Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι τρολλαρισμα ..

Μεγαλωσα με μια γενια που οτι θελαμε να γραψουμε ηταν 100% με χρηση στυλο κλπ ..

Ποτε δεν ημουν καλιγραφος αλλα εγραφα ικανοποιητικα και ευαναγνωστα .

Η φυση της δουλειας γραφειου εξαρταται απο 99% χρηση υπολογιστη .

Υπολογιστη που πρωτοακουμπησα πληκτρολογιο ηταν στα 33 μου και ειμαι 61 αλλα μου αρεσε και κολησα .

Πιανω πολλες φορες τον εαυτο μου τις ελαχιστες , πολυ ελαχιστες στιγμες της ημερας, που εκτος απο υπογραφες που κραταω την παροδοσιακη ...να μην μπορω να γραψω αν χρειστει δυο γραμμες  και  να μην...πηγαινει το χερι μου .

Στος καποιους ...μεγαλυτερης ηλικιας εδω συμβαινει κατι τετοιο ?

• Like 17
  • Confused 2
  • Sad 3
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ειναι τρολλαρισμα ..

Μεγαλωσα με μια γενια που οτι θελαμε να γραψουμε ηταν 100% με χρηση στυλο κλπ ..

Ποτε δεν ημουν καλιγραφος αλλα εγραφα ικανοποιητικα και ευαναγνωστα .

Η φυση της δουλειας γραφειου εξαρταται απο 99% χρηση υπολογιστη .

Υπολογιστη που πρωτοακουμπησα πληκτρολογιο ηταν στα 33 μου και ειμαι 61 αλλα μου αρεσε και κολησα .

Πιανω πολλες φορες τον εαυτο μου τις ελαχιστες , πολυ ελαχιστες στιγμες της ημερας, που εκτος απο υπογραφες που κραταω την παροδοσιακη ...να μην μπορω να γραψω αν χρειστει δυο γραμμες  και  να μην...πηγαινει το χερι μου .

Στος καποιους ...μεγαλυτερης ηλικιας εδω συμβαινει κατι τετοιο ?

Καλησπέρα, εδώ σε μένα συνέβαινε μερικές φορές που ειμαι 25... Πλέον ειναι περιορισμένη η χρήση τους, και για 1-2 λεπτά, πρέπει να γράφω με πολύ σκέψη, δεν πάει αυτόματα.

• Like 11
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, εδώ σε μένα συνέβαινε μερικές φορές που ειμαι 25... Πλέον ειναι περιορισμένη η χρήση τους, και για 1-2 λεπτά, πρέπει να γράφω με πολύ σκέψη, δεν πάει αυτόματα.

Mia απο τα ιδια και εδω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Το αντίθετο. 

Αισθάνομαι κάποια ντροπή. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Αν και παμπαλαίς, δεν ένιωσα ποτές μου ότι έγραφα με στυλό. Ολοι μου οι δάσκαλοι παρομοίαζαν τα γραπτά μου ως δείγμα σεισμογράφου καταγράφοντα αισθητή σεισμική δόνηση. 

Αλλοι πάλι θεωρούσανε πως έπιανα στυλό λες και ήτανε καλέμι. Κολυβογράμματα λαξεμένα..

έτσι κάπως κατέληξα σε ορυχείο καζμά ολημερίς να με γκντούπο βαράω

• Like 4
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

εγώ γράφω κάθε μέρα με στυλό, στο ημερολόγιο μου τις σημειώσεις μου και το τι έχω να κάνω (ή τι έχω κάνει μιας και γράφω αναλυτικά τα πάντα) το έχω συνηθίσει χειρόγραφο

ακόμα και το κλασικό μολύβι χρησιμοποιώ με ξυστρούλα κτλ 

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

εγώ γράφω κάθε μέρα με στυλό, στο ημερολόγιο μου τις σημειώσεις μου και το τι έχω να κάνω (ή τι έχω κάνει μιας και γράφω αναλυτικά τα πάντα) το έχω συνηθίσει χειρόγραφο

ακόμα και το κλασικό μολύβι χρησιμοποιώ με ξυστρούλα κτλ 

Προφανώς το θέλει η δουλειά σου να έχεις σημειώσεις κλπ. 

Εμενα σπανιότατα. 

Όταν θέλω να πάω στον προϊστάμενο σε μικρό χαρτάκι γράφω τα θέματα που έχω να του πω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν θέλω να πάρω σημειώσεις σε κάποιο σεμινάριο πάντα στυλό και τετράδιο. 

Και ας είμαι πάνω από ένα πληκτρολόγιο όσο είμαι ξύπνιος.

Γράφω πιο αργά απ'ότι θυμάμαι τον εαυτό μου στο δημοτικό/γυμνάσιο αλλά ικανοποιητικά ακόμη.

Επεξ/σία από Torasu
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Προφανώς το θέλει η δουλειά σου να έχεις σημειώσεις κλπ. 

Εμενα σπανιότατα. 

Όταν θέλω να πάω στον προϊστάμενο σε μικρό χαρτάκι γράφω τα θέματα που έχω να του πω 

ε σιγά μην θυμάμαι τι έχω να κάνω τη δευτέρα (ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι), μόλις ανοίξω το ημερολόγιο θα θυμηθώ ή αν έχω να κάνω κάτι στις 25 του μήνα δεν μπορώ να βασιστώ στη μνήμη μου το γράφω ή θα το γράψω στις 22 πχ αν είναι κάτι που θέλει προετοιμασία και θα το δω εκείνο το πρωί

θα μου πεις δεν τα κρατάς ηλεκτρονικά; ε μου είναι πιο βολικό και ευχάριστο να ανοίγω επί τόπου να γράφω, όπως επίσης με βοηθάει όταν γίνει καμιά βλακεία να γυρίζω πίσω να δω τι είχε γίνει εκείνη τη μέρα.. θα μου πεις γράφεις πράγματα 300 μέρες για τις 5-6 φορές που μπορεί να σου τύχει; κι όμως μου έχει φανεί χρήσιμο.. τον περασμένο μήνα γύρισα σε περσινή σημείωση για κάτι πρόστιμα που βεβαιώθηκαν φέτος για κάτι που είχε γίνει πριν κάνα χρόνο και απέφυγα άμεσα την επικείμενη επίθεση γιατί οι άλλοι είχαν ξεχάσει τελείως την ιστορία , γιατί πού να θυμάμαι ακριβώς τι είχε παιχτεί. θυμόμουν βέβαια στο περίπου αλλά βλέποντάς το γραμμένο το υποστήριζα κιόλας , δεν τα μασούσα, ειδικά όταν όλοι ψάχνουν φταίχτη για τις δικές τους βλακείες 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάποιες έκτακτες υπηρεσιακα υποχρεώσεις κι εγώ στο σπιράλ ημερολόγιο τις γράφω μονολεκτικά. Τις προσωπικές στο ημερολογιου του κινητού. 

Δημοσ.

Ισχύει αυτό σε οποιονδήποτε δουλεύει με υπολογιστή.

Για μένα που είμαι αριστερόχερας, πάντα μου ήταν ταλαιπωρία και αγγαρεία το γράψιμο και δεν μου λείπει ιδιαίτερα.

• Like 4
Δημοσ.

Όσο τραγικό κι εάν ακούγεται αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα :P 
Πλέον εκτός από επίσημα έγγραφα / χαρταδούρα για καμιά υπογραφή,  δεν χρησιμοποιώ καν στυλό στην καθημερινότητα...

Να'νε καλά πάντως η Samsung με τα "πινελάκια" της στα κινητά note, που μας κρατάει κάπως σε "επαφή" ;) 

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ισχύει αυτό σε οποιονδήποτε δουλεύει με υπολογιστή.

Για μένα που είμαι αριστερόχερας, πάντα μου ήταν ταλαιπωρία και αγγαρεία το γράψιμο και δεν μου λείπει ιδιαίτερα.

Γιατι αυτο; Ειναι πιο σπαστικο το γραψιμο για τους αριστεροχειρες;

Δημοσ.

Ειμαστε στο 2019. Το γραψιμο με στυλο δεν χρειαζεται στην πλειοψηφια των δουλειων. Σε πληκτρολογιο γραφω με κλειστα ματια και πολυ γρηγορα. Με στυλο 3-4 φορες το χρονο που χρειαζεται να γραψω σε συμπληρωμα χαρτιων σε αιμοδοσια εχω πιασει τον εαυτο μου να κανω καποια λαθη σε καποια γραμματα κυριως μικρα. Στα κεφαλαια δεν εχω θεμα. Τα παντα γινονται με υπολογιστη ομως τον οποιο χειριζομαι οσο καλυτερα γινεται. Ατομα που γραφουν αψογα με στυλο αλλα δεν ξερουν να γραψουν σε υπολογιστη το θεωρω πολυ χειροτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...