msrp (σχεδον μιας και ειμαστε λιγο μακρια και η εταιρια πληρωνει και κατι μεταφορικα). Σταματηστε την κλαψα. Σε 1-1μιση μηνα το πολυ θα υπαρχουν υλοποιησεις στα 200€. Καθε φορα αυτο γινεται.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Τα ιδια λεγατε και για τις 2060 και για τις 1660ti και ολες ως δια μαγειας πωλουνται msrp (σχεδον μιας και ειμαστε λιγο μακρια και η εταιρια πληρωνει και κατι μεταφορικα). Σταματηστε την κλαψα. Σε 1-1μιση μηνα το πολυ θα υπαρχουν υλοποιησεις στα 200€. Καθε φορα αυτο γινεται.

Ποιον είδες να κλαίγεται παίχτη; Αν υπάρξουν στα 200€ καλώς να υπάρξουν. Εγώ ξεκίνησα την κουβέντα.με το επιχείρημα ότι κανείς τη δουλειά σου με λιγότερα χρήματα σε μεταχειρισμένη. Και μίλησα για το ποσό καλύπτονται οι ανάγκες του μέσου χρήστη με παλαιότερες γενιές.

Τώρα αν εσύ και κάποιοι άλλοι, έχετε όρεξη να αρπαζεστε κάντε το μόνοι σας ,χωρίς να απαντάτε στα δικά μου σχόλια. Φιλικά.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, WolfFang said:

Η 1660ti στο Σκρουτζ έχει 250 η πιο φθηνή και η πιο φθηνή rtx 2060 έχει 330 οπότε γλιτώνω 80 ευρώ, αν η gtx 1660 έρθει 230 εδώ γιατί να μην δώσω 20 παραπάνω;

Με 219 msrp θα τη δεις στα 189 μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα, αρα γιατί να διαλέξεις την ti με 60 περισσότερα;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Με 219 msrp θα τη δεις στα 189 μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα, αρα γιατί να διαλέξεις την ti με 60 περισσότερα;

Το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο αν την δω 189 θα την προτιμήσω ακόμα και 200 να την δω θα την προτιμήσω, μακάρι να βγω λάθος και να κάνει 189

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, PeterMay είπε

Χμμμ... Και με 400€ εχεις μια RX Vega 64... Περιεργη η τιμη...

Η vega θα σου δωσει 20-30% καλυτερες επιδοσεις για διπλασια τιμη ομως.

Δημοσ.

Επειδή θέλω να αναβαθμίσω για VR (Rift ή Vive) από αυτή την κατηγορία καρτών ξεκινάμε, σωστά;

Με τόσες κάρτες έχω χάσει τη μπάλα, ελαφρώς....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Retromaniac είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Θυμάμαι πριν πολύ λίγο καιρό, μας έλεγαν μερικοί ότι η 1660 ti θα έχει 350 ευρώ, ότι η 2060 διαθέσιμη είναι μόνο στα 400 ευρώ και άλλες τέτοιες αρλουμπες. Ενώ στο Σκρουτζ είχε ήδη 335 η 2060.

Τώρα στο skroutz ήδη βρίσκεις την 1660 ti από τα 250 ευρώ και την 2060 από τα 330. Και από τα σχόλια από κάτω φαίνεται ότι τις τίμησαν ήδη αρκετοί. Δηλαδή δεν υπάρχει αναμονή.

αμα βρεις <<ετοιμοπαραδοτη >> (οτι καταλαβες)1660ti στο skroutz 250euro (και οχι καμια σαπια palit mini single fan που ουτε αυτην την βρησκεις, καμια σοβαρη υλοποιηση) παρε και εμενα μια

• Like 1
Δημοσ.

όταν είχε ανοίξει το thread της radeon vii ειχα πει τοτε ότι το καλοκαιρι που θα βγουν οι Navi, το αντιστοιχο σε τιμη της rx 560 (δλδ κατηγορια τιμης 120 ευρω σκρουτζ) θα φτάσει σε απόδοση περίπου gtx 1060. κατηγορια 190 ευρώ θα εχει απόδοση περιπου 1070 και κατηγορία 300 ευρώ περιπου 1080. Αυτη τη στιγμή, η rx 570 ξεκιναει απο τα 125 ευρώ. H 1660 ti με MSRP  στα $279 έχει αυτή τη στιγμή 256 (palit...) και 275 η πρώτη υλοποίηση με 2 ανεμιστήρες. Πριν λίγες ημέρες έπαιρνες vega 56 zστα 325 τωρα τσιμπησε πάλι λίγο. Η 1660 και ti βγηκαν να χτυπησουν την 580 πρωτιστως και μετα την 590/vega 56. Δηλαδή εκεί που είναι το "ψωμί" του Midrange gaming. Μόλις βγουν οι navi, οι τιμες θα ξαναπαρουν την κατιουσα για λιγο και η απόδοση θα είναι περίπου στα επίπεδα της αρχικής μου εκτίμησης, δεν αποκλείεται όμως και λίγο παραπάνω (το οποίο είναι όφελος όλων). Εάν όμως η navi ειναι απόλυτα ανταγωνιστικές (που λογικα θα ειναι) η nvidia στο πρωτο 3μηνο του 20 θα παρουσιασει καινουργια τεχνολογια για να ξαναβγει μπροστα. Οπότε ξανά το ίδιο μοτίβο. Είναι προφανές ότι χωρίς την amd ακόμα θα πληρώναμε 1000 ευρώ για την riva 128 (που τη θυμηθηκα αυτη). Επομένως σαν καταναλωτες καλό είναι να μην υπολογίζουμε μόνο τα Frames αλλά και το τι θα συμβει αν μεινουμε με ενα ανταγωνιστη. όσοι έχουν ζήσει την ιστορία των η/υ ξέρουν από intel και nvidia. Αυτό δεν τις κάνει "κακες" εταιρίες. Το κέρδος σκεφτονται. Και οταν δεν εχουν ανταγωνιστη το μεγιστοποιουν. Από την άλλη και εμείς δεν πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι τιμες κρατούνται χαμηλά μακροχρόνια ΜΟΝΟ όταν υπάρχει ανταγωνισμός; Αλήθεια, ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία αγοράζουμαι ένα οποιοδήποτε φυσικό αντικείμενο; σκεπτόμαστε τις συνέπεις στην αγορά μακροχρόνια, ή βλέπουμε μόνο τι "καλο" θα μας "προκαλέσει", ποια "αναγκη" θα μας "καλύψει"  ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ και δεν βάζουμε στο κάδρο της επιλογής μας άλλες συνισταμένες;

Νομίζω ότι μία σωστή αγορά, είναι μία συνειδητή αγορά όλων των συνεπειών που θα προκληθούν και όχι μόνο των προσωπικών μας.

• Like 1
Δημοσ.

μου αρέσει που κοιτάτε της φτηνότερες εκδώσεις που συνήθως είναι σαπακια (όχι πάντα)..... είτε ψύξη θα βγει άθλια είτε θόρυβο θα κάνουν είτε εγγύηση κακή κλπ

το σωστό είναι να πας σε καλές σειρές τύπου gaming x της msi κλπ εκεί οτι πληρώνεις παίρνεις και εκει τιμές ειναι λιγο στον θεω (αν και αξίζει με τα 100)

Δημοσ.
9 hours ago, djdidi said:

Ποιον είδες να κλαίγεται παίχτη; Αν υπάρξουν στα 200€ καλώς να υπάρξουν. Εγώ ξεκίνησα την κουβέντα.με το επιχείρημα ότι κανείς τη δουλειά σου με λιγότερα χρήματα σε μεταχειρισμένη. Και μίλησα για το ποσό καλύπτονται οι ανάγκες του μέσου χρήστη με παλαιότερες γενιές.

Τώρα αν εσύ και κάποιοι άλλοι, έχετε όρεξη να αρπαζεστε κάντε το μόνοι σας ,χωρίς να απαντάτε στα δικά μου σχόλια. Φιλικά.

Σε καθε ποστ που βγαινει νεα καρτα, τα ιδια σχολια "θα ερθει +100€ ελλαδα". Απο ενα σημειο και υστερα, ναι, κατανταει κλαψουρισμα. Και το αστειο ειναι οτι ουτε ενα μηνα μετα το release ολες οι νεες καρτες πωλουνται στο msrp και εδω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η τιμες στο skroutz εινι τερμα μουφα μονο οσες ςιναι ετοιμοπαραδοτες ισχυουν οι κατοπην παραγγελειας απλα δεν υπαρχουν η palit 256 κατοπην παραγγελειας - παραδοση σε 4-10 μερεσ..... ειναι μοuφα παραγγειλτε και θα δειτε την πικρη αληθεια των τσαμπομαγαζων (scroutz) ετοιμοπαραδοτη στο scroutz εχει 279  1660 οχι τι στο amazon παιζει 259https://www.amazon.de/s?k=gtx+1660ti+palit&language=en_GB&crid=3CBVNJUQH51CK&sprefix=gtx+1660ti%2Caps%2C225&ref=nb_sb_ss_i_5_10

παθων με καρτες γραφηκων απο το scroutz εκανα παραγγελειες και απλα επεφτε τηλ μετα απο 2 εως 5 μερες να μου πουν οτι ακυρωνουν την παραγγελεια ταχαμ δεν υπαρχει στοκ......δεν την εχει ο προμηθευτης κ.α.μουφεςς καραγκιωχηδες 

τεκαρτε τιμη ενος μαγαζιου οταν εχει μια καρτα κατοπην παραγγελειας και τσεκαρτε τιμη οταν θα την εχει <<ετοιμοπαραδοτη>>

μετα συζηταμε θελει τυχη timing να χτυπησεις τιμη σε καρτα δεν υπαρχει στοκ γενικα οι αναγραφομενες τιμε στα σκροθτζαμαγαζακια ειναι τερμα ενδικτηκες και οχι τελικες παραδοτεες

Επεξ/σία από joberby
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...