Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, funbreaker said:

Δεν την έστειλα ακόμη γιατί έλειπα στο εξωτερικό, θα την στείλω αυτές τις μέρες.

Γιατί ρωτάς για κόστος όμως; Αφού στο μήνυμά μου ρωτούσα για εγγύηση και μου υπέδειξαν να την στείλω παίζει να με χρεώσουν;

θα το διευκρινιζα.μπορει να σου πουν

α.ειναι εντος εγγυησης οποτε δεν πληρωνεις.

β.ειναι εκτος εγγγυησης και θα πληρωσεις και απλα στο ειπαν να την στειλεις επειδη μπορουν απλα να την φτιαξουν(με χρεωση)

γ.αναλογως τι θα πει ο τεχνικος θα δουμε αν θα την καλυψει η εγγυηση.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 hours ago, poulinos said:

θα το διευκρινιζα.μπορει να σου πουν

α.ειναι εντος εγγυησης οποτε δεν πληρωνεις.

β.ειναι εκτος εγγγυησης και θα πληρωσεις και απλα στο ειπαν να την στειλεις επειδη μπορουν απλα να την φτιαξουν(με χρεωση)

γ.αναλογως τι θα πει ο τεχνικος θα δουμε αν θα την καλυψει η εγγυηση.

Ε αφού στο email τους μίλησα για εγγύηση και τους έστειλα φωτογραφία και περιγραφή. Αν μου ζητήσουν να πληρώσω θα είναι γελοίοι.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Ε αφού στο email τους μίλησα για εγγύηση και τους έστειλα φωτογραφία και περιγραφή. Αν μου ζητήσουν να πληρώσω θα είναι γελοίοι.

Για να είσαι σίγουρος πριν το στείλεις ρώτησε πρώτα εάν θα χρεωθείς επισκευή

Δημοσ.
On 13/04/2019 at 01:00, funbreaker said:

επειδη ομως ποτε δεν ξερεις τι θα γινει καλο ειναι να το ρωτησεις.μπορει να υπαρχει εγγυηση αλλα αυτη να σου πει οτι.

α.την τσεκαραμε και ειναι εκτος εγγυησης.20 ευρω η επισκευη.

β.την τσεκαραμε και ειναι εκτος εγγυησης.η δινεται 30 ευρω να την φτιαξουμε η πληρωνετε 10 ευρω που εγινε ο τεχνικος ελεγχος. στην α περιπτωση θα πρεπει να σε εχει ενημερωσει οπως και στην β θεωρητικα θα πρεπει να εχεις υπογραψει αλλα  better safe than sorry

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...