notorious20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Παιδες εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/2618940/Corsair-Hydro-Series-H60.html σημερα που καθαριζα το pc με αερα ειδα στην βαση του radiator λιγο υγρο. ΕΙναι ανυσηχητικο να την βγαλω τελειως και να βαλω συμβατικο ανεμιστηρα? τα καλωδια και τα λοιπα ηταν κομπλε δεν ειχαν υγρασια . Την εχω 5 χρονια οποτε υποψιαζομαι οτι ειναι για πεταμα
achilles_g_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Η corsair δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Στείλε τους κανά mail
alkis13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Περιπτωση rma. Βγαλε το μια καλη φωτογραφια και στειλε τους mail. Οπως και να εχει δεν το αφηνεις στο συστημα σου. Το βγαζεις προσεκτικα, και αντικαθιστάς (εαν γινει αντικατασταση) με stock cooler ή καποια αλλη προσωρινή λύση. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, notorious20 είπε Παιδες εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/2618940/Corsair-Hydro-Series-H60.html σημερα που καθαριζα το pc με αερα ειδα στην βαση του radiator λιγο υγρο. ΕΙναι ανυσηχητικο να την βγαλω τελειως και να βαλω συμβατικο ανεμιστηρα? τα καλωδια και τα λοιπα ηταν κομπλε δεν ειχαν υγρασια . Την εχω 5 χρονια οποτε υποψιαζομαι οτι ειναι για πεταμα Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση της Corsair. Επισυνάψε φωτογραφίες που να φαίνεται το πρόβλημα και την απόδειξη αγόρας για να κερδίσεις χρόνο στα διαδικαστικά .
notorious20 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 ημουν εκτος εγγυσης στο μεταξυ πριν ενα μηνα μου καηκε η καρτα γραφικων και προφανως εριχνε υγρα πανω της η υδροψυξη. Το νου σας ποτε ξανα τετοια για να κερδισω 2 βαθμους χαμηλοτερους απο την αεροψυξη 1
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Για να αρχίσει να στάζει η υδροψυξη κάτι πήγε πολύ στραβά πάντως... Δεν έκανες μια απόπειρα μήπως και τη δεχτούν για RMA?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα