isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Χρειάζεται ένας digital modulator ή αλλιως διαμορφωτής (υπάρχουν διαφοροι αναλογα με τις αναγκες). Δειτε τα παρακάτω links για να καταλάβετε πως λειτουργεί το κόλπο. https://securityreport.gr/articles/access-control/item/230- https://www.youtube.com/watch?v=6W78x3VlVio 1
funbreaker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Απ ότι καταλαβαίνω με τον modulator θα ενώνω το σήμα απ τα κανάλια και το σήμα από άλλες πηγές και θα το στέλνω στην tv όπου θα μπορώ να βάλω το καθένα στις θέσεις των καναλιών κανονικά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς θα έρχεται στον modulator το σήμα απ την IP κάμερα που θα βρίσκεται σε άλλη πόλη;
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 A, τώρα θες και σήμα απο άλλη πολη ... χμ. Διαφορες λύσεις, πχ βαλε ενα υπολογιστη/box/καταγραφικό να δείχνει το σήμα και απο την έξοδο εικονας του (πχ hdmi) να το ριχνεις στο modulator
funbreaker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 hours ago, isay said: A, τώρα θες και σήμα απο άλλη πολη ... χμ. Διαφορες λύσεις, πχ βαλε ενα υπολογιστη/box/καταγραφικό να δείχνει το σήμα και απο την έξοδο εικονας του (πχ hdmi) να το ριχνεις στο modulator Ε ναι γι αυτό έγραψα απομακρυσμένη IP camera. Αν ήταν να βάλω υπολογιστή και να τον έχω μόνιμα ανοιχτό θα έδειχνα την εικόνα κατευθείαν στον υπολογιστή και θα τελείωνε η φασαρία. Box/καταγραφικό τί συσκευές εννοείς;
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, funbreaker είπε Ε ναι γι αυτό έγραψα απομακρυσμένη IP camera. Αν ήταν να βάλω υπολογιστή και να τον έχω μόνιμα ανοιχτό θα έδειχνα την εικόνα κατευθείαν στον υπολογιστή και θα τελείωνε η φασαρία. Box/καταγραφικό τί συσκευές εννοείς; Ναι αλλα ζητησες παραμετρο να απεικονιζεται στην τηλεοραση με τα αλλα καναλια, ουτε καν smart tv για βλέπεις remotely με κάποιο app (και αν γινεται). Αν αυτο δεν ειναι αναγκαιο, αγορασε ενα αρχαιο laptop με λιγα χρηματα και τελειωσε το προβλημα.
funbreaker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 5 hours ago, isay said: Ναι αλλα ζητησες παραμετρο να απεικονιζεται στην τηλεοραση με τα αλλα καναλια, ουτε καν smart tv για βλέπεις remotely με κάποιο app (και αν γινεται). Αν αυτο δεν ειναι αναγκαιο, αγορασε ενα αρχαιο laptop με λιγα χρηματα και τελειωσε το προβλημα. Είναι smart tv αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό βοηθάει. pc δεν θέλω να χρησιμοποιήσω. Άλλη λύση;
cambo99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 On 17/03/2019 at 12:49, funbreaker said: Είναι smart tv αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό βοηθάει. pc δεν θέλω να χρησιμοποιήσω. Άλλη λύση; Android box σε ένα stick;
funbreaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 20 minutes ago, cambo99 said: Android box σε ένα stick; Ακούγεται πολύ καλύτερο σαν ιδέα.
cambo99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Just now, funbreaker said: Ακούγεται πολύ καλύτερο σαν ιδέα. Ή καλύτερα stick hdmi με windows , για να έχεις πιο πολλές δυνατότητες προγραμμάτων...
cambo99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 minute ago, funbreaker said: Τί προγραμμάτων εννοείς; Για να βλέπεις την κάμερα ... θέλεις κάποιον player . Λογικά τα windows θα είναι συμβατά με περισσότερες κάμερες. Αν και μιλάμε γενικά καθώς δεν γνωρίζουμε τι ip camera έχεις. Τουλάχιστον πιστεύω να μην είναι κρυφή κάμερα! 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα