Lopou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Καλημέρα..!! Είχα κάνει πάλι άλλο ένα ποστ για τον ίδιο λόγο αλλά επειδή δεν το ξέρω καλά το σαϊτ και δεν το βρίσκω ίσως να το δείτε διπλό..Συγνώμη γιαυτό. Αγόρασα ένα USB Stick από πλαίσιο για να το συνδέω στο ραδιο στην δουλειά με τραγούδια για να ακούω απο αυτο μουσική (Ολα οκ το βιάβαζε απο την αρχή) έκανα format στο stickaki με ένα πρόγραμμα για να το κάνω bootable για να περάσω τα win 10 να κάνω format.Όλα οκ το format έγινε. Το ξανά κάνω format στην αρχική του μορφή και τώρα δεν μου το διαβάζει για αναπαραγωγή μουσική το ράδιο ενώ πριν το αρχικό format που έκανα για να κάνω το format στο pc ήταν οκ. Το έχω κάνει format σε όλες τις μορφές που εχει διαθέσιμες και τίποτα πάλι δεν το διαβάζει αν μπορει κάποιος να βοηθήσει γιατι κρίμα τα 8 ευρώ...😂 Ευχατιστώ εκ των προτέρων!!!
Invader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Με ποιο πρόγραμμα το έκανες bootable;Δες μέσω αυτού του προγράμματος μήπως έχει επαναφορά στην αρχική κατάσταση.
Lopou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μετο rufus..Θα υπάρχει αυτή η επιλογή εφόσον τον έκανα φορμάτ από την επιλογή διαμόρφωση του υπολογιστή ??
Invader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Άνοιξε το με το rufus και κάπου έχει επιλογή να το επαναφέρει.Δε θυμάμαι ακριβώς γιατί έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω αλλά αυτή είναι η ΄λύση σου.Το πολύ πολύ ψάξε για οδηγό πως να το κάνεις.
Lopou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω...Αν χρειαστώ κάτι θα επιστρέψω 😎
Crybal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δοκιμάσε αυτό https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/
Lopou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Το έφτιαξα με το rufus βρήκα οδηγό στο youtube Ευχαριστώ πολύ για όλα 😎😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα