dj chris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, kormos είπε Σ αυτό συμβάλλουν πολλοί παράγοντες.... Από την θύρα usb, τις ταχύτητες του usb flash και το μέγεθος των αρχείων που περιέχει ο φάκελος του προγράμματος... αα ενταξει σε ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, dj chris είπε το εψαχνα κυριως για γρηγορη μεταφορα.ηθελα να αντιγραψω σε ενα φλασακι ενα προγραμμα 16 γιγα για ηθελε αρκετη ωρα Ποιο φλασακι εχεις? Εναι λίγα και μεγάλα τα αρχεια ή πολλά και μικρά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Crybal είπε Ποιο φλασακι εχεις? Εναι λίγα και μεγάλα τα αρχεια ή πολλά και μικρά? Usb 3.1 Έχω..Ένα πρόγραμμα είναι Αλλά έχει μέσα πολλούς φακέλους και αρχεία συνολικής χωρητικότητας 16 γιγα σχεδόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dj chris είπε Usb 3.1 Έχω..Ένα πρόγραμμα είναι Αλλά έχει μέσα πολλούς φακέλους και αρχεία συνολικής χωρητικότητας 16 γιγα σχεδόν Γενικά να ξέρεις ότι όσο πιο πολλά και μικρά αρχεία έχεις τόσο χειρότερη είναι η κατάσταση. Αν έχεις ένα αρχείο π.χ. iso 16gb θα στο αντιγράψει ας πούμε σε 20 λεπτά. Αν όμως έχεις 1.000.000 αρχεία του 1kb, δηλαδή 1gb μπορεί να χρειαστεί και 3 ώρες για να τα αντιγράψει. Σε αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το επιταχύνεις, έτσι δουλεύει το σύστημα. Εγώ προτιμώ να κρατάω τέτοιους μεγάλους φάκελους σε zip ή rar ή iso μορφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Γι αυτο σε ρωτησα.Οπως τα ειπε ο micos000.Απο περιεργεια...κανε δεξι κλικ και ιδιοτητες...ποσα αρχεια λεει οτι εχει μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 35 λεπτά πριν, Crybal είπε Γι αυτο σε ρωτησα.Οπως τα ειπε ο micos000.Απο περιεργεια...κανε δεξι κλικ και ιδιοτητες...ποσα αρχεια λεει οτι εχει μεσα? 3 ώρες πριν, micos000 είπε Γενικά να ξέρεις ότι όσο πιο πολλά και μικρά αρχεία έχεις τόσο χειρότερη είναι η κατάσταση. Αν έχεις ένα αρχείο π.χ. iso 16gb θα στο αντιγράψει ας πούμε σε 20 λεπτά. Αν όμως έχεις 1.000.000 αρχεία του 1kb, δηλαδή 1gb μπορεί να χρειαστεί και 3 ώρες για να τα αντιγράψει. Σε αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το επιταχύνεις, έτσι δουλεύει το σύστημα. Εγώ προτιμώ να κρατάω τέτοιους μεγάλους φάκελους σε zip ή rar ή iso μορφή. καταλαβα τι λετε...το κοιταξα και εχει μεγεθος 16,5 γιγα και 580.693 αρχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 ....εμ τι να σου κανει κι αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, Crybal είπε ....εμ τι να σου κανει κι αυτο... θα το αντιγραψω σιγα σιγα που θα παει χρονο θελει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Βάλε το teracopy γιατί αν για κάποιο λόγο σου κόψει την εγγραφή θα σου δώσει επιλογή να παρακάμψει αυτόματα τα αρχεία που έχουν αντιγράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, micos000 είπε Βάλε το teracopy γιατί αν για κάποιο λόγο σου κόψει την εγγραφή θα σου δώσει επιλογή να παρακάμψει αυτόματα τα αρχεία που έχουν αντιγράφει. αα ωραια εγινε ! σε ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 To teracopy κατα καιρους μου ειχε βγαλει προβλημα με αρχεια που ηταν κλειδωμενα/χρησιμοποιούνταν απο το συστημα.Δεν μου τα αντεγραφε και δεν ειμαι σιγουρος ότι με ενημερώνε γι αυτο ή τουλαχιστον η ενημερωση χανοταν αναμεσα σε αυτα που δεν αντεγραφε διοτι ήδη υπήρχαν.Το σουταρα.Τελικά γυρισα στο synvtoy που ακομα λειτουργει στα 10 και στο freefilesync 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, Crybal είπε To teracopy κατα καιρους μου ειχε βγαλει προβλημα με αρχεια που ηταν κλειδωμενα/χρησιμοποιούνταν απο το συστημα.Δεν μου τα αντεγραφε και δεν ειμαι σιγουρος ότι με ενημερώνε γι αυτο ή τουλαχιστον η ενημερωση χανοταν αναμεσα σε αυτα που δεν αντεγραφε διοτι ήδη υπήρχαν.Το σουταρα.Τελικά γυρισα στο synvtoy που ακομα λειτουργει στα 10 και στο freefilesync Ωραία έγινε !! Σε ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 11:00 ΜΜ, Crybal είπε To teracopy κατα καιρους μου ειχε βγαλει προβλημα με αρχεια που ηταν κλειδωμενα/χρησιμοποιούνταν απο το συστημα.Δεν μου τα αντεγραφε και δεν ειμαι σιγουρος ότι με ενημερώνε γι αυτο ή τουλαχιστον η ενημερωση χανοταν αναμεσα σε αυτα που δεν αντεγραφε διοτι ήδη υπήρχαν.Το σουταρα.Τελικά γυρισα στο synvtoy που ακομα λειτουργει στα 10 και στο freefilesync Το teracopy δεν είναι πρόγραμμα συγχρονισμού, είναι πρόγραμμα μαζικής αντιγραφής. Ο νηματοθέτης δεν ζήτησε συγχρονισμό αρχείων, αλλά αντιγραφή. Και εγώ χρησιμοποιώ το freefilesync εδώ και πολλά χρόνια, είναι το καλύτερο κατά την άποψή μου πρόγραμμα συγχρονισμού / backup, αλλά κάθε πρόγραμμα από τα δύο επιτελεί διαφορετικό σκοπό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 To ξερω αλλά εφοσον θα κανει κατι που θα παρει αρκετη ωρα δεν ειναι τιποτα μεσα σε 1...1,5 λεπτο να φτιαξει ενα ζευγαρι στο synctoy και να το τρέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα