tsosmi7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Λήγει σε 1 χρόνο απο την στιγμή της αγοράς και ας μην την έχεις ενεργοποιήσει.Οπότε έχεις το χρονικό περιθώριο 1 χρόνου Αυτό το έχω ξανακούσει αλλά ήταν πάντα η απορία μου, αυτό στο server της Sony πως φαίνεται. Εννοώ πως ξέρουν πότε την αγοράσαμε?
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, tsosmi7 είπε Αυτό το έχω ξανακούσει αλλά ήταν πάντα η απορία μου, αυτό στο server της Sony πως φαίνεται. Εννοώ πως ξέρουν πότε την αγοράσαμε? Ισως η κάθε συσκευασία να έχει serial number το οποίο είναι συνδεδεμένο με τον κωδικό που σου δίνει και να φαίνεται με την έκδοση της απόδειξης online.
manosmanos13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Έχει τύχει σε κάποιον να πάει να βάλει κάρτα και να είναι λυγμενη?
koooleeek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μόλις πήγα στο Πλαίσιο του Πειραιά και έφαγα πανηγυρικό άκυρο. Η προσφορά ίσχυε μόνο για το Σαββατοκύριακο μου είπαν. Η τιμή πλέον 45€.
vrwmiaris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Εάν έχετε κάνει κράτηση θα την παίρνατε στη τιμή της προσφοράς, μόλις πήρα .
Amaretos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Και εγω εβαλα χτες το απογευμα παραγγελια απο το σπιτι, Τριτη θα παω να παραλάβω ελπιζω να ειναι οκ
Amaretos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Αν σκεφτεις οτι κανονικα εχει 59.90 το ρωταας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα