BTL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, jimpoul είπε Οκ! Οπότε ίσως είναι καλύτερα να μη το ρισκάρω με τις 55” και να πάω στις 49” είτε στην sk8100 είτε στην kd-XF9005. Έτσι και αλλιώς 35” έχω τώρα, οπότε ούτως η άλλως η διαφορά θα είναι μεγάλη. Νομίζω στα 2m οι 49" ειναι ιδανικές. Η XF9005 ειναι νομίζω το καλύτερο μοντέλο σε αυτές τις ιντσες . Η 49SK8500 θα άξιζε αν ήταν αρκετά φθηνότερn (max 800) Πολύ καλο μοντέλο ειναι και το 49UK7550 49" που ειναι σχεδόν ίδιο με την 49SK8100 στα 579€ απο Κωτσόβολο. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από BTL
T. Jefferson Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, listener είπε LG 55SK8000 review διάβασε στην κατηγορία Inputs , supported resolutions. Sony XBR55X900F review διάβασε στην κατηγορία Inputs , supported resolutions. Δεν θέλω να μου πεις τι ψάρεψες δεξιά και αριστερά στο internet γιατί τα ανωτέρω δεν το ξεκαθαρίζουν. Θέλω να μου πεις τι λέει ο κατασκευαστής. Ας πούμε το manual τι γράφει; 3 ώρες πριν, BTL είπε Νομίζω στα 2m οι 49" ειναι ιδανικές. Η XF9005 ειναι νομίζω το καλύτερο μοντέλο σε αυτές τις ιντσες . Η 49SK8500 θα άξιζε αν ήταν αρκετά φθηνότερn (max 800) Πολύ καλο μοντέλο ειναι και το 49UK7550 49" που ειναι σχεδόν ίδιο με την 49SK8100 στα 579€ απο Κωτσόβολο. Πολύ λίγες οι 49 ίντσες από τα 2 μέτρα. Καλύτερα την 55 γιατί πολύ απλά θα έχει και νόημα όταν θα βλέπει 4Κ. Εκτός αν δεν θα βλέπει τέτοιο υλικό οπότε πάσο. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια πάει στράφι η 4Κ TV overall. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
listener Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, T. Jefferson είπε Δεν θέλω να μου πεις τι ψάρεψες δεξιά και αριστερά στο internet γιατί τα ανωτέρω δεν το ξεκαθαρίζουν. Θέλω να μου πεις τι λέει ο κατασκευαστής. Ας πούμε το manual τι γράφει; Δεν έχω να σου αποδείξω κάτι,σου βάζω site που τεστάρει τηλεοράσεις.Αναφέρει ότι υπάρχουν τηλεοράσεις που μπορούν να δεχτούν σήμα από παιχνιδοκοσόλα ή υπολογιστή 120Hz σε ανάλυση 1080p,1440p και 4Κ . Δες και εδώ 1
T. Jefferson Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, listener είπε Δεν έχω να σου αποδείξω κάτι,σου βάζω site που τεστάρει τηλεοράσεις.Αναφέρει ότι υπάρχουν τηλεοράσεις που μπορούν να δεχτούν σήμα από παιχνιδοκοσόλα ή υπολογιστή 120Hz σε ανάλυση 1080p,1440p και 4Κ . Δες και εδώ Δεν σε ρωτάω να μου πεις τι μπορεί να λέει ο καθένας στο internet. Μπορείς να μου δείξεις ένα πίνακα από το manual με τις υποστηριζόμενες αναλύσεις; Αλλιώς άστο, δεν υπάρχει περίπτωση να σταθούν αυτά που λες.
jimpoul Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, T. Jefferson είπε Πολύ λίγες οι 49 ίντσες από τα 2 μέτρα. Καλύτερα την 55 γιατί πολύ απλά θα έχει και νόημα όταν θα βλέπει 4Κ. Εκτός αν δεν θα βλέπει τέτοιο υλικό οπότε πάσο. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια πάει στράφι η 4Κ TV overall. Ευχαριστώ καταρχήν όλους για τη βοήθεια. Φαντάζομαι σε κάποιον μπορεί να φαίνονται λίγες οι 49” απ τα 2 μέτρα σε κάποιους αρκετές.. ανάλογα με τα γούστα. Κάτι τελευταίο να ρωτήσω και δε θα σας κουράσω άλλο. Αν υποθέσουμε ότι πάμε στις 49” από άποψη τιμής προτείνετε την sk8100 ή την kd9005? 300 ευρώ περίπου είναι η διαφορά. Αν πάω στις 55” θα πάω στην lg γιατί εκεί η sony ξεφεύγει πάει στα 1400.
T. Jefferson Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Πήγαινε στις 55 ίντσες μια και βρήκες καλή TV που σε καλύπτει στα χρήματα που θες. Size matters. Αν πας σε 49, σε λίγες μέρες θα σου φαίνεται μικρή...
jimpoul Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε Πήγαινε στις 55 ίντσες μια και βρήκες καλή TV που σε καλύπτει στα χρήματα που θες. Size matters. Αν πας σε 49, σε λίγες μέρες θα σου φαίνεται μικρή... Οκ ευχαριστώ! Αγοράζω σήμερα και σας λέω γνώμη!
jimpoul Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Λοιπον πηρα του lg sk8100 στις 55”. Μετά από δυο μέρες μπορώ να πω οτι συνήθισα το μέγεθος κάπως. Κατά τ άλλα παλεύω λίγο με τις ρυθμίσεις οθόνης για να βρω το ιδανικό. Από ήχο είναι μια χαρά, δεν χρειάζεται ηχόμπαρα. πολύ εύχρηστη smart λειτουργία (ελπίζω να δουλεύει τόσο γρήγορα και μετά τον χρόνο). Αυτά!
T. Jefferson Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Με γεια κατ' αρχήν τ' αργαλείο... Είδες που σου είπα ότι σχεδόν αμέσως θα συνηθίσεις. Να δεις σε λίγο καιρό θα σου φαίνεται μικρή.
BTL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, jimpoul είπε Λοιπον πηρα του lg sk8100 στις 55”. Μετά από δυο μέρες μπορώ να πω οτι συνήθισα το μέγεθος κάπως. Κατά τ άλλα παλεύω λίγο με τις ρυθμίσεις οθόνης για να βρω το ιδανικό. Από ήχο είναι μια χαρά, δεν χρειάζεται ηχόμπαρα. πολύ εύχρηστη smart λειτουργία (ελπίζω να δουλεύει τόσο γρήγορα και μετά τον χρόνο). Αυτά! Χαίρομαι που τη συνήθισες και που δε σε παρέσυρα σε λάθος απόφαση... εγώ ακόμη το παλεύω με τις 49 Με τις ρυθμίσεις δεν έβγαλα άκρη... το χάος...
jimpoul Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, T. Jefferson είπε Με γεια κατ' αρχήν τ' αργαλείο... Είδες που σου είπα ότι σχεδόν αμέσως θα συνηθίσεις. Να δεις σε λίγο καιρό θα σου φαίνεται μικρή. Ευχαριστώ! Ναι ισχύει στην αρχή βέβαια λες τι παπαριά έκανα και πήρα τόσο μεγάλη αλλά μετά κομπλέ. Νομίζω για τα λεφτά της πραγματικά αξίζει απίστευτα. 20 ώρες πριν, BTL είπε Χαίρομαι που τη συνήθισες και που δε σε παρέσυρα σε λάθος απόφαση... εγώ ακόμη το παλεύω με τις 49 Με τις ρυθμίσεις δεν έβγαλα άκρη... το χάος... Νομίζω και η 49” μεγάλη θα μου φαινόταν στην αρχή και μετά κανονική. Ψάχνω εκεί χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της εικόνας αλλά δε μπορώ να βρω τη χρυσή τομή. Όσο έψαξα έψαξα.. 😂
T. Jefferson Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μια ιδέα μπορείς να πάρεις από εδώ για τις ρυθμίσεις. https://gizmodo.com/8-tricks-to-improve-the-picture-on-your-new-tv-1831402550 2 ώρες πριν, jimpoul είπε Ευχαριστώ! Ναι ισχύει στην αρχή βέβαια λες τι παπαριά έκανα και πήρα τόσο μεγάλη αλλά μετά κομπλέ. Νομίζω για τα λεφτά της πραγματικά αξίζει απίστευτα. Πολλοί δεν υπολογίζουν ότι σε ταινίες 2,40:1 που είναι και η πλειοψηφία, το ενεργό κάδρο είναι ακόμη μικρότερο σε ίντσες. Με αποτέλεσμα η 55άρα να είναι επί της ουσίας μικρότερη. 52 ίντσες δηλαδή... Σκέψου τώρα η 49άρα πόσο ακόμα μικρότερη είναι στο ίδιο σενάριο.
BTL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, T. Jefferson είπε Μια ιδέα μπορείς να πάρεις από εδώ για τις ρυθμίσεις. https://gizmodo.com/8-tricks-to-improve-the-picture-on-your-new-tv-1831402550 Πολλοί δεν υπολογίζουν ότι σε ταινίες 2,40:1 που είναι και η πλειοψηφία, το ενεργό κάδρο είναι ακόμη μικρότερο σε ίντσες. Με αποτέλεσμα η 55άρα να είναι επί της ουσίας μικρότερη. 52 ίντσες δηλαδή... Σκέψου τώρα η 49άρα πόσο ακόμα μικρότερη είναι στο ίδιο σενάριο. Μιας και βλέπω οτι το κατέχεις το θέμα, για ποιό λόγο πιστεύεις ότι η OLED που έχω δε με ενοχλεί ακόμη και σε πολύ κοντινές αποστάσεις ενώ η 49SK8500 κουράζει;
T. Jefferson Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, BTL είπε Μιας και βλέπω οτι το κατέχεις το θέμα, για ποιό λόγο πιστεύεις ότι η OLED που έχω δε με ενοχλεί ακόμη και σε πολύ κοντινές αποστάσεις ενώ η 49SK8500 κουράζει; Γιατί το μάτι αυτομάτως προσαρμόζεται στην πολύ καλύτερη εικόνα της OLED και μετά του φαίνεται άκυρη εντελώς η εικόνα της LCD. Αυτό και ενδεχομένως η υπερβολική φωτεινότητα της τελευταίας, ειδικά αν την έχεις boosτάρει. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson 1 1
kanesaxo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δε σε προλαβα δυστυχως να μην αγοράσεις την 8100... Μολις πηρα χαμπαρι το τοπικ. Την πήρα κι εγω και το μετάνιωσα. Πολυ χαλι τα μαυρα της...εχει αυτο το "άσπρισμα" που με τρελένει...δε περίμενα να ναι τοσο εντονο. Τζαμπα λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα