Thomas S Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Εχω ένα T50 και Θέλω να το κάνω να τσούλαει λίγο περισσότερο τι να κάνω για αρχή. Σκέφτομαι να του βάλω ένα έμβολο απο τ80(47mm) και έναν στρόφαλο απο μια YFM100 γουρούνα αλλα είναι δύσκολο να βαρείς τέτοιον στρόφαλο μου είπαν. Διάβασα ότι μπορώ να βάλω και απο Crypton R ,ισχύει Κάτι τέτοιο;
VonLoutsos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Ασε το Town Mate στην ησυχία του και απόλαυσε χαλαρές βόλτες μαζί του. Ότι και να κάνεις το χαντακώνουν οι 3 ταχύτητες και ο άξονας. Αν ήταν το Τ80 με το 4άρι σασμάν θα ήταν καλύτερα και πήγαινε μέχρι 52mm. Ο στρόφαλος από YMF 100 δεν ξέρω καν αν ταιριάζει, ομοίως και από Crypton R. 1
bromiaris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Thomas S είπε Εχω ένα T50 και Θέλω να το κάνω να τσούλαει λίγο περισσότερο τι να κάνω για αρχή. Βάλτο να τσουλήσει σε κατηφόρα ή απλά αγόρασε ένα μεγαλύτερο σε κυβικά μηχανάκι… Οποιοδήποτε άλλο σενάριο είναι καταδικασμένο να αποτύχει στο τέλος, γιατί ποτέ δεν θα δουλέψει «ρολόι». Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από bromiaris 1 1
G.bar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Με το χιτώνιο που έχει μπορείς να του κάνεις ένα ρεκτιφιέ με ενα μεγαλύτερο πιστονακι ισα ισα για φρεσκαρισμα. Απο εκει και πέρα επειδη δεν μπορεις να το γραναζωσεις λόγω διαφορικού δεν μπορεις να κάνεις πολλά. Είναι πλέον ένα κλασσικό μηχανάκι 30ετίας, πρέπει να του φερθεις με σεβασμο. Περιποιήσου το και κανε τις βόλτες σου ησυχα και ωραια. Εννοειται οτι δεν ταιριαζει στροφαλος απο γουρουνα ουτε απο krypton. 2 1
panoskatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο μηχανάκι σιγά σιγά χάλασε λεφτά να το κάνεις πένα εξωτερικά. Μην του πειράζεις το μοτερακι του, έβγαλε τόσα χρόνια και αν του φερθεις σωστά μπορεί να βγάλει άλλα τόσα.. Πόσο νομίζεις ότι μπορείς να μεγαλώσεις ένα μοτέρ 50 κυβικών? Κρίμα είναι.. Φροντίδα θέλει όχι πειράγματα. Έχεις το μοναδικό παπί με διαφορικο! 2 1
ziaba Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 πετα του ένα μοτέρ πανω από Τ80 ... μπιστόνια, στρόφαλοι από γούρνες, κρυπτόν (έστω αν ταιριάζουν) και δεν συμμαζεύεται θα πάει μακριά η βαλίτσα 1
Thomas S Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, ziaba είπε πετα του ένα μοτέρ πανω από Τ80 ... μπιστόνια, στρόφαλοι από γούρνες, κρυπτόν (έστω αν ταιριάζουν) και δεν συμμαζεύεται θα πάει μακριά η βαλίτσα Αυτό μου είπε και ένας φίλος μου. Ένα τετραταχυτο Από Τ80 σκα έψαξα και δεν βρήκα Κάτι που να φαίνεται σε Καλή κατάσταση
ziaba Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Thomas S είπε Αυτό μου είπε και ένας φίλος μου. Ένα τετραταχυτο Από Τ80 σκα έψαξα και δεν βρήκα Κάτι που να φαίνεται σε Καλή κατάσταση ψάξε στο car.gr για γνήσιο Τ80 22Κ μοτέρ 1
Thomas S Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν ταιριάζουν οι βάσεις ο άξονας κτλ.θα είναι σε καλή κατάσταση; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Thomas S
Alex-V Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεθαβω το θεμα για να σε βοηθησω μιας και εχω t80. Πρωτον. Μην πειραξεις το 50αρι μοτερακι του. Αδικος κοπος και λεφτα. Δευτερον, βρες 80αρι τετραταχυτο μοτερ απτο car και κουμπωσε το επανω. Ναι, οι βασεις ειναι ακριβως οι ιδιες οπως και ο αξονας. Μονο το μοτερ αλλαζει μεσα, ο σκελετος ειναι ιδιος. Τριτον, ναι, παιρνει κουφετο στροφαλο ΜΟΝΟ απο την γουρουνα που ειπες, ο οποιος υπαρχει μονο αμερικη κ εχει πανω απο 100 ευρω και ΑΝ τον βρεις. Απο crypton παιρνει μονο με πατεντα, εκτος αυτου δεν ξερεις αν θα λειτουργει σωστα. Οποτε με λιγα λογια, ξεχνα τον αλλον στροφαλο. Τεταρτον, αφου κουμπωσεις το 80αρι μοτερ, κανεις ρεκτιφιε τον κυλινδρο τον 47αρι και ανοιξε τον στα 49. ΟΧΙ παραπανω. Καποιοι το πανε και 51, αλλα ο κυλινδρος θα εχει γινει τοσο λεπτος που θα σου ανεβαζει μετα τρελες θερμοκρασιες και θα παρεις το μοτερ στο χερι. Πεμπτον, αφου τον ανοιξεις στα 49, παιρνεις ενα πιστονακι ιαπωνικο απο crypton r 105 49 χιλιοστα. Οσο ειναι το μαμισιο του crypton δηλαδη. Εκτον, ψαξε να βρεις κεφαλη απο το 80αρι townmate, οπως και το καρμπυρατερ απτο 80αρι. Το δικο σου ειναι 14αρι και το 80αρι 16. Κ τελος, να βρεις αξονα αν μπορεις απο 80αρι. Αφου τα κανεις αυτα, ελα και πες μου. Εννοειται οτι ολα αυτα θα τα κανεις σιγα σιγα ε? Υπολογισε ολα μαζι κανα 300αρι Πρωτα ξεκινα με το μοτερ. Αν οντως πραγματικα το αγαπας αυτο το μηχανακι Αν σου ακουστηκαν πολλα και δυσκολα, πουλα το 50αρι οπως ειναι και παρε το 80αρι Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από Alex-V 1
alexinhogr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Τα διαφορικά γράφουν κάπου ένα γράμμα, αν θυμάμαι καλά το D που ήταν το δικό μου είναι το μακρύ, δηλαδή έβγαζε τελικη, με πηγές 20+ χρόνια πίσω τώρα. Το θέμα είναι θα βρεις D? Το δικό μου ήταν ευρωπαϊκό 80cc 4 σασμάν. Πετούσε - φρένα μηδέν ταμπούρο ανάρτηση μπροστά για πέταμα, πάρε κάτι σύγχρονο, αυτά είναι για τα χωράφια πλέον.
Tasos Meli Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 12:56 ΜΜ, G.bar είπε Εννοειται οτι δεν ταιριαζει στροφαλος απο γουρουνα ουτε απο krypton. Φαντάζομαι το έχεις δοκιμάσει και το ξέρεις για να το λες με τόση σιγουριά... Στις 4/7/2019 στις 2:04 ΜΜ, alexinhogr είπε Τα διαφορικά γράφουν κάπου ένα γράμμα, αν θυμάμαι καλά το D που ήταν το δικό μου είναι το μακρύ, δηλαδή έβγαζε τελικη, με πηγές 20+ χρόνια πίσω τώρα. Το θέμα είναι θα βρεις D? Το δικό μου ήταν ευρωπαϊκό 80cc 4 σασμάν. Πετούσε - φρένα μηδέν ταμπούρο ανάρτηση μπροστά για πέταμα, πάρε κάτι σύγχρονο, αυτά είναι για τα χωράφια πλέον. Το D (35/12) το φορουσε το Ιαπωνικο 22Κ που ηταν τριτάχιτο, το ευρωπαϊκο 4αρι φοραει το 33/11 που ειναι λιγο πιο κοντο.
Christos Ant Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά, βρήκα γνήσιες σιαγώνες για τ50 που κάνουν και για Crypton. Αληθεύει ότι τα δυο μοντέλα φοράνε ίδιες;
TRILOBYTER Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Ρε παιδια για ποιο λογο να φτιαξει η να παρει αρχαιολογια τοσων χρονων; Τοσα συγχρονα μηχανακια υπαρχουν. Αν δεν σε καλυπτει αστο στην ακρη μην το πουλας κριμα ειναι, και παρε κανα νορμαλ μηχανακι. Κανα παπι η σκουτερ ξερωγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα