Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το μολύβι το έχω από το σχολείο συνιθισει για σημειώσεις και σήμερα στα 62 μου το ίδιο κάνω όταν έχω κάποιο σχέδιο και πρέπει να κρατήσω μια μικρή σημείωση.....η όταν κάνω ξυλουργική εργασία με σχέδιο παντα με το μολύβι στο αυτί. λολ

• Like 1
Δημοσ.

Εχτές μάθαινα στον άντρα ελληνικά και όταν προσπαθούσα να γράψω έκανα τόσα λάθη που ντράπηκα.

Κυρίως επειδή έχω ψιλοξεχασει να γράφω χειρόγραφα ελληνικά και με ενοχλεί. 

😕

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Με στυλό γράφω ακόμα, αλλά σε σχέση με τα γράμματα που έγραφα στο λύκειο και ορισμένοι μου έλεγαν πόσο ωραία είναι, τα σημερινά γράμματα είναι σκατα, παίζει να μην καταλαβαίνω ούτε εγώ τι έγραψα. 

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Εχτές μάθαινα στον άντρα ελληνικά και όταν προσπαθούσα να γράψω έκανα τόσα λάθη που ντράπηκα.

Κυρίως επειδή έχω ψιλοξεχασει να γράφω χειρόγραφα ελληνικά και με ενοχλεί. 

😕

η φοβεροτερη εξάσκηση για ορθογραφια και συντακτικό είναι να γράφεις......

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kostasbm είπε

η φοβεροτερη εξάσκηση για ορθογραφια και συντακτικό είναι να γράφεις......

True, γράφω απλά όχι στα ελληνικά. Θα μπορούσα να αφιερώνω μισή ώρα την ημέρα αλλά με το που σχολάω απ' την δουλειά τα ξεχνάω όλα 😅

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

True, γράφω απλά όχι στα ελληνικά. Θα μπορούσα να αφιερώνω μισή ώρα την ημέρα αλλά με το που σχολάω απ' την δουλειά τα ξεχνάω όλα 😅

είμαι γενημμενος εξωτερικό,μητρικη Αγγλικά από Έλληνες γονείς....όταν έπιασα δουλειά έκανα και λίγα Γαλλικά και Γερμανικά...τουρλουμπούκι εν ολίγοις......όσο περνούσαν τα χρόνια είχα αρκετή βελτίωση γιατί έπρεπε να γράφω λίγο και να κρατώ σημειώσεις......

εξάσκηση καλή είναι τα ελληνικά έργα και σειρές να βάλεις στη τηλεόραση υπότιτλους ελληνικούς.....

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...