Zerg13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/12206260/Xiaomi-Mi-Composition-Scale.html Εμφανιζει με σχετικη ακριβεια, δεν χρειαζομαι τρομερη ακριβεια, οσα λεει; Ή θα κλαψω τα χρηματα μου και μονο το βαρος δειχνει σωστα; Μονο το βαρος εχω, ολα τα υπολοιπα που υποσχεται θελω. την εχει κανεις; Ή παρομοια εστω https://www.skroutz.gr/s/5980490/Tefal-Bodysignal-BM7100.html Τι λέει και αυτή; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Zerg13
sndev Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) αξίζει κάθε ευρώ την έχω 2 χρόνια θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο να σου πω? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από sndev 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sndev είπε αξίζει κάθε ευρώ την έχω 2 χρόνια θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο να σου πω? Έχει ακρίβεια σε όσα λέει ότι μετράει; την έχεις τσεκάρει κάπως; ΥΓ. Έβαλα άλλη μια στο πρώτο ποστ... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Zerg13
sndev Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 η ακρίβεια είναι σχετικό φαντάζομαι λιπομετριση θέλεις. κοιτα το σκεπτικο μου, η xiaomi μπορεί να λεει εισαι 22% λίπος και μια άλλη να λεει 23% κ μια άλλη 21% δεν έχει λογική κ δε μπορείς να βγάλεις άκρη στο πια ειναι πιο σωστη. όμως αν πάρεις την οποιαδήποτε σα μπούσουλα ναι μια χαρα λειτουργεί. όταν κάνω δίαιτα κανονικά μειωνοντε τα ποσοστά. όταν πάω γυμναστήριο κ μετριέμαι μετά δείχνει 200γρ κάτω πχ αλλά το λίπος σταθερό (λογικό να δείχνει 200 γρ κάτω λογο απώλειας υγρών). όταν το παρακολουθώ στις 2 βδομάδες ενώ κάνω βάρη κανονικά αυξάνονται τα ποσοστά μυικής μάζας. το bmi ειναι καθαρά μαθηματικός τυπος υψος κιλα κτλ οποτε δεν το μετραει αλλα κανει τον υπολογισμο βαση δεδομενων. η αφυδατωση που εχει μετρο μεσα παλι δε μπορεις να το ξερεις με σιγουρια. αν καποιος πινει 5 κιλα νερο τη μερα δε συμαινει οτι τα συγρατει ο οργανισμός εχει να κάνει με τη διατροφή το ποσο υδατάνθρακα τρως και πολλα αλλα. οποτε κ εκει δε βγαζεις ακρη για να πεις είναι ολοσωστη. τις διαφορες ομως μερα μερα μια χαρα τις πιανει. εκει που θελω να καταλήξω ειναι οτι αν την έχεις για μπούσουλα πχ σήμερα ειμαι 20% λιπος κ τρως σωστά κ γυμνάζεσαι το πιάνει η ζυγαριά αμέσως κ αλλάζουν τα νούμερα. για την δεύτερη ζυγαριά δε γνωριζω αλλα θεωρω θα ειναι ιδια λογικη.. πας με ενα νουμερο στην ιδια ζυγαρια κ φροντίζεις τον εαυτό σου ανάλογα 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Την αγορασα. Εβαλα να φορτιζουν οι επαναφορτιζομενες μπαταριες εντυπωσεις αργοτερα Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Zerg13 2
Zerg13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sndev είπε την τεφαλ πήρες? Την mi composition scale. Αυτη δεν ειπες οτι εχεις; Στα public εχει 40€ ουτε αναμονες ουτε τιποτα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Zerg13 1
funbreaker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Την έχω. Η λιπομέτρηση δεν είναι πραγματική μέτρηση αλλα αποτέλεσμα αλγορίθμου υψους/κιλων/ηλικιας.
sndev Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, funbreaker είπε Την έχω. Η λιπομέτρηση δεν είναι πραγματική μέτρηση αλλα αποτέλεσμα αλγορίθμου υψους/κιλων/ηλικιας. Δεν ισχύει
funbreaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 27 minutes ago, sndev said: Δεν ισχύει Εξηγησε.
sndev Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) θα στο πω πρακτικά που το δα πάνω μου γτ οσο κ να έψαξα στο νετ πριν κάνα ενα μίση χρόνο δε βρήκα κάποιο μάθηματικο τύπο που να στηρίζεται. 35 ετων ύψος δεν αλλάζει το μόνο που αλλαζει είναι κιλά. έχουμε δεδομένο οτι το φύλο μου παραμένει σταθερό , άντρας. πάω γυμναστήριο περίπου 4ς μήνες συνεχόμενα χ 2 η 3ς φορές τη βδομάδα (κυρίως 2) για περίοδο περιπου 4ων μηνών νομίζω ηταν τελος Αυγούστου με αρχες Δεκεμβρίου κ κάνω καπως προσεγμένη διατροφή με ζυγαριά κουζίνας και μέτρηση θερμίδων 40 πρωτεΐνη 30 υδατάνθρακα 30 λιπαρά αποτέλεσμα η ζυγαριά έπεσε στο 18% λίπος περίπου από 21,8% ενω πήρα 1 κιλο περίπου κ η ζυγαριά το έβαλε κανονικά στα μυικά κιλά (έβλεπα και διάφορα φυσικά οπτική στο σόμα μου ) το σπλαχνικό λιπος απο 12 πήγε 8 - από το dna μου τα βάζω κοιλια κ στήθος. (αυτό πχ ο μαθηματικός τύπος δε μπορεί να το γνωρίζει) Χριστούγεννα δουλειά κ γλυκά παρατάω διατροφές γυμναστήρια όλα τα πάντα και μετά με έπιασε βαρεμάρα κ σε συνδυασμό με κακή προσωπική διάθεση δε ξαναπάτησα γυμναστήριο απλα προσεχα λίγο στο φαγητό να μη τρώω πολλές σαβούρες χωρίς να μετράω αλλά τα σουβλακια συνεφο κάθε βράδυ 2 μηνες μετα 20,8 το λιπος 11 το σπλαχνικο - κ τα πειρα οντος κυρίως κοιλιά όλα - το μυικό παρόμοιο κ στο σύνολο της ζυγαριάς +3 κιλά αν ηταν απλα μαθηματικος τυπος πως καταλαβε οτι εχασα λίπος ενω τα κιλα αυξήθηκαν στη πρώτη περίοδο κ εβαλε σωστα στα μυικα? το αντίστοιχο στη δευτερη περίπτωση πως κατάλαβε οτι σαβουριαζα κ δε τα βαλε στο μυικό κ πρόσθεσε στο λιπος? παράδειγμα αλλο , η κοπελα μου κάνει κετογονικη δίαιτα η οποία καίει λίπος κ τη δείχνει 3 ,5 κιλά κάτω κ τα 2,8 είναι λίπος / σε κανονικη διαιτα θα πρεπε να χε χασει κ μυικό περισσότερο. κατι ακομα που το χα ψαξει όταν ειχα προτοαγορασει τη συσκευη να καταλαβω τι ειναι αυτα τα ασημένια που εχει πάνω κ λογικά χρησιμοποιεί τη παρακατω μεθοδο για να βγαλει αποτέλεσμα λιπομετρησης "Η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης και βασίζεται στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο οι ιστοί του σώματος αντιδρούν στη διέλευσή του. Συγκεκριμένα, οι ιστοί που είναι πλούσιοι σε νερό και ηλεκτρολύτες, είναι εξαιρετικά αγώγιμοι, διαπερνώνται δηλαδή εύκολα από το ηλεκτρικό ρεύμα. Αντιθέτως, ο λιπώδης ιστός έχει μικρή αγωγιμότητα. Κατά συνέπεια, η αντίσταση που μετράται είναι σχεδόν ίση με αυτή της λιπώδους μάζας. Όσον αφορά στην αξιοπιστία της μεθόδου, φαίνεται ότι είναι αρκετά υψηλή καθώς παρουσιάζει μικρή απόκλιση της τάξεως του ± 2-5%." προσοχή μη παρεξηγηθώ δεν λέω οτι βγαζει σωστα αποτελέσματα πχ μπορεί να μην ήμουν 18% λίπος αλλά 17 η 19%. αυτό που λεω ειναι οτι δεν χρησιμοποιεί μαθηματικό τύπο στο συγκεκριμένο κομματι Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από sndev 3
funbreaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Εγώ πάλι έκανα άλλο πείραμα. Την ίδια μέρα μου έβαλα άλλη ηλικία και ύψος και μου έβγαλε με τα ίδια κιλά άλλο λίπος. Αυτό σημαίνει ότι βασίζεται σε αυτά τα δεδομένα, αλλιώς δεν θα τα ζητουσε κιόλας. Με βάση τις δικές σου μετρήσεις όμως κάνει και κάποια μέτρηση. Ίσως είναι συνδυασμός, δεν ξέρω. Πάντως μια ζυγαριά που θα έκανε αυστηρή μέτρηση θα έπρεπε να σου βγάζει πάντα το ίδιο ακόμα κι αν της έλεγες πως είσαι γυναίκα 1.90 120 χρονών.
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο με το χαμηλο ρευμα που γραφει ο sndev εχει δικιο. Αυτο κανει. Μετραει με ηλεκτρονια. στις λιγες ωρες που την εχω βλεπω οτι μετραει λαθος την οστικη μαζα μου βγαζει 3.5 κιλα. Αν πιστεψω το 10-15% που γραφουν στο internet χονδρικα, ειναι τελειως λαθος. σε γενικης γραμμες ικανοποιημενος με την αγορα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Zerg13
Pwpwpw Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Zerg13 είπε στις λιγες ωρες που την εχω βλεπω οτι μετραει λαθος την οστικη μαζα μου βγαζει 3.5 κιλα. Αν πιστεψω το 10-15% που γραφουν στο internet χονδρικα, ειναι τελειως λαθος. Δεν το καταλαβα ακριβως να ειμαι ειλικρινης.Πως γινετε η οστικη μαζα να υπολογιζεται ποσοστιαια? Δηλαδη εστω οτι καποιος ζυγιζει 100 κιλα, αν πουμε οτι το 15% ειναι η οστικη του μαζα, σημαινει ο σκελετος του ζυγιζει 15 κιλα. Αν το ιδιο ατομο, αδυνατισει και φτασει να ζυγιζει 70 ας πουμε κιλα, με το 15% σημαινει οτι ο σκελετος του θα ζυγιζει 10 κιλα. Αυξομειωνεται το βαρος του σκελετου σε εναν ενηλικα? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
nvel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, funbreaker είπε Εγώ πάλι έκανα άλλο πείραμα. Την ίδια μέρα μου έβαλα άλλη ηλικία και ύψος και μου έβγαλε με τα ίδια κιλά άλλο λίπος. Αυτό σημαίνει ότι βασίζεται σε αυτά τα δεδομένα, αλλιώς δεν θα τα ζητουσε κιόλας. Με βάση τις δικές σου μετρήσεις όμως κάνει και κάποια μέτρηση. Ίσως είναι συνδυασμός, δεν ξέρω. Πάντως μια ζυγαριά που θα έκανε αυστηρή μέτρηση θα έπρεπε να σου βγάζει πάντα το ίδιο ακόμα κι αν της έλεγες πως είσαι γυναίκα 1.90 120 χρονών. η εκτίμηση λίπους σε όλα τα μηχανήματα βασίζεται σε μέτρηση εμπέδησης του σώματος αλλά και σε δεδομένα που ορίζει ο χρήστης, μόνο με την μέτρηση δεν μπορεί να υπολογιστεί το λίπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα