dj chris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα με το οποιο να εκτελω αντιγραφη μεγαλων αρχειων στο λαπτοπ μου. !! Σας ευχαριστω
dj chris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Robocopy Σε ευχαριστω πολυ ! 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Ctrl+c και ctrl+v Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου απλα εβαλα το θεμα επειδη ειδα οτι υπαρχουν καποιοι τροποι για γρηγοροτερη αντιγραφη περα απο τον κλασσικο τροπο
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Ποιο γρήγορη αντιγραφή δεν γίνεται. Ποιο καλή οργάνωση και έλεγχο, ναι, θα έχεις.
dj chris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Ποιο γρήγορη αντιγραφή δεν γίνεται. Ποιο καλή οργάνωση και έλεγχο, ναι, θα έχεις. καταλαβα τι εννοεις ..σε ευχαριστω και παλι
zx1234r Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Γενικά οι αυτοματοποιημένες λύσεις όπως robocopy και teracopy δίνουν καλύτερες ταχύτητες γιατί βασίζονται σε δικό τους μηχανισμό..
dj chris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, zx1234r είπε Γενικά οι αυτοματοποιημένες λύσεις όπως robocopy και teracopy δίνουν καλύτερες ταχύτητες γιατί βασίζονται σε δικό τους μηχανισμό.. 6 ώρες πριν, RTW4ever είπε Teracopy. Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας ! Θα τα ψάξω και τα 2
pavloa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) και εγω με robocopy κάνω backup τα 10.000 αρχεία που έχω. Robocopy D:\Backup F:\Backup /V /E Τσεκάρει αυτά που υπάρχουν είδη στο backup και περνάει τα καινούρια. Τόσο καιρό έτσι το έχω δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά δείχνει να δουλεύει. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας απαντήσει. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από pavloa 1
kormos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 21 ώρες πριν, dj chris είπε Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα με το οποιο να εκτελω αντιγραφη μεγαλων αρχειων στο λαπτοπ μου. !! Σας ευχαριστω Ισως θα μπορούσε να σε καλύψει και το https://freefilesync.org/
dj chris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, kormos είπε Ισως θα μπορούσε να σε καλύψει και το https://freefilesync.org/ Σε ευχαριστώ πολύ !!
tornado Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, kormos είπε Ισως θα μπορούσε να σε καλύψει και το https://freefilesync.org/ εμενα με παρακαλυψε και μαλιστα τυχαια. Εχω ενα φακελο χιλιαδες αρχεια στο Pc και διαφορα στικακια με τα ιδια αρχεια. Γενικα προσθετω αρχεια απο παντου και ειναι πολυ δυσκολο να τα εχω ολα συγχρονισμενα.
dj chris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 το εψαχνα κυριως για γρηγορη μεταφορα.ηθελα να αντιγραψω σε ενα φλασακι ενα προγραμμα 16 γιγα για ηθελε αρκετη ωρα
kormos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, dj chris είπε το εψαχνα κυριως για γρηγορη μεταφορα.ηθελα να αντιγραψω σε ενα φλασακι ενα προγραμμα 16 γιγα για ηθελε αρκετη ωρα Σ αυτό συμβάλλουν πολλοί παράγοντες.... Από την θύρα usb, τις ταχύτητες του usb flash και το μέγεθος των αρχείων που περιέχει ο φάκελος του προγράμματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα