inyourhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Πήρα πρόσφατα μια rtx 2070 και τον επόμενο μήνα θα πάρω οθόνη είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 Asus VG279Q ips panel Dell Alienware AW2518HF tn panel ποια θα ήταν καλύτερη αγορά από τις 2 ? https://www.skroutz.gr/s/16941770/Asus-VG279Q.html?keyphrase=Asus+VG279Q https://www.skroutz.gr/s/12204524/Dell-Alienware-AW2518HF.html Ευχαριστω Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από inyourhead
NoiSy MaN Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, devil-ji είπε rtx 2070 και 1080p? muh hz
Jimys2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 On 16/03/2019 at 18:59, NoiSy MaN said: muh hz fps Fixed!
minas93 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω την Dell Alienware AW2518HF (https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=59533&cat=10&sub=357&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2) και να την χρησιμοποιήσω με μια nvidia rtx2070. Θα έχω θέμα που δε θα είναι συμβατή με g-sync; Πρέπει να δώσω και άλλα χρήματα για να πάω σε αυτή (https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=59531&cat=10&sub=357&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2) ;
rooy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 θα δωσεις που θα δωσεις ποσα χρηματα , παρε καλυτερα την g-sync . εγω εχω την freesync , ετυχε να μην εχω αρκετα χρηματα να παρω την g-sync και το εχω μετανιωσει τωρα
Allokotos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 27/3/2019 στις 8:16 ΠΜ, rooy είπε AW2518HF Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κάποιος να πάει σε tn panel όταν μπορεί με 40 - 50 παραπάνω να πάρει IPS; Οι οθόνες αν εξαιρέσεις τα 240hz της Dell που είναι πρακτικά αχρείαστα, είναι πάνω κάτω οι ίδιες σε specs. Το IPS panel που θα φοράει η Asus δεν θα είναι top notch σίγουρα σε αυτό το price range, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έχει χειρότερα χρώματα και γωνίες θέασης από το tn. Να δεχτώ ότι το pixel density για να 1080p της Asus είναι ένα μειονέκτημα αλλά και πάλι δεν θα πήγαινα σε TN panel το 2019 όταν έχω επιλογή για IPS. Τώρα μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος που το Dell > Asus αλλά επειδή δεν μπορώ να τον δω, αν κάποιος ξέρει και μπορεί ας μου εξηγήσει και εμένα.
Dantε Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2019 στις 12:57 ΠΜ, rooy είπε θα δωσεις που θα δωσεις ποσα χρηματα , παρε καλυτερα την g-sync . εγω εχω την freesync , ετυχε να μην εχω αρκετα χρηματα να παρω την g-sync και το εχω μετανιωσει τωρα Μπορει να ενεργοποιησει το gsync μια χαρα και σε freesync μονιτορ,οποτε δεν εχει κανενα νοημα να δωσει τα παραπανω χρηματα. 2 ώρες πριν, Allokotos είπε Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κάποιος να πάει σε tn panel όταν μπορεί με 40 - 50 παραπάνω να πάρει IPS; Οι οθόνες αν εξαιρέσεις τα 240hz της Dell που είναι πρακτικά αχρείαστα, είναι πάνω κάτω οι ίδιες σε specs. Το IPS panel που θα φοράει η Asus δεν θα είναι top notch σίγουρα σε αυτό το price range, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έχει χειρότερα χρώματα και γωνίες θέασης από το tn. Να δεχτώ ότι το pixel density για να 1080p της Asus είναι ένα μειονέκτημα αλλά και πάλι δεν θα πήγαινα σε TN panel το 2019 όταν έχω επιλογή για IPS. Τώρα μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος που το Dell > Asus αλλά επειδή δεν μπορώ να τον δω, αν κάποιος ξέρει και μπορεί ας μου εξηγήσει και εμένα. Το συγκεκριμενο μονιτορ εχω διαβασει οτι εχει αρκετα προβληματα με bleeding κτλ. Σιγουρα εαν δε το θελει για συγκεκριμενη χρηση τα 240hz δε θα δωσουν κατι παραπανω.Αλλα και η εναλλακτικη της asus ενα μαυρο χαλι ειναι.Ενω τουλαχιστον το dell ειναι ενα κορυφαιο ΤΝ. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Dantε 1
inyourhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dantε είπε Μπορει να ενεργοποιησει το gsync μια χαρα και σε freesync μονιτορ,οποτε δεν εχει κανενα νοημα να δωσει τα παραπανω χρηματα. Το συγκεκριμενο μονιτορ εχω διαβασει οτι εχει αρκετα προβληματα με bleeding κτλ. Σιγουρα εαν δε το θελει για συγκεκριμενη χρηση τα 240hz δε θα δωσουν κατι παραπανω.Αλλα και η εναλλακτικη της asus ενα μαυρο χαλι ειναι.Ενω τουλαχιστον το dell ειναι ενα κορυφαιο ΤΝ. Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιο άλλο ips monitor σε αυτό το χρηματικό μήκος η λίγο πιο πανό οπός είχα αναφέρει και Πίο πανό εχω μια rtx2070 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από inyourhead
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Προφανώς το IPS Panel > TN Panel στα χρώματα. Αν παίζεις FPS μόνο βοηθάει ο μεγαλύτερος ρυθμός ανανέωσης και η DELL έχει καλύτερη εγγύηση από την ASUS. 1
Dantε Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Προφανώς το IPS Panel > TN Panel στα χρώματα. Αν παίζεις FPS μόνο βοηθάει ο μεγαλύτερος ρυθμός ανανέωσης και η DELL έχει καλύτερη εγγύηση από την ASUS. Προφανως σε χρωματα το ips ειναι καλυτερο,οπως και σε γωνιες θεασης. Τα hz και ο χρονος αποκρισης ειναι καλυτερα στο ΤΝ που αν παιζεις competitive σε ενδιαφερει. Ομως ενα κακο ips πανελ,κατ εμε ειναι χειροτερο απο ενα καλο ΤΝ,αφου μετα μπαινουν μεσα και ghosting,glow,bleeding που χαλανε την ολη εμπειρια.
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Τόσο χάλια ε; Την ψηλιάστικα από την τιμή, γιατί όμως διαφημίζεται ως ένα 1ms?
PianoPlayer88Key Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν εινε χαλια φιλε μου πιος ειπε ότι εινε χαλια; εγω που την αγορασα προσφατα δεν εχω κανενα πρόβλημα ουτε ghosting,glow,bleeding την ειχε δοκιμασει κανενας και του ετυχαν αυτά τα προβληματα; βασικα όλα εινε καθαρα σε τι θα πεσεις. το συγκρικριμενο μοντελο εχει παρα πολύ ωραια χρωματα και παρα πολύ καλες γωνιες θεασης από την στιγμη που δεν εχει κανενας δοκιμασει δεν μπορειτε να εκφερετε αρνητικη κριτικη για οποιαδήποτε οθονη παντα θα υπαρχουν αρνητικα και θετικα σχολια. δεν σημαινει ότι την συγκεκριμενη πρεπει να την προδικαζουμε το να μου λεει καποιος ότι εχει ακουσει απλα αρνητικα σχολια δεν μου λεει κατι., αυτό ισχυει και για πιο ακριβες οθονες 13 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τόσο χάλια ε; Την ψηλιάστικα από την τιμή, γιατί όμως διαφημίζεται ως ένα 1ms? δεν εινε χαλια φιλε μου πιος ειπε ότι εινε χαλια; εγω που την αγορασα προσφατα δεν εχω κανενα πρόβλημα ουτε ghosting,glow,bleeding την ειχε δοκιμασει κανενας και του ετυχαν αυτά τα προβληματα; βασικα όλα εινε καθαρα σε τι θα πεσεις. το συγκρικριμενο μοντελο εχει παρα πολύ ωραια χρωματα και παρα πολύ καλες γωνιες θεασης από την στιγμη που δεν εχει κανενας δοκιμασει δεν μπορειτε να εκφερετε αρνητικη κριτικη για οποιαδήποτε οθονη παντα θα υπαρχουν αρνητικα και θετικα σχολια. δεν σημαινει ότι την συγκεκριμενη πρεπει να την προδικαζουμε το να μου λεει καποιος ότι εχει ακουσει απλα αρνητικα σχολια δεν μου λεει κατι., αυτό ισχυει και για πιο ακριβες οθονες Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από PianoPlayer88Key
Dantε Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τόσο χάλια ε; Την ψηλιάστικα από την τιμή, γιατί όμως διαφημίζεται ως ένα 1ms? Κοιτα ομολογω οτι ενα δυο review στα γρηγορα ειχα δει για τη συγκεκριμενη.Και εγραφαν οτι εχει glow και bleeding.Φυσικα αν εισαι τυχερος και πεσεις σε καλο κομματι εισαι μια χαρα,αλλα δεν εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου. Γενικα οι 144αρες ips εχουν glow και bleeding.Ενα πανελ υπαρχει ολο και ολο και ολοι αυτο βαζουν. Ghosting δεν εχουν ομως τουλαχιστον,οι VA το παρουσιαζουν αυτο πιο πολυ.Και αυτες λενε 1ms αλλα το πιανουν υπο συγκεκριμενες συνθηκες και με strobing που σε μια δυο υλοποιησεις που το εχω δει,γινεσαι επιληπτικος.Εξαρταται και αυτο... Οπως και να χει,το μεσο χρηστη δε θα τον ενοχλησει ιδιαιτερα,οποτε οποια του αρεσει,ας παρει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα