poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 On 16/03/2019 at 12:41, stormrain said: Στα σπιραλ ναι ισχυει, στα μεταλλικα φερμουαρ συνηθως χαλάνε οι οδηγοι. Αν και δυσκολα να βρεις μεταλλικο φερμουαρ σε βαλιτσα, συνηθως κατι LV, Gucci και τα knock offs τους τα έχουν. οσα μου εχουν χαλασει ως τωρα ειναι ειτε απο ζορι ειτε απο την παρα πολυ χρηση σε συνδυασμο σε σημεια που υπαρχουν καμπυλες στο φερμουαρ ειτε σε εκεινο το σημειο το υφασμα παει πιο μεσα.πχ τσαντακια ωμου ,μεσης. On 16/03/2019 at 13:21, Lezantas26 said: μεχρι τους 6 μηνες η εταιρεια πρεπει να το αποδειξει. ισα ισα εμενα μ ακουγεται παραλογο που και μετα τους 6 μηνες δεν πρεπει παλι η εταιρεια να χει το βαρος της αποδειξης. δηλαδη περιμενουν να εχει ο καθε καταναλωτης τη γνωση και τα εργαλεια να το παιξει εμπειρογνωμονας? για τις μπαταριες ειδικα ειναι πανευκολη η λυση, θα μπορουσε η συσκευη να καταγραφει σε read only μνημη αριθμο ολοκληρων φορτισεων και μεση τιμη mΑ και V. πας και παραπονιεσαι για τη μπαταρια, το βαζουν το διαγνωστικο και πλεον εχουν αποδειξεις αμα φταις εσυ ή η μπαταρια. εννοειται αμα πειραχτει αυτο η εγγυηση της μπαταριας παει περιπατο (πχ νερο) το να βασιζομαστε στη καλη θεληση των εταιρειων να τηρησουν την εγγυηση ειναι απιστευτα αντικαταναλωτικο, και δε μιλαμε μονο για "αναλωσιμα" κομματια της συσκευης. οκ υπαρχουν ατομα που προσπαθουν να κλεψουν (και γω το χα προσπαθησει, μη βγαζω την ουρα μ απ εξω) τις εταιρειες, αλλα αυτο ειναι θεμα της εταιρειας να βρει τροπους να ναι καλυμενη και οχι να αναιρει την εγγυηση απο πελατες που πραγματι αντιμετωπιζουν προβλημα. ασε που το κανουν σχεδον ολες οι εταιρειες οποτε δεν μπορεις να γλυτωσεις.. στους 6 μηνες ακομα και με κακη χρηση ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις μια μπαταρια off.αντιθετα στα 2 χρονια δεν ειναι δυσκολο να εχει βγει αρκετα off ακομα και απο κυκλους φορτισης.σε 6 μηνες 2 φορτισεις την ημερα ειναι 360 φορτισεις. και οπως ειπαν θεωρειται αναλωσιμο. στα λαπτοπ καταγραφονται οι κυκλοι φορτισεις.απο εκει και περα η εταιρεια θελει καλως η κακως την ευκολη λυση.αμα αρχισει να λεει στον αλλον οτι εχεις κανει 600 φορτισεις οτι ναι εχεις κανει το ενα εχεις κανει το αλλο δεν θα βγει ακρη ειδικα απο ατομα που δεν ξερουν.και ολοι θα το παιξουν οτι δεν ξερουν τιποτα. τωρα αν ειναι σωστο αν ειναι αντικαταναλωτικο κτλ ειναι αλλη ιστορια.πολλα πραγματα δεν μας αρεσουν αλλα δυστυχως ετσι ειναι και ειναι και νομιμοι τις περισσοτερες φορες.και επισης για να παιξει η μπαταρια 6 μηνες χωρις προβλημα το πιο πιθανο ειναι οτι αμα δεν γινει παραξενη χρηση οτι θα παιξει μια χαρα.κοινως θεωρητικα και σε μεγαλο βαθμο το προβλημα θα βγει στην αρχη.η εταιρεια πολλες φορες βρισκει την ευκολη λυση με το να σου λεει 6 μηνες εγγυηση και τερμα.ουτε να αναλυει ουτε να μπλεκει με εξειδικευμενα εργαλεια ουτε τιποτα.και αν εισαι κατω απο τους 6 μηνες στην αλλαζει χωρις να ρωτησει ή αν ψαξει το γιατι.γενικως πολλοι ελεγχοι μπορει να γινουν αλλα ολες οι εταιρειες θελουν ενα γρηγορο service. On 16/03/2019 at 15:00, funbreaker said: Παιδιά, πήρα τηλ στο κατάστημα και δεν με ρώτησαν καν ποια βαλίτσα έχω αλλά μου είπαν πως αν είναι φερμουάρ δεν περιλαμβάνεται και δεν μου είπε καν χρόνο. Καταλαβαίνω πως το φερμουάρ έχει μια λογική να μην του δίνουν πολλά χρόνια αλλά κάτι θα έπρεπε να δίνουν. Ως προς τις ερωτήσεις σας: Η βαλίτσα δεν είναι των 20 ευρώ αλλά των 150. Χάλασε εννοώ πως σύρεται κανονικά αλλά δεν κλείνει. Θα μιλήσω την Δευτέρα με τα κεντρικά τους. Μια ερώτηση ακόμα: Το service τους είναι στην Αθήνα και είμαι Θεσσαλονίκη. Οφείλουν να αναλάβουν τα μεταφορικά; Γι αυτή την έννοια δεν θα έπρεπε να λένε χρόνος εγγύησης 0, αλλά κάτι λιγότερο απ' τα υπόλοιπα εξαρτήματα. Διαφωνείς; μπορει η χ εταιρεια να δινει 1 μηνα μια αλλη να δινει ενα χρονο μια αλλη να μην δινει τιποτα.αυτα θα ηταν καλο να τα ξερεις απο πριν αγορασεις. δεν χανεις κατι να μιλησεις με τα κεντρικα γιατι το καταστημα μπορει να σου λεει οτι νανε.τα μεταφορικα ειναι σχετικο.αμα το service ειναι αθηνα και το καταστημα θεσσαλονικη κανονικα πρεπει το καταστημα να την στειλει αθηνα με δικα της μεταφορικα και μετα να στην γυρισουν πισω δωρεαν απο την αντιπροσωπεια/service.αν τωρα για καποιο λογο πας απευθειας στην αντιπροσωπεια τοτε πρεπει να την στειλεις με δικα σου ταχυδρομικα στο 99 τις 100 των περιπτωσεων.τωρα αν το καταστημα θα σε στειλει να μιλησεις απευθειας με την αντιπροσωπεια ή θα το αναλαβουν αυτο ειναι σχετικό .πχ ο κωτσοβολος σου γραφει πανω τηλεφωνο αντιπροσωπειας στην εγγυηση. επισης αν πραγματι αποδειχτει οτι το φερμουαρ εχει προβλημα μια δοκιμη θα ηταν να αφαιρεσεις τα προβληματακια δοντακια μηπως και το υπολοιπο φερμουαρ κλεισει μετα. κατα τα αλλα ναι θα ηταν σωστο να εδιναν εστω 6 μηνες εγγυησης.δηλαδη αμα την παρεις και σου χαλουσε Next day ??? On 16/03/2019 at 15:18, paylidis said: Για να σε βοηθήσω. Εγώ είχα παρόμοιο θέμα σε delsey με 10 χρόνια εγγύηση, μου χάλασε στον 5ο χρόνο, κάλεσα απευθείας στο σέρβις τους και όχι το κατάστημα και αυτοί είπαν θα το πάτε στο τάδε κατάστημα που είναι κοντά σας να μας τη στείλουν. Φυσικά επισκευή εντελως δωρεαν απλως έκαναν 15+ ημέρες. Όποτε για εμένα κάλεσε απευθείας την εταιρεία μην ασχολείσαι με τα μαγαζιά τις περισσότερες φορές οι πωλητές δε ξέρουν κ δε νοιάζονται. και η delsey ειναι απο τις δυνατες εταιρειες που δεν τους συμφερει να μην την φτιαξουν ακομα και με χρεωση.εχουν ενα ονομα εκει εξω.ακομα και να το χρεωσουν πχ 30 ευρω παλι θα ειναι φτηνοτερο απο το να παρεις μια νεα delsey. On 16/03/2019 at 19:14, k_w_t said: Σημαντικη παραμετρος που ξεχνατε ολοι .. Η μπαταρια ειναι αναλωσιμο υλικο της συσκευης και οχι μέρος της συσκευης. Ειναι σαν να ζητας εγγυηση σε μελανια εκτυπωτη... σωστο και αυτο.οποτε για αυτο και η λιγοτερη εγγυηση.και σε μελανια δινουν εγγυηση αλλα για να ειναι σιγουροι πολλες φορες το μελανι ζυγιζεται για να δουν αν πραγματι εχει προβλημα ή αν απλα το αδειασες και το χαλασες.μου εχει τυχει με μελανι που πουλαει το πλαισιο και δεν ηταν αυθεντικο.σταματησει να εκτυπωνει και το ζυγισε να δει αν εχει μεσα και αφου ειδε οτι πραγματι ειχα φαει πολυ λιγο μου το αλλαξε . On 16/03/2019 at 20:08, primeragt said: Για τις μπαταριες των συσκευων τα εχουμε ξαναπει. 6 μηνες αν ειναι αποσπομενες, 2 χρονια για τις unibody συσκευες. μπα.πολλες εταιρειες και στις Unibody δινουν 1 χρονο και λιγοτερο για τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω. On 16/03/2019 at 20:17, funbreaker said: Αυτή είναι. γενικως να εχει χαλασει ετσι το φερμουαρ και να μην ειναι απο κακη χρηση ειναι λιγο δυσκολο εως απιθανο. On 16/03/2019 at 20:23, stormrain said: Εχει καταστραφει και το φερμουαρ λοιπον. 99% για να χαλασει εκει, τη ζορισες επιχειρωντας ειτε να την κλεισεις ενω ηταν εξαιρετικα γεματη, ειτε επειδη εκει που κανει την καμπυλη, τραβουσες το φερμουαρ με κλιση και οχι παραλληλα οπως ειναι το σωστο. Δεν ειναι επιδιορθωσιμη δυστυχως. δεν ξερω αν αφαιρεισει τα προβληματικα δοντακια μηπως και παιξει μετα. το ωραιο θα ηταν να ειχε δυο φερμουαρ αναποδα και να τα εκλεινες και τα δυο μεχρι εκει. On 16/03/2019 at 20:26, funbreaker said: Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν την ζόρισα, δεν θυμάμαι, αλλά υπάρχει περίπτωση να προφασιστούν αυτό και να μην δεχτούν την εγγύηση; Και πως θα αποδείξουν την μη ορθή χρήση; γενικως οταν ο αλλος ειναι η δουλεια του αυτο μπορει να δει με μεγαλο ποσοστο επιτυχιας αν ενα φερμουαρ απλα χαλασε ή του αλλαξες τα ματια. δεν μπορει να το αποδειξει παντα βεβαια αλλα αμα δεν δινουν καν εγγυηση δεν τον νοιαζει να το αποδειξει καν αλλο τοσο 1,5 χρονο μετα. On 16/03/2019 at 20:35, funbreaker said: Αν ήταν ελαττωματικό και χαλούσε τότε πως θα ήταν ο μόνος τρόπος να χαλάσει αυτός που λες; Δηλαδή ένα ελαττωματικό ή ένα μη αρκετά ανθεκτικό φερμουάρ που παρουσιάζει βλάβη μετά από καιρό, την παρουσιάζει αναγκαστικά μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές του και ποτέ στις γωνίες; Και δεν καταλαβαίνω την ευκολία της σύνδεσης που κάνεις του σημείου που χάλασε με το ότι την γέμισα πολύ και την ζόρισα. Εμπειρογνώμονας είσαι; Δεν αρνούμαι πως έτσι μπορεί να έγινε αλλά δεν θυμάμαι κιόλας να την ζορίζω. Το θέμα είναι νομικά τι ισχύει και ποιος κρίνει την μη ορθή κρίση. Γιατί αν το κρίνει ο έμπορος τότε μπορεί πάντα να προφασίζεται μη ορθή χρήση, είτε έχει δίκιο είτε όχι. αν του ειχε χαλασει σε ενα δυο μηνες μπορει και να ηταν διαφορετικα αλλα αμα χαλασει σε 1,5 χρονο τοτε ειναι δυσκολο να αποδειξεις οτι πραγματι δεν φταις εσυ.επισης καλως η κακως ο αλλος δεν μπορει να ξερει ποσες φορες χρησιμοποιηθηκε το φερμουαρ.μπορει να ηταν ελατωμματικο και απλα να εχει χρησιμοποιησει την βαλιτσα δυο φορες σε εναμιση χρονο και τωρα να εσκασε.ενω καποιος αλλος να την χρησιμοποιει καθε μερα και να το χαλασε σε χ μηνες και να τον καλυψε η εγγυηση. τωρα για το αλλο θεμα.εχω χαλασει παρα πολλα φερμουαρ ως τωρα λογω χρησης ενα φερμουαρ συνηθως μπορει να παθει τα παρακατω: α.να χαλασει επειδη γεμιζεις την τσαντα οποτε το φερμουαρ τεντωνεται πολυ και τα δοντακια δεν ενωνονται σωστα. β. στις γωνιες επειδη υπαρχει κληση. γ.φερμουαρ που μπορει να εχουν γεμισει σκονη,χωμα,θαλασσινο νερο και δεν εχουν λιπανθει οποτε μπορει να σπασουν δοντακια ή να καβαλησουν δοντακι.δεν μιλαω για βαλιτσες μονο αλλα γενικοτερα. δ.αν και δυσκολο να το εξηγησω αλλα αυτο γινεται σε τσαντακια ειδικα που ειναι μαλακο το υφασμα.πολλες φορες το υφασμα σε καποιο σημειο ακριβως διπλα στο φερμουαρ εχει διπλωσει με αποτελεσμα το φερμουαρ να ζοριζεται περισσοτερο σε εκεινο το σημειο.αν το θες με φωτογραφια μπορω να στο δειξω αφου το τσαντακι μου εχει αυτο το θεμα αυτην την στιγμη. ε.απο δυνατο τραβηγμα να σπασει η λαβη του φερμουαρ ή να ανοιξει ο κρικος που κραταει το φερμουαρ. ζ.να μαγκωσει το φερμουαρ το υφασμα απο μεσα. καποιος που εχει το service σε βαλιτσες ειναι λογικο να μπορει να δει ως ενα ποσοστο παντα τι εχει γινει και χαλασε το φερμουαρ.οταν εχουν περασει τοσα φερμουαρ απο τα χερια σου ειναι λογικο να ξερεις τι παιζει. νομικα τι ισχυει πρεπει να δεις τι αναφερει η εγγυηση.τωρα ο εμπορος ναι μπορει να σου πει οτι φταις εσυ για να σου πουλησει αλλη βαλιτσα ή ακομα και να φταις εσυ μπορει να σου πει οτι ναι θα στην φτιαξουμε γιατι θελει να σε κρατησει πελατη.ολα ειναι με βαση την πολιτικη της καθε εταιρειας. On 16/03/2019 at 20:52, primeragt said: Καλα και η σονυ δινει 1 χρονο στο ps και η apple σε ολα τα προιοντα της. Αυτο που λεω το οριζει η ευρωπαικη οδηγια που θα επρεπε να ακολουθηται απο ολους. ναι ακομα και αυτο το θεμα ειναι μεγαλη ιστορια.και για τα Iphone που ελεγαν για τα 2 χρονια βγηκαν μετα να πουν οτι ο δευτερος χρονος καλυπτει μονο προβληματα που υπηρχαν εξαρχης στην συσκευη και δεν ξερω τι αλλο.και ακομα και σημερα βλεπεις απειρα προιοντα να αναφερουν 1 χρονο.τωρα τι γινεται σε αυτην την περιπτωση αν το τραβηξεις δεν ξερω αλλα θα θελα να μαθω. On 16/03/2019 at 20:57, funbreaker said: Οκ κάτι θα ξέρεις αφού είσαι ειδικός. Οπότε μου προτείνεις να μην κάνω καμία ενέργεια; α.μιλα με αντιπροσωπεια. β.αν δεν καλυπτεται ρωτα αν μπορει να φτιαχτει και το κοστος. On 16/03/2019 at 21:06, funbreaker said: Ούτε θεωρείς πως θα αποδεχτούν την εγγύηση για να κάνουν αντικατάσταση αφού δεν επισκευάζεται ε; ολα εξαρτωνται απο το αν υπαρχει εγγυηση.αν υπαρχει εγγυηση μπορει να αλλαξουν φερμουαρ μπορει να αλλαξουν και βαλιτσα. On 16/03/2019 at 21:10, funbreaker said: Πριν 1,5 χρόνο. ειναι αρκετο διαστημα δεν ειναι και λιγο. 22 hours ago, Dvs said: Μια χαρα διορθώνεται. Είχα ίδια ζημια σε samsonite 10ετίας και την διόρθωσα. Έγινε έτσι όχι απο κακιά χρηση αλλά απο κτύπημα στην πτήση. Και οταν ανοιξε, δεν ξανάκλεινε μετα. Άντε να αποδείξεις οτι φταιει η αεροπορική, ο μεταφορεάς, ο Χ, ο Υ , ..... Πήγαινε σε ενα μαγαζι που πουλαει βαλιτσες και κάνει service και με 10-20Ε θα σου αλλάξει ΟΛΟ το φερμουαρ με καινουργιο και τέλος. Θα είναι σαν καινουργια βαλίτσα, ισως και καλύτερη, με άλλα 10 χρονια ζωή. Τζάπα χανεις τον χρόνο σου ψάχνωντας εγγυησεις, τηλέφωνα, σπασμενα νεύρα κοκ για μια ζημιά των 10Ε ακομα και να φταιει ο μεταφορεας την αντιπροσωπεια δεν την νοιαζει γιατι ειναι απο κακη χρηση.οχι δικια σου αλλα αλλου.απο εκει και περα η samsonite θεωρειται απο τις top εταιρειες οποτε αυτοι μπορει να σου το καλυπτουν. 22 hours ago, stormrain said: Ουτε κατα διάνοια δεν αλλαζει το φερμουαρ σε σκληρη ειδικα βαλιτσα. εργαλεια υπαρχουν για ολα.το βασικο ειναι το κοστος και την ορεξη να ασχοληθει καποιος ειδικα αμα δεν ειναι της αντιπροσωπειας τεχνικος. 19 hours ago, funbreaker said: Και που δεν έχω πάει. Την έχω χρησιμοποιήσει πολύ αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Θα ρωτήσω μήπως και μπορεί να γίνει κάτι αλλά δεν το βλέπω αφού ο stormrain που είναι γνώστης λέει πως δεν γίνεται. δεν χανεις κατι να ρωτησεις την αντιπροσωπεια. 5 hours ago, bluesattack said: Σιγα την τεχνολογια .Εγω βαζω στοιχημα οτι και μια ραφτρα μπορει να το ξεπεταξει.Να κοψει τα δοντακια και στο (λιγο , ελαχιστο αν θες) υφασμα που απομενει να ραψει ενα αλλο φερμουαρ απο πανω. Τα βλεπω η ραφτρα δυσκολο εως απιθανο.ειχα παει να μου ραψουν κατι σε τσαντα και μου λεει δεν στην ραβω γιατι ειναι σκληρο το υφασμα(πιο μαλακο απο jean ηταν αλλα λεμε) και οτι θα μου χαλασει η μηχανη.αντιθετα εχω αλλαξει σε μπουφαν και μου πηρε 10 ευρω νομιζω. 3
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο poulinos πρέπει να κατέχει το ρεκόρ παράθεσης με απαντήσεις με αυτό το ποστ του 😂😂 Ολόκληρο σελιδα-απαντηση είναι 😁😁 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από stelios18120 1
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 minute ago, stelios18120 said: Ο poulinos πρέπει να κατέχει το ρεκόρ παράθεσης με απαντήσεις με αυτό το ποστ του 😂😂 Ολόκληρο σελιδα-απαντηση είναι 😁😁 δεν ξερω αλλα εχω κανει και αλλα τετοια με πολλες παραθεσεις οταν ειχα καιρο να απαντησω σε ενα θεμα και απαντουσα μαζικα. και επειδη υπηρχε οριο ειχα ζητησει να μεγαλωσει ο αριθμος παραθεσεων.χαχα 1
mary Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Προς τς πήγαινε την σε καμία καλή ραφτρα και πιστεύω θα σου αλλάξει όλο το φερμουάρ. Έτσι όπως το βλέπω απ την μια μεριά μόνο πιάνει σε σκληρό σημείο και ίσως τα καταφέρει. Το πολύ 20€ να σου πάρει.
funbreaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Με όλη αυτή την συζήτηση θυμηθηκα αυτό
bluesattack Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, poulinos είπε η ραφτρα δυσκολο εως απιθανο.ειχα παει να μου ραψουν κατι σε τσαντα και μου λεει δεν στην ραβω γιατι ειναι σκληρο το υφασμα(πιο μαλακο απο jean ηταν αλλα λεμε) και οτι θα μου χαλασει η μηχανη.αντιθετα εχω αλλαξει σε μπουφαν και μου πηρε 10 ευρω νομιζω. Εγω εχω βρει μια ραφτρα τσακαλι. Ειχε ξηλωθει απο το κρανος το πισω ''μαξιλαρακι'' που ακουμπαει στο σβερκο και κανεις χαλβας δεν μπορουσε η δεν ηθελε να το φτιαξει.Πηγα σε ραφτη , του ειπα, δεν θελω να πιασει στο πλαστικο, απλα ραψε ενα κομματι στο λιγο υφασμα που εχει απομεινει.Πηγα σε εναν τετοιο., δεν γινεται , πηγαινε σε αυτους που φτιαχνουν σολες και τσαντες.Δεν γινεται λεει, πηγαινε σε...τεντα.Πηγα και σε ενα ταπετσερη, δεν μπορω να βαλω την μηχανη. Ε το εφτιαξε αυτη με 2 ευρω.Ε για αυτο εχει τοση δουλεια που κλεινει ραντεβου.Γιατι δεν το παιζει μη μου απτου Απο τοτε μου εχει φτιαξει ενα καρο φερμουαρ, εσωτερικα, εξωτερικα ,σε τζιν,σε μπουφαν, σε σακο. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από bluesattack 2
christopher0016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, bluesattack είπε Εγω εχω βρει μια ραφτρα τσακαλι. Ειχε ξηλωθει απο το κρανος το πισω ''μαξιλαρακι'' που ακουμπαει στο σβερκο και κανεις χαλβας δεν μπορουσε η δεν ηθελε να το φτιαξει.Πηγα σε ραφτη , του ειπα, δεν θελω να πιασει στο πλαστικο, απλα ραψε ενα κομματι στο λιγο υφασμα που εχει απομεινει.Πηγα σε εναν τετοιο., δεν γινεται , πηγαινε σε αυτους που φτιαχνουν σολες και τσαντες.Δεν γινεται λεει, πηγαινε σε...τεντα.Πηγα και σε ενα ταπετσερη, δεν μπορω να βαλω την μηχανη. Ε το εφτιαξε αυτη με 2 ευρω.Ε για αυτο εχει τοση δουλεια που κλεινει ραντεβου.Γιατι δεν το παιζει μη μου απτου Απο τοτε μου εχει φτιαξει ενα καρο φερμουαρ, εσωτερικα, εξωτερικα ,σε τζιν,σε μπουφαν, σε σακο Σε πια περιοχή βρίσκεται ; 1
papoys1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 10:43 ΜΜ, stelios18120 είπε Ο poulinos πρέπει να κατέχει το ρεκόρ παράθεσης με απαντήσεις με αυτό το ποστ του 😂😂 Ολόκληρο σελιδα-απαντηση είναι 😁😁 Εγώ δεν το διάβασα όλο αλλά μόνο και μόνο για τις παραθέσεις, του έβαλα like προτού διαβάσω το δικό σου Στέλιο. 5 ώρες πριν, christopher0016 είπε Σε πια περιοχή βρίσκεται ; Χριστόφορε αν έχεις κάτι παρόμοιο ξέρω ράφτρα τεντών που κάνει μόνο επισκευές τεντών και τέτοιες δουλειές.Ο άντρας της έβαζε τέντες πέθανε και αυτή ασχολείται μόνο με επισκευές. Είναι στο Γέρακα.Αν κάποιος άλλος θέλει κάτι και τον εξυπηρετεί ας στείλει π.μ. 1
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 On 18/03/2019 at 08:23, bluesattack said: Εγω εχω βρει μια ραφτρα τσακαλι. Ειχε ξηλωθει απο το κρανος το πισω ''μαξιλαρακι'' που ακουμπαει στο σβερκο και κανεις χαλβας δεν μπορουσε η δεν ηθελε να το φτιαξει.Πηγα σε ραφτη , του ειπα, δεν θελω να πιασει στο πλαστικο, απλα ραψε ενα κομματι στο λιγο υφασμα που εχει απομεινει.Πηγα σε εναν τετοιο., δεν γινεται , πηγαινε σε αυτους που φτιαχνουν σολες και τσαντες.Δεν γινεται λεει, πηγαινε σε...τεντα.Πηγα και σε ενα ταπετσερη, δεν μπορω να βαλω την μηχανη. Ε το εφτιαξε αυτη με 2 ευρω.Ε για αυτο εχει τοση δουλεια που κλεινει ραντεβου.Γιατι δεν το παιζει μη μου απτου Απο τοτε μου εχει φτιαξει ενα καρο φερμουαρ, εσωτερικα, εξωτερικα ,σε τζιν,σε μπουφαν, σε σακο. ναι υπαρχουν ατομα που ξερουν να κανουν πολλα αλλα το βασικο ειναι να θελει να ασχοληθει και επισης να μην ζητησει και τρελα λεφτα. και εμενα οταν της ειπα για την τσαντα και μου λεει θα χαλασει την μηχανη πηγαν να μου πεσουν λιγο τα αυτια.το υφασμα της τσαντας ηταν 10 φορες πιο λεπτο απο του Jean. τελικα την εφτιαξε τσαγκαρης. τωρα ο καθενας αν κατι δεν τον βολευει σου λεει δεν γινεται και τερμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 TS απο περιεργεια, τι σου ειπαν τελικα? 1
funbreaker Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μου είπαν να τους την στείλω χωρίς να ασχοληθούν και πολύ. Μου υπέδειξαν και δικό τους μεταφορέα.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Μου είπαν να τους την στείλω χωρίς να ασχοληθούν και πολύ. Μου υπέδειξαν και δικό τους μεταφορέα. Αρα στην εφτιαξαν? Κοστος?
funbreaker Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 hours ago, stormrain said: Αρα στην εφτιαξαν? Κοστος? Δεν την έστειλα ακόμη γιατί έλειπα στο εξωτερικό, θα την στείλω αυτές τις μέρες. Γιατί ρωτάς για κόστος όμως; Αφού στο μήνυμά μου ρωτούσα για εγγύηση και μου υπέδειξαν να την στείλω παίζει να με χρεώσουν;
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 37 λεπτά πριν, funbreaker είπε Δεν την έστειλα ακόμη γιατί έλειπα στο εξωτερικό, θα την στείλω αυτές τις μέρες. Γιατί ρωτάς για κόστος όμως; Αφού στο μήνυμά μου ρωτούσα για εγγύηση και μου υπέδειξαν να την στείλω παίζει να με χρεώσουν; Δεν εχω ιδεα, απο περιεργεια ρωτησα για να μαθω πως εξελιχθηκε η κατασταση. Αν θελεις ποσταρε update οταν εχεις νεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα