pedrojay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Συμφωνω σε ολα οσα λες εγω καθαρα σαν χρηση ζυγαριας την πηρα οχι για κατι αλλο. Χαβαλε εκανα πιο πανω, αλλα οντως θεωρω οτι το προγραμματακι ειναι λιγο οτι να ναι , δλδη με 182εκ υψος και 83 κιλα να με βγαζει υπερβαρο και να θεωρει οτι απο 62 κιλα και πανω εχω κανονικο βαρος το θεωρω λιγο οτι να ναι. Καποιος με 1,82 και 62 κιλα ειναι κινουμενος σκελετος δεν τον λες και κανονικο. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις συγκρίσεις με το κάτω άκρο στις κλίμακες και θεωρείς οτι να ναι τις ενδείξεις. Για το ύψος σου λέει ότι το normal είναι χονδρικά από 62 έως 82. Εσύ με τα 83 μόλις για 1 κιλό έχεις μπει στο χαμηλότερο άκρο της overweight μπάρας. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι είσαι υπέρβαρος ούτε σου λέει ότι τα 62 είναι τα νορμαλ κιλά για σένα,τα ερμηνεύεις λάθος.
Pwpwpw Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, sndev είπε δε στο βγάζει η ζυγαριά αλλα ο μαθηματικος τυπος του bmi. το πρόγραμμα άπλα κάνει τον υπολογισμό του BMI= Βάρος σε κιλά / (Ύψος σε μέτρα)2 ε το bmi οπού και να στο υπολογίζουν παχύσαρκο θα σε βγάζει γτ έτσι το ορισανε το 1972 που χρησημοποιησανε το συγκεκριμένο δείκτη για τη παρακολουθηση ασθενειών στο γενικό πληθυσμό. φυσικά και δεν στέκει 40 χρόνια μετά άλλα πρότυπα υγείας είχαν τότε σε σχέση με τα κιλά και άλλα τώρα. άσε που άλλο να έχεις πολλα μιυκα κιλα κ να σε 83 κιλα και άλλο να εχεις πολυ λιπος κ να σε 83 κιλα κατι το οποιο δεν υπάρχει στον υπολογισμό του μαθηματικου τύπου για να στο βγαλει περιμένω μια αλλη ζυγαριά που κάνει την αντίστοιχη "λιπομετρηση" να έρθει απο κινα κ είμαι περίεργος να κάνω συγκρίσεις μεταξύ των 2 στα αποτελέσματα Yποτιθεται οτι κανει λιπομετρηση και την ενδειξη υπερβαρος βανταζομαι οτι την εβγαλε σε συνδιασμο με το σωματικο λιπος που μ εβγαλε.Προφανως αλλο να εχεις μυικα κιλα και αλλο λιπος το γνωριζω αυτο, επισης ψιλογυμναζομαι και δεν ξερω κατα ποσο στεκει το 25% λιπος και το υπερβαρος με με βγαζει. 17 λεπτά πριν, pedrojay είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις συγκρίσεις με το κάτω άκρο στις κλίμακες και θεωρείς οτι να ναι τις ενδείξεις. Για το ύψος σου λέει ότι το normal είναι χονδρικά από 62 έως 82. Εσύ με τα 83 μόλις για 1 κιλό έχεις μπει στο χαμηλότερο άκρο της overweight μπάρας. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι είσαι υπέρβαρος ούτε σου λέει ότι τα 62 είναι τα νορμαλ κιλά για σένα,τα ερμηνεύεις λάθος. Δεν συγκρινω μονο το κατωτατο μιλαω γενικως για την κλιμακα.Δενμ γινετε να σου λεει οτι στα 62-63-64-65-66κτλ ενας ανδρας με 1,82 υψος βρισμεται σε κανονικο επιπεδο βαρους.Ενας τετοιο ανδρα τον λες πολυ αδυνατο οχι κανονικο.
pedrojay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν συγκρινω μονο το κατωτατο μιλαω γενικως για την κλιμακα.Δενμ γινετε να σου λεει οτι στα 62-63-64-65-66κτλ ενας ανδρας με 1,82 υψος βρισμεται σε κανονικο επιπεδο βαρους.Ενας τετοιο ανδρα τον λες πολυ αδυνατο οχι κανονικο. Μάλλον σε μπερδεύει ότι τα βλέπεις σε μια μπάρα ως φάσμα,η μπάρα κάπου πρέπει να έχει έναν τυπικό διαχωρισμό,μην το παίρνεις απόλυτα. Αν σε βοηθάει να το αντιληφθείς καλύτερα,θεώρησε τη μέση κάθε μπάρας ως το "τυπικό" και οτιδήποτε προς τα δεξιά/αριστερά άκρα θεώρησέ το ως ροπή προς την επόμενη/προηγούμενη κατηγορία. πχ τα 62 κιλά είναι εντελώς η αρχή της normal μπάρας,άρα θεωρείται normal προς lightweight. Σαν τον καφέ μέτριο προς γλυκό που πίνουν κάποιοι😄 1
sndev Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Yποτιθεται οτι κανει λιπομετρηση και την ενδειξη υπερβαρος βανταζομαι οτι την εβγαλε σε συνδιασμο με το σωματικο λιπος που μ εβγαλε.Προφανως αλλο να εχεις μυικα κιλα και αλλο λιπος το γνωριζω αυτο, επισης ψιλογυμναζομαι και δεν ξερω κατα ποσο στεκει το 25% λιπος και το υπέρβαρος με με βγαζει. τσου, φαντάζομαι λες ότι σε βγάζει υπέρβαρο απο το bmi, πάτα πανω στη καρτέλα και θα δεις ότι δεν υπολογίζει στο μαθηματικό τύπο το ποσοστό λίπους. οπως σου εξηγησα ειναι ενας μαθηματικός τύπος που τον χρησιμοποιησανε το 1972 η καρτέλα με το ποσοστό λίπους ειναι άλλο πράγμα που υποτιθεται οτι το βγάζει απο τη "λιπομετρηση". απο περιέργεια ποσα κιλα μυικά σε βγάζει? έχω την υποψία ότι η ζυγαριά παιρνει τα γενικά κιλά ,υπολογίζει τα μυικα απο τη "λιπομετριση" κανει την αφαίρεση και οτι περισσεύει το βγάζει σε ποσοστό λίπους - τα κιλά απο το σκελετό ακυρο: βρηκα αυτο https://repository.kallipos.gr/bitstream/11419/3628/1/02_chapter_3.pdf για το τρόπο μέτρησης Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από sndev
Pwpwpw Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, sndev είπε απο περιέργεια ποσα κιλα μυικά σε βγάζει? έχω την υποψία ότι η ζυγαριά παιρνει τα γενικά κιλά ,υπολογίζει τα μυικα απο τη "λιπομετριση" κανει την αφαίρεση και οτι περισσεύει το βγάζει σε ποσοστό λίπους - τα κιλά απο το σκελετό Εκανα μολις μια μετρηση γιατι δεν θυμομουν τα αποτελεσματα😂 Με βγαζει 83,2 κιλα, 24.8% λιπος, μυες 59,30κιλα και οστικη μαζα 3,10 κιλα
sndev Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 59.3 + 3.1 = 62.4. αν το 83.2 ειναι το 100 του σώματος σου τοτε 62,4 χ100 =6240 / 83,2 = περιπου 75% αρα σου λεει το περισευουμενο 25% είναι λίπος. στο pdf πιο πανω αναλύει τη μέθοδο της μέτρησης με το ρεύμα που στέλνουν οι συσκευές κ τους μαθηματικους τυπους για να βγουν τα νουμερα μυικης μαζας οστων κτλ.. το ερώτημα ειναι κατά πόσο λαμβάνει σωστά τα σήματα αντίστασης η όχι και μάλλον μονο αμα παει κάποιος και κανει κανονική αντίστοιχη λιπομετρηση μπορει να συγκρίνει κατα ποσο ακριβης ειναι με συγκριση 😕 σίγουρα ομως ενας μπουσουλάς στην αλλαγή του σώματος μας υπάρχει Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από sndev
Pwpwpw Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, sndev είπε 59.3 + 3.1 = 62.4. αν το 83.2 ειναι το 100 του σώματος σου τοτε 62,4 χ100 =6240 / 83,2 = περιπου 75% αρα σου λεει το περισευουμενο 25% είναι λίπος. στο pdf πιο πανω αναλύει τη μέθοδο της μέτρησης με το ρεύμα που στέλνουν οι συσκευές κ τους μαθηματικους τυπους για να βγουν τα νουμερα μυικης μαζας οστων κτλ.. το ερώτημα ειναι κατά πόσο λαμβάνει σωστά τα σήματα αντίστασης η όχι και μάλλον μονο αμα παει κάποιος και κανει κανονική αντίστοιχη λιπομετρηση μπορει να συγκρίνει κατα ποσο ακριβης ειναι με συγκριση 😕 σίγουρα ομως ενας μπουσουλάς στην αλλαγή του σώματος μας υπάρχει Δεν ξερω αν εχουν εστω στοιχειωδη ακριβεια αυτου του τυπου οι ζυγαριες η αν τα νουμερα ειναι τελειως οτι να ναι. Αυτη με βγαζει 25% λιπος , η παλια μου ζυγαρια με δειχνει 21% τωρα ποια ειναι πιο πραγματικη δεν εχω ιδεα. Χοντρικα κανα 20% σιγουρα το κουβαλαω πανω μου πιστευω, αλλα 25% μου φαινεται του Much θα ειχα κρεμασμενα βυζακια νομιζω😂 Μπορει και να κανω λαθος βεβαια. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
sndev Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) χααχαχ βρε αυτο ειναι θεμα dna που τα βαζεις εγω εχω βυζάκια με 20%-21% λίπος (ζυγαριάς νούμερο) αλλα λεπτά ποδια μέση περιφερια κτλ Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από sndev
Pwpwpw Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, sndev είπε χααχαχ βρε αυτο ειναι θεμα dna που τα βαζεις εγω εχω βυζάκια με 20%-21% λίπος (ζυγαριάς νούμερο) αλλα λεπτά ποδια μέση περιφερια κτλ Καλα ναι ισχυει, μπορει να ειμαι και στο 25 δεν εχω ιδεα😂 Διατα απο αυριο λογο ζυγαριας😂 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα