Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, cambo99 said:

Για να βλέπεις την κάμερα ... θέλεις κάποιον player . Λογικά τα windows θα είναι συμβατά με περισσότερες κάμερες. Αν και μιλάμε γενικά καθώς δεν γνωρίζουμε τι ip camera έχεις. Τουλάχιστον πιστεύω να μην είναι κρυφή κάμερα! 😋

Είναι κρυφή στο σπίτι της γειτόνισσας και θέλω να την βλέπω στην TV με pop corn :))

Έχω αυτή την κάμερα:

https://www.skroutz.gr/s/10702795/CT-Vison-CT-P724.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Σε windows δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή, σε android ξέρω. Οπότε το android μου κάνει.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι τί είδους specifications χρειάζεται να έχει το android stick ώστε να είναι αξιόπιστο χωρίς αποσυνδέσεις, να είναι οκ από ποιότητα εικόνας και σχετικά φθηνό.

Τα ίδια και για τον modulator.

Ο λόγος που θέλω να κάνω αυτό το πράγμα είναι επειδή ζω την μισή ζωή μου εδώ και την μισή στο εξωτερικό και μου φαίνεται πολύ βολικό για επικοινωνία με την οικογένειά και παρακολούθηση των σπιτιών όταν λείπω.

Δημοσ.
4 minutes ago, funbreaker said:

Είναι κρυφή στο σπίτι της γειτόνισσας και θέλω να την βλέπω στην TV με pop corn :))

Έχω αυτή την κάμερα:

https://www.skroutz.gr/s/10702795/CT-Vison-CT-P724.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Σε windows δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή, σε android ξέρω. Οπότε το android μου κάνει.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι τί είδους specifications χρειάζεται να έχει το android stick ώστε να είναι αξιόπιστο χωρίς αποσυνδέσεις, να είναι οκ από ποιότητα εικόνας και σχετικά φθηνό.

Τα ίδια και για τον modulator.

Ο λόγος που θέλω να κάνω αυτό το πράγμα είναι επειδή ζω την μισή ζωή μου εδώ και την μισή στο εξωτερικό και μου φαίνεται πολύ βολικό για επικοινωνία με την οικογένειά και παρακολούθηση των σπιτιών όταν λείπω.

https://www.amazon.com/RKM-Android-Ethernet-Bluetooth4-0-Streaming/dp/B00RGMI3TU

Κάτι παρόμοιο θα ήταν αρκετό για την δουλειά που το θες. Για μένα αν έχει ethernet θα ήταν σούπερ, διότι με wifi δεν είναι πάντα αξιόπιστο το streaming.

Δημοσ.
Just now, cambo99 said:

https://www.amazon.com/RKM-Android-Ethernet-Bluetooth4-0-Streaming/dp/B00RGMI3TU

Κάτι παρόμοιο θα ήταν αρκετό για την δουλειά που το θες. Για μένα αν έχει ethernet θα ήταν σούπερ, διότι με wifi δεν είναι πάντα αξιόπιστο το streaming.

Δεν έχω κοντινή πρόσβαση ethernet στην TV.

Από το  stick όμως πώς θα στέλνω το σήμα στον modulator; Με τί σύνδεση;

Δημοσ.
11 minutes ago, funbreaker said:

Δεν έχω κοντινή πρόσβαση ethernet στην TV.

Από το  stick όμως πώς θα στέλνω το σήμα στον modulator; Με τί σύνδεση;

Ε τότε πάρε οποιοδήποτε με wifi . Γιατί είναι πρόβλημα να αλλάξεις την πηγή της tv, αντί να πας σε πολύπλοκα πράγματα;

Δημοσ.
59 minutes ago, cambo99 said:

Ε τότε πάρε οποιοδήποτε με wifi . Γιατί είναι πρόβλημα να αλλάξεις την πηγή της tv, αντί να πας σε πολύπλοκα πράγματα;

Γιατί χρειάζεται να το κάνουν και άτομα που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από τεχνολογία, ενώ το να αλλάζουν ένα κανάλι είναι εφικτό.

Δημοσ.

Πάρε ένα φτηνό κινεζικό TVBOX ME WIFI  κατέβασε την ANDROID εφαρμογή και θα βλέπεις την cam στην  tv......................................

Δημοσ.
4 minutes ago, mmar6 said:

Πάρε ένα φτηνό κινεζικό TVBOX ME WIFI  κατέβασε την ANDROID εφαρμογή και θα βλέπεις την cam στην  tv......................................

Δεν θέλει αυτό το πράγμα ... Θέλει να το βλέπει ως κανάλι! Λοιπόν έκατσα και σκέφτηκα και η πιο απλή λύση είναι να στείλεις ένα link στην digea να το εκπέμπει με την υπόλοιπη σαβούρα. 😋

• Like 2
Δημοσ.

Άμα είναι και καλή η γειτόνισά μια χαρά θα είναι .....

1 ώρα πριν, cambo99 είπε

Δεν θέλει αυτό το πράγμα ... Θέλει να το βλέπει ως κανάλι! Λοιπόν έκατσα και σκέφτηκα και η πιο απλή λύση είναι να στείλεις ένα link στην digea να το εκπέμπει με την υπόλοιπη σαβούρα. 😋

Νομίζω σε μια tv θέλει να το βλέπει .....  ένα hdmi θα δεσμεύσει ... ας μας απαντήσει.

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, funbreaker said:

Γιατί χρειάζεται να το κάνουν και άτομα που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από τεχνολογία, ενώ το να αλλάζουν ένα κανάλι είναι εφικτό.

28 minutes ago, mmar6 said:

Άμα είναι και καλή η γειτόνισά μια χαρά θα είναι .....

Νομίζω σε μια tv θέλει να το βλέπει .....  ένα hdmi θα δεσμεύσει ... ας μας απαντήσει.

Το δήλωσε ξεκάθαρα... Θέλει να το βλέπει σαν κανάλι μέσα στα άλλα δηλαδή.

Δημοσ.
2 hours ago, cambo99 said:

Το δήλωσε ξεκάθαρα... Θέλει να το βλέπει σαν κανάλι μέσα στα άλλα δηλαδή.

Ναι αυτό θέλω.

Το ερώτημα είναι πώς θα συνδέσω το android stick με τον modulator.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε μου με αυτά που σου λένε θα πληρώσεις κάνα 100ευρω έλεος........................ 30-45 ε  έχει μόνο  το modulator  αν βάλεις ψηφιακό κάνα 150αρι .......................βάλε και το κόστος από το stick 

Τι σε πειράζει αντί να πατάς το  2 σαν κανάλι να επιλεγείς το hdmi 2 από το remote  ???  ΕΧΕΙ  ΔΙΑΦΟΡΑ . ΑΑΑ που θα τα βάλεις όλα αυτά πίσω από την tv ...

ΑΝ μπορεις να παρεις hdmi απο το android stick θελεις 

1.HDMI CONVERDER ΣΕ AV 

ÎÎΤÎΤΡÎΠÎÎΣ HDMI ΣΠVGA Full HD 1080P â MT9493 â OEM

2.RF MODULATOR VHF-UHF 

anga-rf-30.jpg

3. καλώδιο κεραίας και ένα 2-1 διακλάδωτη κεραίας για να το σύνδεσης στην τηλεόραση η να το πας στην πρίζα αν έχεις μονοκατοικία να το πάει πίσω στον κεντρικό ενισχυτή και να παει σε όλες τις πρίζες τηλεόρασης στο σπίτι φυσικά αν είναι συμβατός ο ενισχυτής .....

ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ 

Πάρε ένα φτηνό κινεζικό TVBOX ME WIFI  ΜΕ ΚΑΝΑ 20-30ΕΥΡΩ  κατέβασε την ANDROID εφαρμογή και θα βλέπεις την cam στην  tv.

ΒΑΛΕ ΚΑΙ CODI ΚΑΙ NETFLIX ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ 

Επεξ/σία από mmar6
Δημοσ.

Έχεις δίκιο.

Τα android αυτά με τί σύνδεση συνδέονται στην TV? HDMI ή USB?

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο χωρίς αποσυνδέσεις;

Δημοσ.

HDMI 

Εδω για τα υπόλοιπα 

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ Χ96ΜΙΝΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 15 ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...