Istros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η πρώτη δοκιμή έγινε με το Assassin’s Creed Odyssey, ένα πολύ καλό παιχνίδι με καλά γραφικά. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Istros 1
ELMastas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Το χειριστήριο που είδαμε πρόσφατα ήταν μούφα οπότε δεν ξέρουμε και τι να πιστέψουμε απο διαρροές...Μακάρι να είναι κάτι καλό για να υπάρξει συναγωνισμός πρός ώφελος του καταναλωτή,όμως και γω κρατάω μικρό καλάθι.
Chris Andriopoulos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 30hz να γουστάρουμε να στραβώσει το μάτι Στις 16/3/2019 στις 12:03 ΜΜ, Istros είπε Η πρώτη δοκιμή έγινε με το Assassin’s Creed Odyssey, ένα πολύ καλό παιχνίδι με καλά γραφικά. Επέκταση Θα θέλει καμιά 125αρια gb ram για να τρέξει προφανώς 2
nekrik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2019 στις 10:18 ΠΜ, BorrowedTime είπε Tι σχέση εχει η παράδοση; Οταν η Sony ανακοινωσε το πρώτο Playstation ο κοσμος γελουσε που μια εταιεια τηλεορασεων θα βγαλει κονσολα. Αν κανει σωστη δουλεια η παραδοση δεν εχει καμια σημασια Και επειδή έγινε με τη Sony σε άλλες εποχές θα γίνει το ίδιο με τη Google ; Σαν το Google+ Ένα πράγμα ; Καλά , εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι breakthrough θα κάνει . Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από nekrik 1
el97639 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 αν κρινω απο το chrome os το οποιο το παρουσιαζει για λειτουργικο θα βγαλει καμια βλακεια τυπου chrome stream και θα κανεις streaming στον chrome παιχνιδια .
michael92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Stop trying to make cloud gaming happen. It's not going to happen. 1 1
Istros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 3:52 ΜΜ, Chris Andriopoulos είπε 30hz να γουστάρουμε να στραβώσει το μάτι Θα θέλει καμιά 125αρια gb ram για να τρέξει προφανώς Και λίγα λες
agelos386 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) εχει ανακοινωθεί πως θα λειτουργεί. Το παιχνιδι θα γινεται offload απο τους server της google στα android κινητα μας που το καθένα θα αναλαμβανει την επεξεργασία ενός τμήματος του παιχνιδου και συνολικα θα λειτουργουν σαν cluster cores. Ετσι θα εχουμε μια gpu που θα αποτελείται απο πολλα κινητα τα οποια εφοσον εχουν υπολογισει το επομενο frame θα το streamαρουν πισω στον χρήστη του παιχνιδιού με peer to peer πρωτόκολλο. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από agelos386
forgotten Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 5:52 ΜΜ, agelos386 είπε εχει ανακοινωθεί πως θα λειτουργεί. Το παιχνιδι θα γινεται offload απο τους server της google στα android κινητα μας που το καθένα θα αναλαμβανει την επεξεργασία ενός τμήματος του παιχνιδου και συνολικα θα λειτουργουν σαν cluster cores. Ετσι θα εχουμε μια gpu που θα αποτελείται απο πολλα κινητα τα οποια εφοσον εχουν υπολογισει το επομενο frame θα το streamαρουν πισω στον χρήστη του παιχνιδιού με peer to peer πρωτόκολλο. αυτο δεν αποτελει μελλον του gaming αλλα νεκροταφειο του gaming ,ευελπιστω αν ειναι αυτο που θελουν να κανουν να ψοφησει γρηγορα ,γενικως η βιομηχανια κινειται σε λυσεις απολυτου ελεγχου του καταναλωτη και αυτο πρεπει να παψει αμεσα , εχουμε την δυναμη ας τους ριξουμε ακυρο σε ετσι λογικες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Οτι και να λέμε το μέλλον του gaming ειναι το streaming. Οχι ακόμα αλλά όταν το 5G και το WIFI 6 γινει mainstream εκει θα παμε. Εδω ειναι τεχνολογικό forum και οι περισσοτεροι δεν καταλαβαίνετε οτι ειμαστε μειοψηφια. Η τεράστια πλειοψηφια δεν ενδιαφέρεται αν η κονσόλα λεγεται XBOX, PLaystation, Switch ή Καπετάν Γκειμερ. Δεν ενδιαφέρονται αν εχει 12TF ή αν η μνήμη ειναι DDR5 ή GDDR6. Δεν ενδιαφέρονται να εχουν ραφια με blu ray ή λιστες ολοκληρες στο Steam. Ενδιαφέρονται για 2 πράγματα. Να έχουν άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν και να εχουν πρόσβαση σε αυτά παντού. Οι 10 ώρες God of War μπροστα στην τηλεόραση, μεχρι να παρεις και το τελευταίο achievement είναι για λιγους. Οι πολλοί θέλουν να παιζουν απο κινητα, tablet οταν πχ ειναι εκτος σπιτιου και να συνεχιζουν στην κονσολα στο σπιτι οταν εχουν χρονο. Δεν ειναι τυχαιο οτι ανοησίες mobile games βγαζουν 5πλασια χρηματα απο AAA console και PC games. Αν η Google (και η Microsoft) κάνουν σωστή δουλεια, όταν οι ταχύτητες το επιτρέψουν το streaming θα ειναι κατι μοναδικο. Σκεφτείτε ενα απλο παράδειγμα. Κυκλοφορεί το Χ παιχνίδι. Σ΄αρεσει λιγο, εχεις την περιέργεια αλλά οχι για να δωσεις και 50 ευρω. Μπαμ, με μια απλή συνδρομή το εχεις οποτε θες. Δεν χρειάζεται να ξανασβήσεις παιχνιδι. Να περιμένεις να κατέβει. Να κάνει install. Μπορείς να είσαι αραχτός στον καναπέ σου και να παιζεις Red Dead Redemption 3 (to 2150 που θα βγει) και οταν ερθει η ωρα να πας στην δουλεια, την μια ωρα που θα φας στο μετρο να συνεχίσεις να παιζεις. Και τα παραδείγματα ειναι παρα πολλα ακομα. ΥΓ. Ολα τα παραπάνω ισχύουν για σοβαρές χώρες που το 5G θα ειναι mainstream σε 2-3 χρόνια και που εχουν σοβαρά πακετα data. Δεν απευθυνομαι σε τριτοκοσμικες χώρες όπως η Ελλάδα που 5G θα έχουμε το 2030 και data παραπανω απο 1GB με 15 ευρω θα έχουμε το 4.000
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Είμαι άσχετος με τον χώρο του gaming καθώς πάνε πολλά χρόνια που να έχω να ασχοληθώ με κάτι. Για την google, δεν είμαι αρνητικός στο νέο project που θέλει να ξεκινήσει, αν δεν κάνεις κάτι δεν μπορείς να ξέρεις οτι θα αποτύχεις, εξάλλου λεφτά έχει για το μέγεθός της οπότε αν θέλει μπορεί να σχεδιάσει και να φτιάξει ένα game, παρόλα αυτά προβλέπω οτι δεν θα πάει καλά, η google είναι ένας γίγαντας σε αυτό που ήδη κάνει και ξέρουμε, δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνει και σε άλλους τομείς.
zx1234r Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η αγορά δείχνει πως τα πάντα οδηγούνται προς το cloud. Το cloud gaming επειδή τυχαίνει να το έχω δοκιμάσει γιατι δεν έχω λεφτά για αξιόλογο pc, βρίσκω πώς με βολεύει. Πολλοί το κράζουν και δεν καταλαβαίνω γιατί. Έχεις το steam σου, το συνδέεις με μια υπηρεσία και ότι παιχνίδι έχεις εκεί το streamαρεις σε όποια συσκευή θέλεις. Δεν είναι καλό κάτι τέτοιο? Ουσιαστικά αντί να δώσεις 3000€ για υπολογιστή, δίνεις 10€ το μήνα για αναβάθμιση σε vdsl η 30€ για οπτική ίνα και με άλλα 15-20 στην εκάστοτε cloud υπηρεσία παίζεις streaming. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από zx1234r
logistoulis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 9:58 ΜΜ, BorrowedTime είπε Οτι και να λέμε το μέλλον του gaming ειναι το streaming. Οχι ακόμα αλλά όταν το 5G και το WIFI 6 γινει mainstream εκει θα παμε. Εδω ειναι τεχνολογικό forum και οι περισσοτεροι δεν καταλαβαίνετε οτι ειμαστε μειοψηφια. Η τεράστια πλειοψηφια δεν ενδιαφέρεται αν η κονσόλα λεγεται XBOX, PLaystation, Switch ή Καπετάν Γκειμερ. Δεν ενδιαφέρονται αν εχει 12TF ή αν η μνήμη ειναι DDR5 ή GDDR6. Δεν ενδιαφέρονται να εχουν ραφια με blu ray ή λιστες ολοκληρες στο Steam. Ενδιαφέρονται για 2 πράγματα. Να έχουν άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν και να εχουν πρόσβαση σε αυτά παντού. Οι 10 ώρες God of War μπροστα στην τηλεόραση, μεχρι να παρεις και το τελευταίο achievement είναι για λιγους. Οι πολλοί θέλουν να παιζουν απο κινητα, tablet οταν πχ ειναι εκτος σπιτιου και να συνεχιζουν στην κονσολα στο σπιτι οταν εχουν χρονο. Δεν ειναι τυχαιο οτι ανοησίες mobile games βγαζουν 5πλασια χρηματα απο AAA console και PC games. Αν η Google (και η Microsoft) κάνουν σωστή δουλεια, όταν οι ταχύτητες το επιτρέψουν το streaming θα ειναι κατι μοναδικο. Σκεφτείτε ενα απλο παράδειγμα. Κυκλοφορεί το Χ παιχνίδι. Σ΄αρεσει λιγο, εχεις την περιέργεια αλλά οχι για να δωσεις και 50 ευρω. Μπαμ, με μια απλή συνδρομή το εχεις οποτε θες. Δεν χρειάζεται να ξανασβήσεις παιχνιδι. Να περιμένεις να κατέβει. Να κάνει install. Μπορείς να είσαι αραχτός στον καναπέ σου και να παιζεις Red Dead Redemption 3 (to 2150 που θα βγει) και οταν ερθει η ωρα να πας στην δουλεια, την μια ωρα που θα φας στο μετρο να συνεχίσεις να παιζεις. Και τα παραδείγματα ειναι παρα πολλα ακομα. ΥΓ. Ολα τα παραπάνω ισχύουν για σοβαρές χώρες που το 5G θα ειναι mainstream σε 2-3 χρόνια και που εχουν σοβαρά πακετα data. Δεν απευθυνομαι σε τριτοκοσμικες χώρες όπως η Ελλάδα που 5G θα έχουμε το 2030 και data παραπανω απο 1GB με 15 ευρω θα έχουμε το 4.000 Επέκταση Φίλε για πες μου πόσα λεφτά έχω δώσει εγώ για gaming που είμαι η μειοψηφία (και ο κάθε εγώ) και πόσα έχει δώσει η πλειοψηφία Από τη στιγμή που άτομα σαν κι εμένα συντηρούν τόσα χρόνια τη βιομηχανία, αυτό που δε μου αρέσει πολύ απλά δεν θα περπατήσει Όχι βέβαια πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα