Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό (εχω ενα HUAWEI P9 lite 3ετίας) και μεταξύ αυτών που είδα ξεχώρισα το Samsung S9 plus και του νέου XIAOMI Mi9. Παίζουν περίπου στις ίδιες τιμές που αναμένονται να πέσουν και άλλο. Εσεις τι θα διαλέγατε και για ποιόν λόγο (είναι σημαντικό να ξέρω όντας ψιλοάσχετος). Η χρήση που κάνω είναι φυσιολογική. Κλήσεις αρκετό ιντερνετ και e-mail και αρκετές φωτογραφίες - σχεδόν καθόλου παιχνίδια. Ευχαριστώ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, progulias είπε

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό (εχω ενα HUAWEI P9 lite 3ετίας) και μεταξύ αυτών που είδα ξεχώρισα το Samsung S9 plus και του νέου XIAOMI Mi9. Παίζουν περίπου στις ίδιες τιμές που αναμένονται να πέσουν και άλλο. Εσεις τι θα διαλέγατε και για ποιόν λόγο (είναι σημαντικό να ξέρω όντας ψιλοάσχετος). Η χρήση που κάνω είναι φυσιολογική. Κλήσεις αρκετό ιντερνετ και e-mail και αρκετές φωτογραφίες - σχεδόν καθόλου παιχνίδια. Ευχαριστώ

Αν σε ενδιαφέρει πολύ η κάμερα δες το nokia 7 plus !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, life is music είπε

Αν σε ενδιαφέρει πολύ η κάμερα δες το nokia 7 plus !

Σίγουρα η κάμερα είναι από τα βασικά ομως θέλω την συνολική εικόνα. Απο εμφάνιση εως μπαταρία. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το ψάξω το ΝΟΚΙΑ

46 λεπτά πριν, progulias είπε

Σίγουρα η κάμερα είναι από τα βασικά ομως θέλω την συνολική εικόνα. Απο εμφάνιση εως μπαταρία. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το ψάξω το ΝΟΚΙΑ

Και κυρίως ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά που έγραψα πιο πάνω

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, progulias είπε

Και κυρίως ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά που έγραψα πιο πάνω

Θα σ' πω για το Samsung έχει φοβερή οθόνη ,τέλεια ανάλυση , φανταστικές κάμερες , quick charge και στο σύνολο του είναι ένα φανταστικό κινητό !

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, life is music είπε

Θα σ' πω για το Samsung έχει φοβερή οθόνη ,τέλεια ανάλυση , φανταστικές κάμερες , quick charge και στο σύνολο του είναι ένα φανταστικό κινητό !

Το μόνο που με χαλάει είναι το οτι ως μοντέλο είναι 1 χρόνο παλιότερο από  xiaomi

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, progulias είπε

Το μόνο που με χαλάει είναι το οτι ως μοντέλο είναι 1 χρόνο παλιότερο από  xiaomi

Μην το σκέφτεσαι αυτό αν σ αρέσει αγόρασε το αν όμως θες να δεις και το χιαομι , πήγαινε από κοντά σε κάποιο μαγαζί px πλαίσιο , public , Κωτσόβολος και τσεκαρετα για να δεις και ποιο σου ταιριάζει σαν αίσθηση στο χέρι !

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, life is music είπε

Μην το σκέφτεσαι αυτό αν σ αρέσει αγόρασε το αν όμως θες να δεις και το χιαομι , πήγαινε από κοντά σε κάποιο μαγαζί px πλαίσιο , public , Κωτσόβολος και τσεκαρετα για να δεις και ποιο σου ταιριάζει σαν αίσθηση στο χέρι !

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, life is music είπε

Να δεις όμως και το νοκια 7 plus !

Ναι θα κάνω μια έρευνα αγοράς. Αν και δεν ήμουν ποτέ φαν της ΝΟΚΙΑ ακόμη και όταν κυριαρχούσε θα το δω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, progulias είπε

Ναι θα κάνω μια έρευνα αγοράς. Αν και δεν ήμουν ποτέ φαν της ΝΟΚΙΑ ακόμη και όταν κυριαρχούσε θα το δω

Μην ρισκάρεις με το Nokia,υπάρχουν προβλήματα με την οθόνη.

Το S9 είναι ανώτερο απο το Mi9.Και τα 2 είναι ανώτερα απο το Nokia.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Μην ρισκάρεις με το Nokia,υπάρχουν προβλήματα με την οθόνη.

Το S9 είναι ανώτερο απο το Mi9.Και τα 2 είναι ανώτερα απο το Nokia.

Ευχαριστώ. Αν μπορείς οσο πιο απλα γίνεται γιατί το S9 είναι ανώτερο; τι θα πρέπει να προσέξω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, progulias είπε

Ευχαριστώ. Αν μπορείς οσο πιο απλα γίνεται γιατί το S9 είναι ανώτερο; τι θα πρέπει να προσέξω;

Το S9 έχει μάλλον καλύτερες κάμερες.Καλύτερη ανάλυση οθόνης(και ποιότητα),αδιάβροχο,δεν εχει notch,το Type-C είναι ανώτερο,παίρνει micro sd,έχει θύρα mini jack και έχει stereo speakers.Επίσης και καλύτερο UI (Γραφικό περιβάλλον).

https://m.gsmarena.com/compare.php3idPhone1=8967&idPhone2=9507#g965f,*

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το S9 έχει μάλλον καλύτερες κάμερες.Καλύτερη ανάλυση οθόνης(και ποιότητα),αδιάβροχο,δεν εχει notch,το Type-C είναι ανώτερο,παίρνει micro sd,έχει θύρα mini jack και έχει stereo speakers.Επίσης και καλύτερο UI (Γραφικό περιβάλλον).

https://m.gsmarena.com/compare.php3idPhone1=8967&idPhone2=9507#g965f,*

Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Καλύτερα να περιμένεις να βγει το Mi9 να το δουλέψει κανένας γιατί έτσι δεν γίνεται δουλειά.

Εντάξει τα Samsung έχουν καποια αξιοπιστία.

Ήδη μιλάμε για τα 10αρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...