PianoPlayer88Key Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Κοιτα ομολογω οτι ενα δυο review στα γρηγορα ειχα δει για τη συγκεκριμενη.Και εγραφαν οτι εχει glow και bleeding.Φυσικα αν εισαι τυχερος και πεσεις σε καλο κομματι εισαι μια χαρα,αλλα δεν εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου. Γενικα οι 144αρες ips εχουν glow και bleeding.Ενα πανελ υπαρχει ολο και ολο και ολοι αυτο βαζουν. Ghosting δεν εχουν ομως τουλαχιστον,οι VA το παρουσιαζουν αυτο πιο πολυ.Και αυτες λενε 1ms αλλα το πιανουν υπο συγκεκριμενες συνθηκες και με strobing που σε μια δυο υλοποιησεις που το εχω δει,γινεσαι επιληπτικος.Εξαρταται και αυτο... Οπως και να χει,το μεσο χρηστη δε θα τον ενοχλησει ιδιαιτερα,οποτε οποια του αρεσει,ας παρει. σε εμενα προσωπικα η συγκεκριμενη οθονη δεν εχει προβλήματα. απλα όπως προανεφερα εινε σε τι θα πεσεις, εχει παρα πολύ ομορφα ζωντανα χρωματα και για τα λεφτα της αξιζει αν παιξεις και λιγο με τα χρωματα της θα εινε κουτι βρε παιδι μου απλα του συνιστω να την αγορασει , αξιζει με το παραπανω. 1080 και ips εινε ότι το καλυτερο στα λεφτα αυτα Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από PianoPlayer88Key
rooy Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 εγω παντως που εχω την dell ειναι και γ@** την εχω κανει και ενα calibration και ειναι gg.... εγω παιζω competitive οποτε με ενδιαφερει πιο πολυ το tn πανελ παρα το ips ...
mars_christos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Σύντομα (λένε μέσα στο q2 2019 στο displayninja) η auo θα βγάλει στην αγορά πάνελ ips 25in, 1080p ,144hz που ίσως θα είναι καλύτερη και φτηνότερη επιλογή από την VG279Q για fps gaming λόγω μεγαλύτερου pixel density και φυσικά λόγω μεγέθους (προσωπικά το 27' μου φαίνεται μεγάλο για fps). Πιστεύω η asus πρώτη θα φορέσει το συγκεκριμένο πάνελ σε κάποιο νέο μοντέλο. Στα ΤΝ πάνελς πάμε για νέα μοντέλα με 0,5ms στα 240hz. Είμαι μεταξύ των δύο μοντέλων του νήματος, το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, επειδή όμως βλέπω ότι θα βγούνε σύντομα νέα πάνελς θα προτιμήσω να περιμένω λίγο. https://www.displayninja.com/new-monitors-in-2019/
rooy Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 εγω πηρα και την 25αρα dell alienware aw2518h g sync μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα